Genetik testler yapıldımı ? Dna hasar testi eşinize ?Bana gorede oyle bir sebbei illaki var ama yapilmayan test kalkmadi rahim filmide cektirdim esimin testelride guzel ve tek bir merkezde yapilmadi yani ayni testleri 3 farkli merkezlerd eyaptirdik alalh büyük
Zaten ben kendimde cok arastiriyorum hani su test kaldi diyemiyorum
He iste o boyuta gecmedik buyuk ihtimal bebegimiz tutunmazsa o zaman genetik testlerimizi yaptiricazGenetik testler yapıldımı ? Dna hasar testi eşinize ?
Ben zaten normaldede cok stresli ve surekli olumsuzu cagiran biriyim ama bu sefer olucak diye dusunuyorum hepHe iste o boyuta gecmedik buyuk ihtimal bebegimiz tutunmazsa o zaman genetik testlerimizi yaptiricaz
Genetik çok önemli .. mutlaka baktırın . Olumsuzda düşünmeyin bu yolda olan milyonlarca insan var emin olun .He iste o boyuta gecmedik buyuk ihtimal bebegimiz tutunmazsa o zaman genetik testlerimizi yaptiricaz
Aynen oyle cok haklisiniz dun transferim.oldu herkes belirti felan yazmis diger forumlarda okuyorum bende bir belirti yok cok erken degilmi zaten anlamadimGenetik çok önemli .. mutlaka baktırın . Olumsuzda düşünmeyin bu yolda olan milyonlarca insan var emin olun .
Belirtiye hiç hiç takılmayın 3/5 günlük embrio nasıl belirti versinki onlar ilaçların belirtileriAynen oyle cok haklisiniz dun transferim.oldu herkes belirti felan yazmis diger forumlarda okuyorum bende bir belirti yok cok erken degilmi zaten anlamadim
Yok zaten dua almicam is yerimden izinde aldim 7 gun evdeyim en azindan 5 gun felan almam yani yatiyorum ev icinde yuruyorum lavabo yemek o sekilde tesekkur ederim 19 eylul test gunum beklicem artikBelirtiye hiç hiç takılmayın 3/5 günlük embrio nasıl belirti versinki onlar ilaçların belirtilerihayırlı olsun transferiniz hareketlerinize dikkat edin . Eğilmeyip parmak uçlarına çıkmamaya çalışın . Süpürge tutmayın çok sıcak duş almayın ( garantı olsun diyosanız 4/5 gün almayın )
Bugün aradılar 6 taneden 3 u döllenmiş şuan ilk gün 3. Gün arayıp tekrar haber vereceklermis az ama inşallah hepsi bizimle kalırAyni zamanda olacak galiba transferlerimiz. İnşaallah guzel gelisim gosterir embriyolariniz. Bu 5 gün heyacanli
Kalitesi iyi hayırlı olsunBana verdikleri listede 5bb yazıyor transfer edilen emriyoyla ilgili iyimi kötümü bilginiz varmı
Tesekkur ederimKalitesi iyi hayırlı olsun
Ben kan sulandırıcıyı hem göbekten iğne yapıyorum hemde aspirin içiyorum hatta eczacı oksaparı ileri tarih girmiş elimde var gözüküyor 5 gün eksiğim var ne olacak bilmiyorumAnladım bende kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum progestsanıda göbekten yapıcamama daha başlamadım ona
Aa nedenki pırtılaşma mı vardı sizde ?Ben kan sulandırıcıyı hem göbekten iğne yapıyorum hemde aspirin içiyorum hatta eczacı oksaparı ileri tarih girmiş elimde var gözüküyor 5 gün eksiğim var ne olacak bilmiyorum
Hayırlı olsunKızlar bugün transfer gününü saymazsak 6. Gunum ve öylesine bi test yapım dedim 2. Çizgiyi silik birşekilde gördüm hâlâ inanamıyorum hiç bir belirti yoktu çünkü ne goguste hassasiyet. Ne karinda batma
ne de bi kanama. rabbim devamını da getirtir inşallah.
Hayırlı olsun ♥ 5 gün embriosu mu ?
Yok pıhtılaşma hatta hiç gebe kalmadım daha önce ama böyle yaptılar nedendir bilmem tedbir amaçlımı artık neden bilmiyorumAa nedenki pırtılaşma mı vardı sizde ?
Anladım hayırlı haberler alın inşallhYok pıhtılaşma hatta hiç gebe kalmadım daha önce ama böyle yaptılar nedendir bilmem tedbir amaçlımı artık neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?