Aaaa merhabane kadar güzel denk gelmişiz öyleyse sizin kaç yumurtanız var? Hangi hastanedeilerliyor süreciniz? :)
benim 9 yumurta toplandı, 6 döllendi 3. Güne iki embriyo gitti dondurdular onları da. Rahim dinlendirmedeydim şimdi transfer hazırlık sürecine başladık doktor Muhtemelen 22 eylülde olur dedi. Ben Bursa’da pembe Mavi hastanesine gidiyorum. Siz hangi Hastane? Bi de kaç yıldır çocuk olmuyordu?
Bende bursada eurofertile gidiyorumbenim 9 yumurta toplandı, 6 döllendi 3. Güne iki embriyo gitti dondurdular onları da. Rahim dinlendirmedeydim şimdi transfer hazırlık sürecine başladık doktor Muhtemelen 22 eylülde olur dedi. Ben Bursa’da pembe Mavi hastanesine gidiyorum. Siz hangi Hastane? Bi de kaç yıldır çocuk olmuyordu?
Ben progesteron fitil kullaniyorum transferiminde 2. Günü valal anlamadim.fitil 4 5 saat sonra tortu seklinde geri geliyorKızlar benimkide 16/19 eylül arası olacakben hal almanyada olduğum için bi türlü heycanlanamadım . Progesterona başlıyanlar nasıl gidiyo o hormonla ? Ben herşey yolundaysa cuma günü kontrolüm var sonrasında başlıyacağım ama almanyada progesteron yok kalçadan olanı 25 mg prolutex var onu başlıycam .
Ben progesteron fitil kullaniyorum transferiminde 2. Günü valal anlamadim.fitil 4 5 saat sonra tortu seklinde geri geliyor
Göbekten kan sulandirici igne kullaniyorum ve bird ekalcadan ignem var
Hangisi crinone jel mi evet o yapıyor diyolr sadece onumu kullanıyosunuz ?Ben progesteron fitil kullaniyorum transferiminde 2. Günü valal anlamadim.fitil 4 5 saat sonra tortu seklinde geri geliyor
Yok jel vermedi doktorum lucrin diye bir fitilHangisi crinone jel mi evet o yapıyor diyolr sadece onumu kullanıyosunuz ?
Fitil folik asit devit 3 ve gobekten ignem var günlük 19 eylül test günüm hem heycanliyim hem korkuyorumYok jel vermedi doktorum lucrin diye bir fitil
Göbekten iğnenizin adı ne ?Fitil folik asit devit 3 ve gobekten ignem var günlük 19 eylül test günüm hem heycanliyim hem korkuyorum
OksaparGöbekten iğnenizin adı ne ?
İçeriğinde progesten hormonumu var aceba canım ?Oksapar
Yok o kan sulandirici progesteron icin fitil kullaniyorumİçeriğinde progesten hormonumu var aceba canım ?
Anladım bende kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum progestsanıda göbekten yapıcamYok o kan sulandirici progesteron icin fitil kullaniyorum
Sürekli pozitif dusunmeye calisiyorum umarim butun isteyenlere rabbim nasip ederAnladım bende kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum progestsanıda göbekten yapıcamama daha başlamadım ona
Kaçıncı deneme ?Sürekli pozitif dusunmeye calisiyorum umarim butun isteyenlere rabbim nasip eder
Benm ilk denemem 2 yildir istiyoruz en son asilamadada olmayinca direk tup bebege karar verdik 23 yasindayim zaten ve hic bir problemimiz yok sebepsiz infertiliteKaçıncı deneme ?
Geçmiş olsun .. dpktorum hep sebepsiz intertile yok sebebei bulunamayan infertile var der .. jmarım mutlu son olur hemenBenm ilk denemem 2 yildir istiyoruz en son asilamadada olmayinca direk tup bebege karar verdik 23 yasindayim zaten ve hic bir problemimiz yok sebepsiz infertilite
Bana gorede oyle bir sebbei illaki var ama yapilmayan test kalkmadi rahim filmide cektirdim esimin testelride guzel ve tek bir merkezde yapilmadi yani ayni testleri 3 farkli merkezlerd eyaptirdik alalh büyükGeçmiş olsun .. dpktorum hep sebepsiz intertile yok sebebei bulunamayan infertile var der .. jmarım mutlu son olur hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?