Eylül 2020 Ayında transfer olacaklar 😊

Aaaa merhaba ne kadar güzel denk gelmişiz öyleyse sizin kaç yumurtanız var? Hangi hastanedeilerliyor süreciniz? :)

benim 9 yumurta toplandı, 6 döllendi 3. Güne iki embriyo gitti dondurdular onları da. Rahim dinlendirmedeydim şimdi transfer hazırlık sürecine başladık doktor Muhtemelen 22 eylülde olur dedi. Ben Bursa’da pembe Mavi hastanesine gidiyorum. Siz hangi Hastane? Bi de kaç yıldır çocuk olmuyordu?

Kızlar benimkide 16/19 eylül arası olacak ben hal almanyada olduğum için bi türlü heycanlanamadım . Progesterona başlıyanlar nasıl gidiyo o hormonla ? Ben herşey yolundaysa cuma günü kontrolüm var sonrasında başlıyacağım ama almanyada progesteron yok kalçadan olanı 25 mg prolutex var onu başlıycam .

2 yıldır olmuyordu. Bende İstanbul da Yeşilköy Acıbadem International'a gidiyorum. Benim doktorum da 22 eylül şu an ki tahminim ama 1-2 gün erkende olabilir 1-2 gün geçte olabilir dedi. O da herhalde verdiği ilaçlar ile ilerlememize göredeğişir ama büyük ihtimal 22 eylül dedi. Yarın da kontrolüm var hatta :) her aşaması çok heyecanlı ama bir o kadar da stresli vallahi. Sizin kaç yıldır olmuyordu ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz şu an?

Bende bursada eurofertile gidiyorum

Ben progesteron fitil kullaniyorum transferiminde 2. Günü valal anlamadim.fitil 4 5 saat sonra tortu seklinde geri geliyor

Benm ilk denemem 2 yildir istiyoruz en son asilamadada olmayinca direk tup bebege karar verdik 23 yasindayim zaten ve hic bir problemimiz yok sebepsiz infertilite
Geçmiş olsun .. dpktorum hep sebepsiz intertile yok sebebei bulunamayan infertile var der .. jmarım mutlu son olur hemen

Geçmiş olsun .. dpktorum hep sebepsiz intertile yok sebebei bulunamayan infertile var der .. jmarım mutlu son olur hemen
Bana gorede oyle bir sebbei illaki var ama yapilmayan test kalkmadi rahim filmide cektirdim esimin testelride guzel ve tek bir merkezde yapilmadi yani ayni testleri 3 farkli merkezlerd eyaptirdik alalh büyük
Zaten ben kendimde cok arastiriyorum hani su test kaldi diyemiyorum

Kizlar şimdi haber geldi 6 taneden 3 tanesi islem görmüş bugün döllenmiş 3 u de..inşallah hepsi bizimle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…