EYLÜL 2017 DE DOGUM YAPACAK TAZE ANNELER BURAYA

Hayirlisi olsun inşallah hepimiz hakkında bende Nst de san ci çıkmadı dün ama bugün bir vuruyor ter bosaliyor resmen tek duam bebegimin sağlıklı doğması rabbim inşallah hayırlı bir şekilde sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin insallah

Amin cnm. Ay bnde niye bişey Yok ya offf doğmayacak valla bu kız.

Amin cnm. Ay bnde niye bişey Yok ya offf doğmayacak valla bu kız.
Doğar doğar benim sancılar başladı evde çekiyorum düzenli degil ama vurdu mu oturuyor dün gece sabahladim sancı dan yarın aç gel dedi doktor Allah nasip ederse alır herhalde artık 39+3 oluyoruz yarın 9 da randevumuz dualarınızı eksik etmeyin sezeryan da kolay değil

Evt kolay deil cnm sonrası zor oluyor rabbim sagsaglim kucagına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz inşanlah

Noldu cnm doğdu mu bebegin haber etmedin inşanlah iyiysinizdir

Hayırlı olsun canım normal mi sezeryanmi oldu güle güle büyüt bebeğini insallah
Teşekkür ederim Sağol sezeryan oldu karnımda morluklar oluştu bu normal mi bilmiyorum perşembe kontrolum uz var dikissiz genel anestezi oldum ama gerçekten zormuş sezeryan da olsa sızlama oluyor birde sizin nasıl ağrı sizi var mi

Geçmiş olsun cnm morlukları bilmiyorum normalmi. Bir an önce iyileşirsin inşanlah. Bende bi belirti Yok maalesef 40 hafta bitti geçiyo bile hayırlısı sadece belim agrıyor arada o kadar beklemedeyiz şimdilik :)

Geçmiş olsun cnm morlukları bilmiyorum normalmi. Bir an önce iyileşirsin inşanlah. Bende bi belirti Yok maalesef 40 hafta bitti geçiyo bile hayırlısı sadece belim agrıyor arada o kadar beklemedeyiz şimdilik :)
Hayirlisi 40 hafta doldu bir şey demediler mi dikkatli ol daha fazlada bekleme bence

Ben sezeryan oldum mecbur diğerleri normaldi sezeryan çok zormuş istemedim ama mecbur kaldık 18 gün oldu daha yeni yeni iyi sayilirim baş ağrılarım devam ediyor normal dogum kadar rahatımı var elinizden geldiği kadar normal dogum yapın arkadaşlar geçmiş olsun hayırlı olsun bebekleriniz

Aynen inşanlah bizimkide normal olur. Evt sezeryan zor sanada geçmiş olsun cnm baya sürmüş toparlanman.

Hayirlisi 40 hafta doldu bir şey demediler mi dikkatli ol daha fazlada bekleme bence
Çarşamba gidiyorum cnm alttan muayene edecek açilma var mı diye. Ne diycek hiç bilmiyorum.burda hemen almıyorlar günü geçsede bekliyolar bi tanıdıgım iki haftası geçti Sonra alttan ilaç vermişler öyle başlamiş dogum. Hayırlısı bakalım umarım fazla sürmez sancım kendi gelsin istiyorum suni sncıda istemiyorum. Bakalım kısmet ne zamansa o zamn olur :)

Morlukları bende bilmiyorum onu bir sor ihmal etme geçmiş olsun canım bebegin iyimi.kızmi erkekmi
Kızım oldu cok sukur morluk hastanede pansuman yaparken vardı karnini sıkıca bağla dedi doktor ama karnimda yayıldı çok fazla kafama takılıyor kime sorduysam morluk yok dedi ama benim Tenimde hassas biraz serum takılan yer bile mos mor suan

Valla benim bebeğime kordon dolandı ve Kakasini yemiş enfeksiyon kapmis bekleseydik sonucu kötü olacaktı korkutmak istemem ama dikkat et yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…