- 15 Ocak 2016
- 120
- 112
- 53
- 38
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.181
5.gün embriyosu 2 tane transfer 8.gün testGözün Aydın hayırlısıyla kucağınıza da alın inşallahkaçıncı gün test yaptın? 5. Gün embriyosumuydu?
Allah razı olsun allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah5.gün embriyosu 2 tane transfer 8.gün test
Hayrlı olsun cnm silik şekilde gördüm benKızlar ben 5. Günden beri test yapıyorum Hepsi negatif bugün 7. Günüm Tekrar yaptım silik çıktı gibi Ama tam sevinemiyorum bir önce ki kimyasaldı pazartesi kan testi vereceğim bana dua edin❤ Çok ihtiyacım var duaya
Teşekkürler bak enerji önemli evrene hep olumlu enerji gönderelimamin canım inşallah. senin de güzel haberlerin gelsin, tüm güzel enerjilerim dualarım seninle
Benimde bugün yaptığım, düNkünden daha koyu. Yarin da biraz daha koyulasirsa kan vermeye giderimGecmistir. Bnde 3.gun embroyosuydum 6.gun basladim test yapmaya her gun yaptim silik cizginin koyulasmasini takip ettim 12.gin kan verdim
Inşallah tutmuştur canım annesini yarın yine test yap eger hiç çıkmazsa iğnenin etkisidirGunaydiiiinkızlar bi şey sormak istiyorum 21i gece 00.30 da çatlatma iğnemi yaptım. O günü sayarsam 13, saymazsam 12. Günündeyim. Iğne etkisi kesin geçmiştir diyebilir miyiz. Test yaptım hayalet bi çizgi görüyorum da. Transferinde 8. Gunu 3. Gün embriyosu
Benim olmadi canım. Pozitiften sonra bir kaç kere vajinal usg yaptı doktor. Ama leke yaşamadım. Bi arkadaşımdan şunu duymuştum, vajina içerisinde yani rahim girişinde yara varmış o kanama yapmış demişti. O da gebeydi. Ama kesede kanama alanı görünmemişKızlar vajınal usg den sonra kahve leke yasıyan oldumu aranızda
Yarın aynı testten bir daha yapsan , koyulasirsa biraz daha rahatlardın.
Hayrlı olsun cnm silik şekilde gördüm ben
Bence de var. Bende 6.gunden itibaren test yaptim ama kan testimi 12. Gunde yaptim. Cunku erken yapinca beta dusuk gelecek bu defa eyvah kimyasal mi niye dusuk bu deger acaba yukselmiycek mi ihtimalleri aklini kurcaliycak. Nacizane tavsiyem 12ye hic degilse 10a kadar idrarda takip et zaten koyulasacaktir cizgi. Kanda baktiginda da beta guzel bi degerdr cikar stres yapmazsin
Bende 7.gün silik gördüm sonra biraz daha netleşti bugünde kan verdim çıktı içini ferah tut güzel haberler alırsın inşallahinşallah canım korkmuyor değilim bakalım inşallah korktuğum şey başıma gelmez
Bende 7.gün silik gördüm sonra biraz daha netleşti bugünde kan verdim çıktı içini ferah tut güzel haberler alırsın inşallah
Arkadaşım 8.gün de hiç çıkmamıştı ama kanda 25 çıkmıştı doğum yaptı bile o yüzden herşey kısmet
Hakiki yag ic bir kac kasik faydasini goreceksinTransfer sonrası 4.5 gün oldu. Hala büyük tuvalete çıkamadım. Kayısı bol su hafif yürüyüşe rağmen çıkamadım doktorum ıkınma dediği için zorlamıyorum da hiç aşırı huzursuzum. Duphalac da kullanma dedi. Of of...Bir de 5.gün embriyosu pazartesi ya salı günü test yapsam çok çoook mu erken olur.
Hayir canim. Kanama veya lekelenme ile usg nin alakasi yok. Onceki gebeligimde usg disi lekelenmelerim baslamisti benim. Simdide bakiyor usg ile ama oyle bi durum yasamadim.Kızlar vajınal usg den sonra kahve leke yasıyan oldumu aranızda
Erik kompostosu yap ye çok iyi gelir kesinlikle kabız olmaman gerek nol bol ye hatta incir ye hemn üzerine su içTransfer sonrası 4.5 gün oldu. Hala büyük tuvalete çıkamadım. Kayısı bol su hafif yürüyüşe rağmen çıkamadım doktorum ıkınma dediği için zorlamıyorum da hiç aşırı huzursuzum. Duphalac da kullanma dedi. Of of...Bir de 5.gün embriyosu pazartesi ya salı günü test yapsam çok çoook mu erken olur.
Görüyorum haydi inşallah güzel haberler alırız senden bir an önce test yapsan beklemesen pazartesi gününüKızlar ben 5. Günden beri test yapıyorum Hepsi negatif bugün 7. Günüm Tekrar yaptım silik çıktı gibi Ama tam sevinemiyorum bir önce ki kimyasaldı pazartesi kan testi vereceğim bana dua edinÇok ihtiyacım var duaya
Aynen iki gündür daha temkinliyim...pazartesi günü inşallah kalp atışını duyarım içim rahatlar...sen ne durumdasın canım kusura bakma ..Bosver yapma temizlik canim demekki dinlenmen gerekiyor sinyal veriyo vucudun
Canım ben degilde eşim kullaniyor. Normalde 6 ay kullanin diyolar. Esim bı 8 ay kadar kullandı birakti. Uzun süre kullanmak iyi değil sanırım.Tum doktorlar aynı şeyi söyledi.benim doktorumda teatrio verdi. kullananlar memnun olduğunu söylüyor İnşaAllah bizlerde faydasını görürüz. ne kadardır kullanıyorsunuz teatrioyu? benim bugün başlayalı 6 gün oldu
En korktugum bu ben normal zamanda bile kabızımdır hep ıkınma diyor bakalım artık 15 gün çıkamam herqlde taraferden sonra en iyisi hiç katı yememek çorba yapmak içmek mantıklıTransfer sonrası 4.5 gün oldu. Hala büyük tuvalete çıkamadım. Kayısı bol su hafif yürüyüşe rağmen çıkamadım doktorum ıkınma dediği için zorlamıyorum da hiç aşırı huzursuzum. Duphalac da kullanma dedi. Of of...Bir de 5.gün embriyosu pazartesi ya salı günü test yapsam çok çoook mu erken olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?