- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.341
Bugün 8.gunum iki tane 5.gun embriyosu. Test gününü bekliyorum. Bugün kan versem çıkar halbuki5.gün embriyosu 5.günü bitirdim bir dürtmüyor değil test yap lusin diyor içimden bir ses ama bakalım...benim gibi sabırsızlar burada mı? ☺
Ben hepiniz yerine gidiyorum aslında ben iş için gidiyorum bir hastaya bakmaya ama bakalımBugün 8.gunum iki tane 5.gun embriyosu. Test gününü bekliyorum. Bugün kan versem çıkar halbuki
Hakkımızda hayırlısı gerçekten dicek laf bulamiyorumMaalesef bilmiyorum Canım kendi Doktoruma gidip test yaptırmadım bulunduğum yerde acile gidip yaptırdım
Bir daha ki gidişimde sorucam
Hadi hayırlısı.Guzel haberlerini bekliyoruzBen hepiniz yerine gidiyorum aslında ben iş için gidiyorum bir hastaya bakmaya ama bakalım☺ Gitmişken verelim bakalım☺
İnşallah rabbim sizlere de bir müjde almak nasip eder...Kızlar biz kan vereceğiz bakalım 5.gün embriyosu 5.5 gün oldu. Ben sağlıkçıyım hastaneye uğramam gerekti eşim de dr gitmişken verelim diyor....Dua edin
Biz düzen lab yaptırdık canım 5 ay önce 280 TL DiKızlar merhabalar biliyorsunuz sonucun negatif oldu.cok üzgünüzsize bişey sormaknistiyorum bu sene için de ya sa son zamanlar da eşleriniz DNA hasar testi yaptıran var mi?ve fiyat paylasirmisiniz ltfen
Güne göre değil de canım 1500 ü geçince vajinal usg ile görünüyor. 700 + tı, pzts 1500 civarında olur görünür yüksek ihtimal. Benim de 849 da görünmedi, 2 gün sonra 1536 da göründü. Hadi inşallah haber ver bana da olur mu? Tüm dualarım seninleSalı günü 22.günüm görebiliriz belki keseyi dedii herşeye hazırlıklıyıım hayırlısı olsun diye dua ediyoruum artık
Ben de aynen boyleyim. Butun gun ayagimda corap patikle geziyorum ama geceleri ates basiyo sanki.Bende de oluyor şuan ayağımda yün çoraplar var mesela güneş vuran kanepede uzanıyorum. Akşam bir anda sıcaklıyorum çorap falan ne varsa çıkarıyorum. İlaçların, iğneleri, hormonların etkisi muhtemelen.
Ben 3gündür kahverengi lekeleniyoduum bugün biraz daha kırmızılaştı doktor alttan muayene etti biraz oda etkiledi sanırım ama iğne den sonra azaldı biraz daha salı günü kese görebilirim inşallah hala hamilemiym değilmiyim sevinemedim eşim yurt dışında çalışıyo onada kimyasal demiştim ilk testte hala bu durumlardan haberi yok olursa sürpriz olucak olmazsada zaten alıştı diyoruminşallah güzel haberler alırız senden canım ... bende yaşıyorum lekeleme insan korkuyor ama dua edelim geçecek bu günler
Daha yeni dogum yapan arkadasimda lekelenme oluyodu ilk baslarda. Normal ve saglikli hamileliklerde de cok sIK olan biseymisBen 3gündür kahverengi lekeleniyoduum bugün biraz daha kırmızılaştı doktor alttan muayene etti biraz oda etkiledi sanırım ama iğne den sonra azaldı biraz daha salı günü kese görebilirim inşallah hala hamilemiym değilmiyim sevinemedim eşim yurt dışında çalışıyo onada kimyasal demiştim ilk testte hala bu durumlardan haberi yok olursa sürpriz olucak olmazsada zaten alıştı diyorumsenin lekelenmelerin ne renkti ?
Çok çook teşekkür ederim Allah razı olsuun duaların içinGüne göre değil de canım 1500 ü geçince vajinal usg ile görünüyor. 700 + tı, pzts 1500 civarında olur görünür yüksek ihtimal. Benim de 849 da görünmedi, 2 gün sonra 1536 da göründü. Hadi inşallah haber ver bana da olur mu? Tüm dualarım seninle
Doktorumu aradım acile gittiğim zaman kesin düşük yapıyosundur dedi ultransonda baktır yani o bile ümidi kesmişti benden değerimi duyunca çok şaşırdı salı günü gel dedi dcem bakalım hayırlısı inşallahDaha yeni dogum yapan arkadasimda lekelenme oluyodu ilk baslarda. Normal ve saglikli hamileliklerde de cok sIK olan biseymis
Hep kahverengi oldu malesef gönül isterdiki hiç olmasın ama sabredelim...hayırlısı...eşine söylemediğin iyi olmuş bende olsam aynı fikirdeyim...Ben 3gündür kahverengi lekeleniyoduum bugün biraz daha kırmızılaştı doktor alttan muayene etti biraz oda etkiledi sanırım ama iğne den sonra azaldı biraz daha salı günü kese görebilirim inşallah hala hamilemiym değilmiyim sevinemedim eşim yurt dışında çalışıyo onada kimyasal demiştim ilk testte hala bu durumlardan haberi yok olursa sürpriz olucak olmazsada zaten alıştı diyorumsenin lekelenmelerin ne renkti ?
Amin canımHakkımızda hayırlısı gerçekten dicek laf bulamiyorum
Transfer sonrası Prolutonu düşük olmasın diye 5 gün arayla 3 iğne olarak vermişti bizim doktor. Bastan verselermis kanama olmazdı belkideMerhaba arkadaşlar 3gündür lekelenme yaşıyodum bugün biraz daha arttı acile gittim değerlerime baktı perşembe 290dı şimdi 750 olmuş tüp bebek doktorumla görüştüm test yapmadan önce düşük yapıyosun büyük ihtimal dedi çok üzüldüm ultransonda baktılar bi sorun varmı diye bi sorun görünmüyo dedi doktor.. tüp bebek doktorumu aradım tekrar değeri duyunca oda şaşırdı hiç ümitli değildim dedi salı gün çağırdı beni bitanede iğne yaptırdı proluton depont diye dualarınızı bekliyoruuum hayırlı sonuçlar alıyım Allah dan Ümit kesilmez asla
İyi de burada surekli yattim muhabbeti olmuyo ki. Takip edemedigin icin cok hakim olamiyosun konuya haklisin. Ben hic kimsede okumadim devamli yataktayim annem kaynanam bakiyor beni yemegim ayagima geliyor vs vs. Konu basit kim nasil rahat ediyosa oyle atlatsin bu sureci. Burada da sohbet ediyoruz. Ben dinlenmeyi tercih ettim diye sen nasil ki sporunu birakmiyosun bende sen devamli hareket halindesin diye etkilenip hareket duzeyimi artirmiyorum. Acik yakalama ve elestiri odakli gitmeyelim. Pazar tehlikeli de hastaneler degil sanki napicaz gecti artik o ilk zamanlar tak maskeyi al onlemini cik. Bunun bitecegi yok cunkuCanım ben kimin ne yazdığı çok takip edemiyorum bu ara. Mesela bana göre pazara gitmek hele bu corona döneminde squattan daha riskli. Herkesin bakışı farklı duruma. Herkesin sağlığı da farklı. Ben 8 senedir aralıksız spor yapıyorum. Şu an sadece yürüyüşle devam ediyorum. Ama genel geçer bir doğru var ki bunu tüm doktorlar söylüyor: hareketsizlik iyi değil. Transfer sonrası 30-45 dk arası yatmak yeterli. Dolayısıyla “ben sürekli yattım” tayfası burda bilgisi olmayıp, bilgi almak isteyen diğer arkadaşlarımızı da etkiliyor. Herkes kendi doğrularını yapmalı.ama bunu genel geçer kurallar gibi göstermemeli.
Yani kaybolup gitmiyor da adetle atiliyor diyelimAy bide bebek tutmayınca ben düşüyor sanardim. Meger rahimde kaybolup gidiyormuş. Üzücü
Doktorum öyle demiştiYani kaybolup gitmiyor da adetle atiliyor diyelim
Benimde kahverengiydi biraz pembeleşti çamaşırıma geçicek kadar değildi lavaboda oluyodu hep korktum acile gittim hemen inşallah bende senin günlerine kadar gelebilirimHep kahverengi oldu malesef gönül isterdiki hiç olmasın ama sabredelim...hayırlısı...eşine söylemediğin iyi olmuş bende olsam aynı fikirdeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?