- 8 Eylül 2020
- 81
- 95
- 8
- 47
Temmuz ayında yumurta toplama işlemim yapıldı 11 yumurta toplandı hepsi dollendi 5.gune 9 emriyo kaldı bunların 3 tanesi pgt ye gitti 2 bozuk 1 i %40 mozaik geldi yani tek bir yumurta oda mozaik önümüzdeki hafta transfer olucak hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHe iste o boyuta gecmedik buyuk ihtimal bebegimiz tutunmazsa o zaman genetik testlerimizi yaptiricaz
Dogrudru aynen benmde 20 yumurtadan 1 i transfer edildi 3u donduruldu hayirlisi inslalah bebisimizi alalimTemmuz ayında yumurta toplama işlemim yapıldı 11 yumurta toplandı hepsi dollendi 5.gune 9 emriyo kaldı bunların 3 tanesi pgt ye gitti 2 bozuk 1 i %40 mozaik geldi yani tek bir yumurta oda mozaik önümüzdeki hafta transfer olucak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
KucagimizaDogrudru aynen benmde 20 yumurtadan 1 i transfer edildi 3u donduruldu hayirlisi inslalah bebisimizi alalim
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin mevlamKucagimiza
Hepimiz inşAllah güsrl haberlerle evimiz yuvamız gönlümüz şenlensinAnladım hayırlı haberler alın inşallh
Kızlar 1 eylülde transferim gerçekleşti. Bugün baktıedım 111 çıktı ❣❣❣❣
İnşAllah bakalım rabbim daim etsin sonucum iyi ama doktor kan testini tekrarlamana gerek yok dediHayırlı olsun inşaAllah katlanarak artar ve sağlıklı bir gebelik yaşarsınızbize de dua edin ne olur
Süper bir haber tebrik ederimKızlar 1 eylülde transferim gerçekleşti. Bugün baktıedım 111 çıktı ❣❣❣❣
Bende 4 Eylül de oldumSelammm. Eylül 3’te transferim gerçekleşti. Bugün 5. Günüm Heyecanla beklemedeyimRabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun, umarım her şey yolunda gider bebeğini kucağına alırsınKızlar 1 eylülde transferim gerçekleşti. Bugün baktıedım 111 çıktı ❣❣❣❣
Çoook teşekkür ederim Allah razı olsun herkese bu duygu tattırson AllahSüper bir haber tebrik ederim
Sağol canım sendende güzel haber bekliyorumHayırlı olsun, umarım her şey yolunda gider bebeğini kucağına alırsınbenim de transferim 1 eylül, erken baktırmışsın sanırım, kaçıncı gün embriyosuydu?
Canım kötü değil niye kötü olsun öyle düşünme ol diğcek olan rabbim 5aa olup tutmayanda var öyle düşün gönlünü ferah tutKızlar merhaba size sormak istiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim benim 5. Güne 6 tane embriyo gitti onlar dan 4 ü iyi 2 si orta kalıteymiş. 4bb dedi bugun hemşire sorduğumda. Bana geçici menopoz iğnesi vurulacak tahminen kasım gibi transfer olacak ama 4bb kalitesi kötümü anlayamadım tutma şansı tabiki Allahtan yani 3 günler tutuyor 5. Gün tutmuyor ama merak ettim 4bb nasıl
İnşAllah bakalım rabbim daim etsin sonucum iyi ama doktor kan testini tekrarlamana gerek yok dedi
İnşallah hrpimizin tutsun yaCanım kötü değil niye kötü olsun öyle düşünme ol diğcek olan rabbim 5aa olup tutmayanda var öyle düşün gönlünü ferah tut
Benim de biri yüksek ikisi orta kalite 3 taneyi dondurduklarini söylediler bugün artık önümüzdeki ay transfer olacak sizin de hayırlı olsunBenide simdi aradilar 3 emriyomu dondurmuslar 1 tanesinide su an icimdeyavruşum benden 20 adet toplamislardi ama galiba c9k secici davrandilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?