Eylül 2020 Ayında transfer olacaklar 😊

Evet canım haklısın daha rahat olmam gerekiyor ve deneyeceğim. Sana 5. Gün embriyosu mi verildi
Evet canım 5aa embriyo günüm ve kalitem bakalım bilemiyoruz ki 5.gün ama rabbim ol derse olacak. Bugün kasıklarımda hafif sancı giriyor korkmuyorda değilim

Maşallah nasıl güzel sayılar Doktorun verdiği ilaçlar dışında takviye vs aldınız mı?

Merhaba, gectigimiz persembe opu oldum ben de , 6 tane embriyo donduruldu , adet olunca (muhtemelen ayin 9u gibi falan olurum ) transfer icin gidecegim. Opudan sonra ilk adette mi gittiniz siz yoksa 2. Adetten sonra mi acaba?

Bugün 5. Gün tek embriyo transferim gerçekleşti. Şimdi geçmek bilmeyecek bi 10 gün başlıyor

Sizinle aynı durumda sayılırım. Benimde 5. gün embriyom var ve sadece 1 tane. Ben de yarın itibari ile rahim kalınlaştırıcı ilaçlara başlayacağım. Rabbim umarım gebe kalmanızı ve sağlıklı, hayırlı birer evlat nasip eder hepimize. Siz transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız?

Benimde dün yani 2 eylül de yumurta toplama islemim oldu 20 adet yumurta almıslar su an telefon bekliyorum bende kac tanesi dönllendi cok merak ediyorum

Transfer olan arkadaslar adetinizin kacinci gunu transfer oldunuz acaba?
Söyle soyliyim benm daha transferim olmadi ama pazartesi olucak ve pazartesi benm adet günüm ama onu dikkate almiyorlar ben adetin 12. Gunu ignelere basladim yani benm tam adetin 30. Gunu transfer olucak

Söyle soyliyim benm daha transferim olmadi ama pazartesi olucak ve pazartesi benm adet günüm ama onu dikkate almiyorlar ben adetin 12. Gunu ignelere basladim yani benm tam adetin 30. Gunu transfer olucak
Adetin 2 ya da 3. gunu başlanmıyor mu normalde nasıl 12. Günde başladılar size? Yumurta büyütme iğnelerinden bahsediyorsunuz değil mi? O zaman artık yumurtaların doğal olarak çatlama zamanı gelmiş nerdeyse sanırım yanlış anladım

Ben adetin 3. Gunu gittim ama kucuk bir kistim vardi onun icin 10 gunluk bir hap kullandim kist gidince menopur igneye basladim 11 adet menopur kullandim benm bu sekilde ve dun 20 adet yumurtam toplandi bugin aradilar 17 tanesi olgunmus 13 tanesi döllenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…