Evet canım 5aa embriyo günüm ve kalitem bakalım bilemiyoruz ki 5.gün ama rabbim ol derse olacak. Bugün kasıklarımda hafif sancı giriyor korkmuyorda değilimEvet canım haklısın daha rahat olmam gerekiyor ve deneyeceğim. Sana 5. Gün embriyosu mi verildi
Evetmerhaba bir şey sormak istiyorum transfer işlemi bir sonrki reglden sonra mı oluyor ?
Tez vakitte birbirlerimize güzel haberlerimizi verelimMerhaba kızlar 4 Eylül Cuma benimde transferim olacak inşallah Allah hepimize nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Benim olacak adetimin 19.günü ne denk geliyo transfer
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinTez vakitte birbirlerimize güzel haberlerimizi verelim
Maşallah nasıl güzel sayılarBenimde pazartesi oldu transferim değişkenlik gösterir merak etme. Bende ilk gün 21 tane döllendi 2. Gün 22 ye çıktı 5. Gün 11 e düştü kendi aralarında tekrardan döllenebiliyor öyle düşünüp transfer zamanını zehir ediyorsun. Tadını yaşa birax
Yok hiç bir takviye almadım ilaçları saati saatine hatta dakikasına bile dikkat ettim doktorum kızdı bu kadar da yapma diye kendini sıkma dediMaşallah nasıl güzel sayılarDoktorun verdiği ilaçlar dışında takviye vs aldınız mı?
Bende pko oldugu için 2. Adette gittim benMerhaba, gectigimiz persembe opu oldum ben de , 6 tane embriyo donduruldu , adet olunca (muhtemelen ayin 9u gibi falan olurum ) transfer icin gidecegim. Opudan sonra ilk adette mi gittiniz siz yoksa 2. Adetten sonra mi acaba?
Ne zaman transfer oldu canımBugün 5. Gün tek embriyo transferim gerçekleşti. Şimdi geçmek bilmeyecek bi 10 gün başlıyor
Bugün 5. Gün tek embriyo transferim gerçekleşti. Şimdi geçmek bilmeyecek bi 10 gün başlıyor
Hayırlı olsun güzel haberlerinizi de paylaşın bizimleBugün 5. Gün tek embriyo transferim gerçekleşti. Şimdi geçmek bilmeyecek bi 10 gün başlıyor
Söyle soyliyim benm daha transferim olmadi ama pazartesi olucak ve pazartesi benm adet günüm ama onu dikkate almiyorlar ben adetin 12. Gunu ignelere basladim yani benm tam adetin 30. Gunu transfer olucakTransfer olan arkadaslar adetinizin kacinci gunu transfer oldunuz acaba?
Merhaba ben şuan ignelerdeyim yarın yumurta toplama günü belli olacak bakalim..hepimiz pozitif görürüz ay bitmeden umarimEvet arkadaşlar eylül ayında kimler ne Zaman transfer olacak toplaşalım bakalım ,
Adetin 2 ya da 3. gunu başlanmıyor mu normalde nasıl 12. Günde başladılar size? Yumurta büyütme iğnelerinden bahsediyorsunuz değil mi? O zaman artık yumurtaların doğal olarak çatlama zamanı gelmiş nerdeyse sanırım yanlış anladımSöyle soyliyim benm daha transferim olmadi ama pazartesi olucak ve pazartesi benm adet günüm ama onu dikkate almiyorlar ben adetin 12. Gunu ignelere basladim yani benm tam adetin 30. Gunu transfer olucak
Ben adetin 3. Gunu gittim ama kucuk bir kistim vardi onun icin 10 gunluk bir hap kullandim kist gidince menopur igneye basladim 11 adet menopur kullandim benm bu sekilde ve dun 20 adet yumurtam toplandi bugin aradilar 17 tanesi olgunmus 13 tanesi döllenmisAdetin 2 ya da 3. gunu başlanmıyor mu normalde nasıl 12. Günde başladılar size? Yumurta büyütme iğnelerinden bahsediyorsunuz değil mi? O zaman artık yumurtaların doğal olarak çatlama zamanı gelmiş nerdeyse sanırım yanlış anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?