Eylül 2020 Ayında transfer olacaklar 😊

Merhaba, gectigimiz persembe opu oldum ben de , 6 tane embriyo donduruldu , adet olunca (muhtemelen ayin 9u gibi falan olurum ) transfer icin gidecegim. Opudan sonra ilk adette mi gittiniz siz yoksa 2. Adetten sonra mi acaba?
Bende dün opu oldum bu adetle degil ikinci ile baslancak dediler. Sen iyice ogren yinede arayip

tumurta kpnusunda emin olun son lpntrole gittiginizden daha cok cikiyor benm 10 taneydi normalde 3 gun sonra yumurtalalrim toplandi 20 tane almislar
Emin olun derken ben ne yapabilirim ki orada görünen doktorun dediğini biliyorum. İlk kontrolde 8 mm civarı olanlar vardı onlar çok küçük diye saymadi 11 mm civarı 4 tane fln saydı 2 tane de 15 16 mm vardı o yüzden hemen cetrotide başladık 4 gün oldu bugün öğleden sonra tekrar
al olacak bakalım kaç taneler.ama bugün artık çatlayacak gibi düştüm ben göğüs uclarim da zonkluyor.boyle hepsi farklı farklı büyüyor ya o sorun mu acaba diye merak ediyorum aslinda.hepsini tek tek gösteriyor doktorum ama ne kadar kaliteliler bilmek mümkün degil.

Bende dün opu oldum bu adetle degil ikinci ile baslancak dediler. Sen iyice ogren yinede arayip
Bende çarsamba oldum opu ben Benimde oyleydi 8 mm 10mm 15 mm 16mm hep boyleydi 6 gun cetrotide kullandim bende emin olun derken iyi birsey soyluyoeum yumurta konusunda sizin yapabilceginiz birsey yok zaten ben catlatma ignesini vuruldum carsanbada opu oldu en son 10 yumurta vardi toplandiktan sonra 20 adet dediler bizde sasirdik

Maşallah transferiniz oldu mu peki sizin? Hangi asamadasiniz?İnşallah bende de öyle olur

Doktorunuzun saymadigi kucuklerde buyuyor yani benim oyle olmua
Maşallah transferiniz oldu mu peki sizin? Hangi asamadasiniz?İnşallah bende de öyle olur
Hayr bugun opunun 2. Gunu dun aradilar 20 adet yumurtan 17 tanesi olgunmus 13 tanesi döllenmia bakalim bugune kac tane kaldi umarim azalmamistir 1 saat sonra ararlar yine

Doktorunuzun saymadigi kucuklerde buyuyor yani benim oyle olmua
Hayr bugun opunun 2. Gunu dun aradilar 20 adet yumurtan 17 tanesi olgunmus 13 tanesi döllenmia bakalim bugune kac tane kaldi umarim azalmamistir 1 saat sonra ararlar yine
Ayyy çok heyecanlı ama güzel gidiyor nazar değmesin dualarım seninle bisuru güçlü embriyo olur inşallah seninle kalır fazla fazla güzel haberlerini bekliyorum moral ver bize de

Ayyy çok heyecanlı ama güzel gidiyor nazar değmesin dualarım seninle bisuru güçlü embriyo olur inşallah seninle kalır fazla fazla güzel haberlerini bekliyorum moral ver bize de
Ya cok tesekkur ederim hepimizin inslalah soyle soyliyim ben 1.5 yildir cesitli tedaviler gordum ama cok yiprandim ve karakter olarakta cok karamsarim ama nedense bu sefer mutluyin hani doktoruma cok guveniyorum galiba morlainizi hep yuksek tutun ypailan islemlerin hic biri can acitmiyor yumurtalalri almislar beni yataga geri geturmisler bir uyandim yataktayim ve agrim olmadi sadece kasik bolgelerinde rahatsizlik hissediyorsunuz transfer dahada kolay hic uyutmuyolar yanimdaki arkadasa transfer yapildi o muayane gibiymis doktor bebegini su an bıraktım diyip gostermis o yuzden su an sadece taktir allahtan biz bebislerimizin bize tutunmasi icin dua edicez

Bende size birsey sorucam normalde claisiyorum ve isimde zor degil oturuyorum ama sizce transferden sonra ise gelmelimiyim yoksa 1 hafta dinkenmelimiyim normal hayatiniza donebilirsiniz diyolar bilemedim

Aynen öyle dünya zaten yeterince karamsar biraz da iyi dusunup oluruna birakmak gerek sanırım.her işte de bir hayır vardır diye düşünüyorum ama her emeğin de bir karşılığı vardır ben inanıyorum

Gercekten oyle o yuzden biz sabirla beklicez zaten surek cok uzun degil ben anlamadim bile benmde beklenmeden transfer olucak galiba ya cumartesi yada pazartesi

Birde bizim sebepsiz infertilite o yuzden ben cift emriyo koyulsun istedim ama yasakmis ama olsun tutunsun yeter diyorum su an
Bizim erkek sebepli sayımız baya az.ama keciboynuzuyla arttı biraz bakalım.benim yaş 36 istesem koyuyorlarmis ama esim ikiz çok zor diyor istemiyor ben de onu düşünüyorum o günlere bir gelelim de hayırlısıyla.sebepsiz infertilite ise şansın tüp bebekte daha yüksek moralini yüksek tut bence herşey güzel olacak

Doktor öyle dediyse öyledir canım gönlünü ferah tut. Benim pko oldugu için dinlendirdi rabbim güzel haberlerini duyursun bize

Dogrudur canim aynen inslalah ya

Benim yumurtalarda hiç birbirine paralel gitmedi hepsi ayni büyüklükte olamaz zaten ama onemli olan toplandiginda olgun yumurta olmasi. Doktor bana kontrolde bunlari buyuk goruyoruz ama toplandiginda olgun yumurta sayacagiz anlami gelmiyor ancak toplaninca belli olur demisti

İyi düşünelim iyi olsun ozaman napalim inşallah olgundur kaliteleri de iyidir.birsuru faktör var zaten herşeyin uyması icin..siz hangi asamadasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…