Eylül 2020 Ayında transfer olacaklar 😊

Genetik testler yapıldımı ? Dna hasar testi eşinize ?

He iste o boyuta gecmedik buyuk ihtimal bebegimiz tutunmazsa o zaman genetik testlerimizi yaptiricaz
Genetik çok önemli .. mutlaka baktırın . Olumsuzda düşünmeyin bu yolda olan milyonlarca insan var emin olun .

Aynen oyle cok haklisiniz dun transferim.oldu herkes belirti felan yazmis diger forumlarda okuyorum bende bir belirti yok cok erken degilmi zaten anlamadim
Belirtiye hiç hiç takılmayın 3/5 günlük embrio nasıl belirti versinki onlar ilaçların belirtileri hayırlı olsun transferiniz hareketlerinize dikkat edin . Eğilmeyip parmak uçlarına çıkmamaya çalışın . Süpürge tutmayın çok sıcak duş almayın ( garantı olsun diyosanız 4/5 gün almayın )

Yok zaten dua almicam is yerimden izinde aldim 7 gun evdeyim en azindan 5 gun felan almam yani yatiyorum ev icinde yuruyorum lavabo yemek o sekilde tesekkur ederim 19 eylul test gunum beklicem artik

Herkese merhaba, bende 4 Eylül'de 5. Gün emriyosu transferi oldum. Dilerim herkes emeğinin, çabasının karşılığını alır. Bende belirti arıyorum falan ama bir şey yok. Böyle olunca bir korku kaplıyor insanın içini sonra diyorum biz onları istiyoruz hayırlısıysa zamanıysa Allah boş bırakmaz kucağımızı, biraz ağlıyorum biraz konuşuyorum tutunun diye, bekleyen bu yola girmiş herkese sabır diliyorum

Ayni zamanda olacak galiba transferlerimiz. İnşaallah guzel gelisim gosterir embriyolariniz. Bu 5 gün heyacanli
Bugün aradılar 6 taneden 3 u döllenmiş şuan ilk gün 3. Gün arayıp tekrar haber vereceklermis az ama inşallah hepsi bizimle kalır

Benide simdi aradilar 3 emriyomu dondurmuslar 1 tanesinide su an icimde yavruşum benden 20 adet toplamislardi ama galiba c9k secici davrandilar

Bana verdikleri listede 5bb yazıyor transfer edilen emriyoyla ilgili iyimi kötümü bilginiz varmı

Anladım bende kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum progestsanıda göbekten yapıcam ama daha başlamadım ona
Ben kan sulandırıcıyı hem göbekten iğne yapıyorum hemde aspirin içiyorum hatta eczacı oksaparı ileri tarih girmiş elimde var gözüküyor 5 gün eksiğim var ne olacak bilmiyorum

Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 6. Gunum ve öylesine bi test yapım dedim 2. Çizgiyi silik birşekilde gördüm hâlâ inanamıyorum hiç bir belirti yoktu çünkü ne goguste hassasiyet. Ne karinda batma
ne de bi kanama. rabbim devamını da getirtir inşallah.

Hayırlı olsun 5 gün embriosu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…