Eylül 2020 Ayında transfer olacaklar 😊

He iste o boyuta gecmedik buyuk ihtimal bebegimiz tutunmazsa o zaman genetik testlerimizi yaptiricaz
Temmuz ayında yumurta toplama işlemim yapıldı 11 yumurta toplandı hepsi dollendi 5.gune 9 emriyo kaldı bunların 3 tanesi pgt ye gitti 2 bozuk 1 i %40 mozaik geldi yani tek bir yumurta oda mozaik önümüzdeki hafta transfer olucak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Dogrudru aynen benmde 20 yumurtadan 1 i transfer edildi 3u donduruldu hayirlisi inslalah bebisimizi alalim

Kızlar merhaba size sormak istiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim benim 5. Güne 6 tane embriyo gitti onlar dan 4 ü iyi 2 si orta kalıteymiş. 4bb dedi bugun hemşire sorduğumda. Bana geçici menopoz iğnesi vurulacak tahminen kasım gibi transfer olacak ama 4bb kalitesi kötümü anlayamadım tutma şansı tabiki Allahtan yani 3 günler tutuyor 5. Gün tutmuyor ama merak ettim 4bb nasıl

Hayırlı olsun, umarım her şey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın benim de transferim 1 eylül, erken baktırmışsın sanırım, kaçıncı gün embriyosuydu?
Sağol canım sendende güzel haber bekliyorum 5.gün embriyosu evet erken baktırdım dayanamafı. Ki. Erken gebelik testi aldım baktım pozitif gittim kan verdim hemen

Canım kötü değil niye kötü olsun öyle düşünme ol diğcek olan rabbim 5aa olup tutmayanda var öyle düşün gönlünü ferah tut

kızlar reglimin 3.günündeyim bu akşam 6 da randevum var , evde bekleyen 4 kutu gonalf iğne var doktorumun asistanı bir kutu gonalf ' yi yanımda getirmemi söyledi sanırım bugün başlayacağım vurulmaya. çok heyecanlıyım başlıyoruz hayırlısıyla bol bol dua edelim birbirimize

Benide simdi aradilar 3 emriyomu dondurmuslar 1 tanesinide su an icimde yavruşum benden 20 adet toplamislardi ama galiba c9k secici davrandilar
Benim de biri yüksek ikisi orta kalite 3 taneyi dondurduklarini söylediler bugün artık önümüzdeki ay transfer olacak sizin de hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…