Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

amin canım inşallah. senin de güzel haberlerin gelsin, tüm güzel enerjilerim dualarım seninle

Kızlar kalp atışını duyduktan sonra hangi ilaçları bırakın dedı doktorunuz Bn şuan 5+1 im pazartesi gidecem ıns kalp atası için ve kese göremek içinde

Kızlar kalp atışını duyduktan sonra hangi ilaçları bırakın dedı doktorunuz Bn şuan 5+1 im pazartesi gidecem ıns kalp atası için ve kese göremek içinde
ben bi örnek olamam sanırım ama 15. gün değerim de beklenenden düşük çıkınca benim 2 ilacımı da kesti doktorum. sadece folik asit de içeren multivitaminimi kullandım. ama tahminleri yanıltıp pozitif çıktı bizimki. 23.günde kese gördük. bugün transferimin 26. günü hala sadece vitaminimle devam ediyorum :) sanırımburalarda tek ilaç kullanmayan pozitif benim

Maşşlah bnce harıka Bı örneksin kimyasal diyip üzüntülü olanlara İyiki yazdın

Kızlar ben 5. Günden beri test yapıyorum Hepsi negatif bugün 7. Günüm Tekrar yaptım silik çıktı gibi Ama tam sevinemiyorum bir önce ki kimyasaldı pazartesi kan testi vereceğim bana dua edin Çok ihtiyacım var duaya

Eklentiler

• 8F0FCAC2-893C-4977-B43F-848ADB1FC61F.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 50
İnşallah geçen defa da 7. Gün çıkmıştı idrar da ama kimyasal oldu korku oldu artık içimde hayırlısı olsun Rabbim hayırlısını versin ne diyelim

Bence de var. Bende 6.gunden itibaren test yaptim ama kan testimi 12. Gunde yaptim. Cunku erken yapinca beta dusuk gelecek bu defa eyvah kimyasal mi niye dusuk bu deger acaba yukselmiycek mi ihtimalleri aklini kurcaliycak. Nacizane tavsiyem 12ye hic degilse 10a kadar idrarda takip et zaten koyulasacaktir cizgi. Kanda baktiginda da beta guzel bi degerdr cikar stres yapmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…