- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
Ay bnmde aklıma gelmiyor degil yarın söylüycem belki başlatır doğumu inşanlah benim kızda bir hareketli görmeniz lazım sanki karnımı yırtıp çıkacak :) içerde sıkıldıysan gel annem diyorum dinlemiyo cadı. Dün gece sıcak duşa girdim ve göğüs uçlarıma masaj yaptım doğumu tetiklermiş . Hatta sarı akıntı Bile geldi ama yok ne agrı var ne sancı ;( valla yarın söylüycem daha fazla beklemek istemedigimi inşanlah bişeyler yapar :)Valla benim bebeğime kordon dolandı ve Kakasini yemiş enfeksiyon kapmis bekleseydik sonucu kötü olacaktı korkutmak istemem ama dikkat et yinede
Hayirlisi olur insallahAy bnmde aklıma gelmiyor degil yarın söylüycem belki başlatır doğumu inşanlah
İnşanlah cnmHayirlisi olur insallah
Bugün gittik doktora morluklar için normal dedi dikişler sorun yok dedi jel verdi kullan geçecek dedi çok şükür kafam rahatladıİnşanlah cnm
Çok sevindim cnm senin için çabucak toparlanırsın inşanlah:)Bugün gittik doktora morluklar için normal dedi dikişler sorun yok dedi jel verdi kullan geçecek dedi çok şükür kafam rahatladı
Ne yaptın canım bebegin doğdu muÇok sevindim cnm senin için çabucak toparlanırsın inşanlah:)
Bana da doktorum yatmayacaksin dedi zaten yatamadim boynumdan koluma ağrı girdi kramp şeklinde sanırım gaz sancısı ve narkozun etkisindedi ayaklarım çok sismisti göbeğimde de morarma oldu sezeryan iyi bir şey değil gerçekten çok zorGeçmiş olsun sezeryan çok zor mus arkadaşlar 20 gün oldu iyiyim ama sizi var hala mecbur kalkıyorsun yatmadım zaten ben hiç çok şükür bebegimede banada birşey olmadı ya ne yapalım çekecez geçer zamanla ben zaten hiç kilo almamıştım dogumdan sonrada 8.9 kilo gitti hamile kalmadan önceki kilonun da biraz altına düştüm ama yinede kilo vermem lazım çok zayıf biri değildim zaten göbeğim fazla yok kiloyu kafanıza takmayın verilir bebeklerimiz iyi olsunda
Evt cnm perşembe gecesi Doğum yaptım iki gün zorlandım ama önce suyum patladı bir gün bekledik sancı için Sonra sancı gelmedi suni sancı aldım bu sefer rahim açilmadı belden igne vuruldum sezeryandaki gibi belden aşagım uyuştu sancıyı hissettememem için iğneden Sonra daha çok sancı verildi 10 cm oluncada Doğum oldu çok şükür normal dogum oldu dikişimde Yok şükür rahatım Doğumdan sonrası rahat oldu benim için ama çatım kemiklerim filan agrıyo:)Ne yaptın canım bebegin doğdu mu
Sevindim iyi geçmesine sağlıkla büyüt inşallah bebeginiEvt cnm perşembe gecesi Doğum yaptım iki gün zorlandım ama önce suyum patladı bir gün bekledik sancı için Sonra sancı gelmedi suni sancı aldım bu sefer rahim açilmadı belden igne vuruldum sezeryandaki gibi belden aşagım uyuştu sancıyı hissettememem için iğneden Sonra daha çok sancı verildi 10 cm oluncada Doğum oldu çok şükür normal dogum oldu dikişimde Yok şükür rahatım Doğumdan sonrası rahat oldu benim için ama çatım kemiklerim filan agrıyo:)
Amin cnm hepimiz inşanlah sağlıkla büyütürüz yavrucaklarımızıSevindim iyi geçmesine sağlıkla büyüt inşallah bebegini
Bizde iyyiz çok şükür sanada geçmiş olsun cnm rabbim bebeğinin acısını göstermesin. Beş günlük olduk bizde. Evt bnde bugün uykusuzum ve süt sağ mama ver alt aç kustu üstünü değiştir filan beş dk zor buluyorum geceleride iki saatte bir mamaya uyanıyoruz emmedi kızım maalesef göğsümün ucunu tutamıyor zaten küçük gögüslüyüm uçlarıda küçük bnde sağıp veriyorum sütümü ve aptamil mama kullanıyoruz sizinkilrr emiyor mu peki?Ooo kizlar hepiniz dogurmuşsunuz bende 13 eylulde normal dogumla oglumu kucagima aldım allahın izniyle hepinize geçmiş olsun bebekleriniz nasıl kaç gunluk oldunuz biz bigun uyusak 2ci gun uyumuyoruz zonbi gibiyim şuan
Ay canim akil vermek gibi olmasinda gogus ucu alsana ben ilk kziimi 1 ay onla emzirdim acayipde yaram vardı inat ettim 1ayda hem yaram igleşti hemde gogus ucum cikti 2 yıl emdi mama yemedi bir deneBizde iyyiz çok şükür sanada geçmiş olsun cnm rabbim bebeğinin acısını göstermesin. Beş günlük olduk bizde. Evt bnde bugün uykusuzum ve süt sağ mama ver alt aç kustu üstünü değiştir filan beş dk zor buluyorum geceleride iki saatte bir mamaya uyanıyoruz emmedi kızım maalesef göğsümün ucunu tutamıyor zaten küçük gögüslüyüm uçlarıda küçük bnde sağıp veriyorum sütümü ve aptamil mama kullanıyoruz sizinkilrr emiyor mu peki?
Maşallah 4 cu bebegin mi bununsezaryen olmuşsun galiba oncekiler normal miydi neden bu sezaryen oldu acaba gecmis olsunEvet canım bende katılıyorum sakın mama verme öncelikle tabiki emzir ama hele ki hazır mama sakın verme en iyisi bile çok sağlıksız pirinç unuyla sütle yap ama hazır verme benim dördüncü bebeğim hiç birinde mama kullanmadım ilk kızımda aldım icerigini bi okudum hepsini çöpe attım eskiden mamamı vardı ve çocuklarımın hepsi maşallah sağlıklı mamayı sen yap hazır alma inşallah bebeğeni sağlıkla güzellikle büyüt canım söylediklerimi dikkate al bence hazır mamalar hep kaTKİ maddesi gerçi zaten katkı maddesinden ibaret desek daha doğru olur iyi aksamlar
Ozman iyiki normL dogurmusum diyeyim ☺Sogol canım evet diğerleri normal dogum üçüncü kızıma hamileyken tansiyonum varmış doğum sırasında tansiyonum yükselmiş ama olculmedigi için bilinmedi normal dogum yaptım sonra tansiyonu mu ölçmeye basladilar yüksek çıktı dogumdan sonra 5 gün kaldım hastanede 4 cu bebeğime hamile kaldım hamileyken devamlı ölçülüyor Du genelde iyi çıkıyordu ben normal sanciyla gittim hastaneye acilmada vardı 6 7 saat uğraştık normal dogum olmadı tansiyonum da çıkınca yine acil sezeryana aldılar sezeryan hiç istemedim ama mecbur kaldılar sezeryan çok kötüymüş daha yeni yeni iyiyim pek yatamadım ama yinede kalktım mecbur aman arkadaşlar mecbur kalmadıkça sakın sezeryan olmayın resmen felç gibi oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?