Aynen evet benmde 20 den 17 tanesi olgunmusBenim yumurtalarda hiç birbirine paralel gitmedi hepsi ayni büyüklükte olamaz zaten ama onemli olan toplandiginda olgun yumurta olmasi. Doktor bana kontrolde bunlari buyuk goruyoruz ama toplandiginda olgun yumurta sayacagiz anlami gelmiyor ancak toplaninca belli olur demisti
Dun opu yapıldı bugun arandim 1. Gun 15 tane embriyomuz olmus. 2 tane elenmiş. insallah 5 e ilerleyen cok olurİyi düşünelim iyi olsun ozaman napalim inşallah olgundur kaliteleri de iyidir.birsuru faktör var zaten herşeyin uyması icin..siz hangi asamadasiniz?
İnşallahDun opu yapıldı bugun arandim 1. Gun 15 tane embriyomuz olmus. 2 tane elenmiş. insallah 5 e ilerleyen cok olur
Merhaba, hayırlı olsun bu süreci en rahat şekilde geçirmenizi dilerimMerhababende bu ay başladım tüp bebeğe o kadar heyecan yaptım ki anlatamıyorum. Genetik inceleme benim emriyolarada yapılacak buda ayri stres yapti bende toplama işleminden sonra ağrı olyor mu çok korkuyorum
Birde yumurta toplama ne zaman yapılıyor cevaplarsaniz cok sevinirim
Teşekkürler umarım sizinde rahat geçerMerhaba, hayırlı olsun bu süreci en rahat şekilde geçirmenizi dilerimBenim tedavim reglimin 2. günü başladı tedavi başlangıcından itibaren tam 12. Günde de toplama işlemim oldu. Benim merkezim tamamen uyutuyor hiç acı hissetmedim sadece işlemden sonra 1-2 gün hafif sancılanma yaşadım. Ama sonrasında ohss oldum 1 hafta kadar çok sıkıntı yaşadım Sizin yaşınız kaç ve embriyolarınız hangi yöntemle incelenecek acb?
Merhaba canım merak ettim hepsi ilerliyor mu embriyolarin? Benim de yarın sabah toplanacak yumurtalar bakalım.toplama 11 buçukta öğleden sonra ise gidwbilir miyim acba? Nasıl oluyor toplama sonrası?Su an aradilar 13 emriyorda 2. Gune kalmis dunde 13 tane demislerdi sükür azalma olmamis
Benm 13 emriyom sukur hepsi ilerliyor yarin 5. Gun ve transferim olucakMerhaba canım merak ettim hepsi ilerliyor mu embriyolarin? Benim de yarın sabah toplanacak yumurtalar bakalım.toplama 11 buçukta öğleden sonra ise gidwbilir miyim acba? Nasıl oluyor toplama sonrası?
Ama sizin gitmeniz gerekiyorsa ogleden sonra gidebilirsiniz anestezinin etkisi ben uyandiktan yarim saat sonra iyice gecmistiBenm 13 emriyom sukur hepsi ilerliyor yarin 5. Gun ve transferim olucak
Yumurta toplandigi gun bende ise gitmedim hafif agrilariniz oluyor hatta benm hala var idrarim gelince tutmak istedigimde rahatsizlik hissediyorum hemsire normal dedi sonrasinda isime gittim sadece ilk gun gitmedim
Hadi bakalım dualarım seninle..aslında her ihtimale karşı gitmemek daha iyi sanirimBenm 13 emriyom sukur hepsi ilerliyor yarin 5. Gun ve transferim olucak
Yumurta toplandigi gun bende ise gitmedim hafif agrilariniz oluyor hatta benm hala var idrarim gelince tutmak istedigimde rahatsizlik hissediyorum hemsire normal dedi sonrasinda isime gittim sadece ilk gun gitmedim
Teşekkür ederim inslalah hepimiz bir an once kavusuruz miniklerimize bende su an transferden sonra 1 hafta is yerinden izin almayi planliyorum yani kara ever3miyorum girmelimiyim gitmemelimiyimHadi bakalım dualarım seninle..aslında her ihtimale karşı gitmemek daha iyi sanirim
Bana yumurta toplamadan bir saat sonra cikartiriz dediler operasyondan sonra 3 saat hastnede kalman lazim cikaramayiz dediler. O gün hic riske atmayın izin alin en iyisi belli olmaz çünkü. Birde ağrı oluyor gercekten kasiklar şiş gibi zor yürüyor insanMerhaba canım merak ettim hepsi ilerliyor mu embriyolarin? Benim de yarın sabah toplanacak yumurtalar bakalım.toplama 11 buçukta öğleden sonra ise gidwbilir miyim acba? Nasıl oluyor toplama sonrası?
Ya gerçekten mi kaç gün erken yaptın ayy heyecanlandım hayırlı olsun balım ya benim olmış gibi elim ayağım titrediKizlar erken test yaptim pozitif cikti bu sefer benimle kalsin nolur
Evet kizlar yymurtalarim toplandı 6 tane dedi doktor iyi görünüyor ama tsh yüksek çıktı 3.1 çıkmış 2.5 u geçmemesi gerekiyormuş hamilelikte sorun olmaması için muhtemelen.o yüzden donduracagiz dedi.tabi nasıl olacak bakalım embriyolar.bir sonraki aya kaldı anlayacağınız.Bana yumurta toplamadan bir saat sonra cikartiriz dediler operasyondan sonra 3 saat hastnede kalman lazim cikaramayiz dediler. O gün hic riske atmayın izin alin en iyisi belli olmaz çünkü. Birde ağrı oluyor gercekten kasiklar şiş gibi zor yürüyor insan
Ayni zamanda olacak galiba transferlerimiz. İnşaallah guzel gelisim gosterir embriyolariniz. Bu 5 gün heyacanliEvet kizlar yymurtalarim toplandı 6 tane dedi doktor iyi görünüyor ama tsh yüksek çıktı 3.1 çıkmış 2.5 u geçmemesi gerekiyormuş hamilelikte sorun olmaması için muhtemelen.o yüzden donduracagiz dedi.tabi nasıl olacak bakalım embriyolar.bir sonraki aya kaldı anlayacağınız.
Cok tesekkur ederim canimYa gerçekten mi kaç gün erken yaptın ayy heyecanlandım hayırlı olsun balım ya benim olmış gibi elim ayağım titredi
Aynen heyecanlı doktor güzel dedi ama 6 biraz az mı bilemedim. Az olsun güzel olsunlar inşallah güzel dollenirler kısmet artık.tsh hiç yüksek çıkmadı hayatım boyunca ilginç bu kez yüksek çıktı taze transfer yapamıyoruz bu durumda.her işte bir hayır vardır diyorum artikAyni zamanda olacak galiba transferlerimiz. İnşaallah guzel gelisim gosterir embriyolariniz. Bu 5 gün heyacanli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?