sağol sanada hayırlı olsun. sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inşallahHayırlı olsun hepinize maşallah
canım benim daha 5.haftam. ultrasona bile girmedim ama musluktan akan su bile kokuyor bana. birde uyku hali arttı. sende neler var?Hamilelik belirtileriniz ne alemde birde neler yasiyorsunuz
Bende de çok uyku var ya birde kasık ağrım var senin enson adetin kacı ayincanım benim daha 5.haftam. ultrasona bile girmedim ama musluktan akan su bile kokuyor bana. birde uyku hali arttı. sende neler var?
canım en son 18 aralıkta adet oldum. ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 6ocakta 2 tane embriyo transfer edildi. kasık ağrısı ve bel ağrısı bende de oluyor ama dinlenince geçiyor. genelde de dinleniyorum zaten. zor elde ettiğimiz için düşük olmasından korkuyorum pek iş yapmıyorumBende de çok uyku var ya birde kasık ağrım var senin enson adetin kacı ayin
Anladım önemli olan tutması rabbim kucağina kavuştursuncanım en son 18 aralıkta adet oldum. ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 6ocakta 2 tane embriyo transfer edildi. kasık ağrısı ve bel ağrısı bende de oluyor ama dinlenince geçiyor. genelde de dinleniyorum zaten. zor elde ettiğimiz için düşük olmasından korkuyorum pek iş yapmıyorum
Bende de sadece uyku hali var diğer belirtiler için daha erken sanırım. Ben 30 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim.Hamilelik belirtileriniz ne alemde birde neler yasiyorsunuz
kac haftalik canmAy bir de bende gaz problemi var ya oluyormuş araştırdım da
5 hafta 1 günlük olduk Can'ım inşallahkac haftalik canm
Adet günüm 424 çıktı 35 saat sonra 665 çıktı 5 gün sonrada 4728 çıktı artış iyi gidiyor gibi geldi bana ama doktoru bekliyorum daha kimseye söylemedimMerhaba benimde muhtemel doğum tarihim 16 eylül perşembe günü randevum var devlet hastanesinde 2 kez özel hastaneye gittim ilk randevum bat tarihinden 7 gün sonraydi kan degerim 198.8 çıktı ikinci gittiğimde herşey normal dedi ama özel olunca iki günde bir hastaneye çağırdı gitmek istemedim bende şuan internete Gore 6 haftalık hamileydim bende
26 yaşındayım. En son 6 aralıkta adet oldum. İlk hamileliğim. Çarşamba gününden beri bulantı varDi dün artık yediğimi çıkarıyorum. Ve uyku hali var hep hiç bir şey yiyemiyorum. Ben istifra ederken eşim gülüyor hep bu anı hayal ediyordum diye :) bugün kurbanımızı kesiyoruz Rabbim ne kadar şükretsek azdır sonuç ne olursa olsun Rabbim e binlerce kez şükürler olsun
canım benim test günüm 16 ocaktı. 18 ocakta tekrar yaptır dedi. arayıp haber verdim bana 31 ocak tarihinde gel dedi. gerçi doktorun programından dolayı 28 ocak'a randevu aldım benimde işime geldi tabi. bende çok merak ediyorum :)Bana bir kez verdi özelde kan tahlili 12 ocaktaydi ikinci gittiğimde 16 ocakti devlettede doktorum en erken 26 ocakta aslında 10 günlük bir zaman var biraz merakta ediyorum ne durumda bebeğim diye inşallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?