Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Aynen iki gündür daha temkinliyim...pazartesi günü inşallah kalp atışını duyarım içim rahatlar...sen ne durumdasın canım kusura bakma ..
Dikkat ediyorum bende temizlige vs hic girismiyorum. Genelde uyku modundayim yemek yedigim gibi gozlerim gidiyor. Kalp atisi persembeye kismetse zaman da gecmiyor aklima kotu seyler getirmiyorum guya hersey yolunda gidecek diyorum kendi kendime

Canım ben degilde eşim kullaniyor. Normalde 6 ay kullanin diyolar. Esim bı 8 ay kadar kullandı birakti. Uzun süre kullanmak iyi değil sanırım.Tum doktorlar aynı şeyi söyledi.
anladım canım. evet bunu kadın ve erkek de kullanabiliyor. benim ilk kullanımım . bittiğinde dr kullanmamı ister mi bilmem. İnşaAllah gerek kalmaz. Allah-u teala herkesin şifasını versin inşaAllah. cevabın için çok teşekkür ederim

Arkadaşlar bişey sormak istiyoruum size hemşire bişey olmaz diye geçiştiriyo beni sizin tecrübeleriniz daha önemli benim test artışlarım biraz geç oldu 11.gün 24.80 15.gün 68.70 17.gün 290 bugün 19.gün ve 3gündür lekelenmem oluyo lavaboda sizce normal mi transferimden beri ilk defa oluyorum arada kasık ağrım da oluyo evde bişey yapmıyrm kendi halimdeyim

Dikkat ediyorum bende temizlige vs hic girismiyorum. Genelde uyku modundayim yemek yedigim gibi gozlerim gidiyor. Kalp atisi persembeye kismetse zaman da gecmiyor aklima kotu seyler getirmiyorum guya hersey yolunda gidecek diyorum kendi kendime
İnşallah canım rabbimin izniyle geçecek bu günler

En korktugum bu ben normal zamanda bile kabızımdır hep ıkınma diyor bakalım artık 15 gün çıkamam herqlde taraferden sonra en iyisi hiç katı yememek çorba yapmak içmek mantıklı
Canım ben sabah ac karna 3 tane taze incir yiyorum. Üzerine de 1 bardak su. Hemen karnım guruldamaya başlıyor. tavsiye ederim

Kızlar bu kadar hareketsizlik iyi değil bence. Tamam temizlik yapmayın ama yürüyüş yapabilirsiniz. Evde hafif küçük işler yapabilirsiniz. Lekelenmelerin hareketlerle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben. Ben temizlik yaptım, yemek yaptım, bulaşık çamaşır makinesi doldurup boşaltıyorım. Hareket edeceksiniz ki kan dolaşımınız artacak.

Canım ben sabah ac karna 3 tane taze incir yiyorum. Üzerine de 1 bardak su. Hemen karnım guruldamaya başlıyor. tavsiye ederim
İncir denedim kayısı denedim 3.gün ağrım kesilince yavaştan yürümelere de başladım bol su zaten ama 4.gün geçiyor beklicem ıkınmadan ne kadar gelirse ne zaman gelirse o zaman yapacağım ne yapayım opudan sonra dağıldı gitti. Zeytinyağı içeceğim gece. İlk 3 günden sonra çok sıkıntı olmaz sanıyorum hiç ıkınmadım sonuçta.

Hayir canim. Kanama veya lekelenme ile usg nin alakasi yok. Onceki gebeligimde usg disi lekelenmelerim baslamisti benim. Simdide bakiyor usg ile ama oyle bi durum yasamadim.
Dr normal diuor ama tedirgin oluyor insan Rahim duvarı kalınlastıgı ıcın bebekbbk ııce kendine yer acıyormus

Belki yerleşmedir canım iyi düşün

Aminnn

Bişey yapmamaya devam edin en azından kendinizi hiç yormayın progestan dozunuz artırılabilir belki doktorunuza sorarsanız belki bir önerisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…