Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

selam bende dün transfer oldum. akşam ve bu sabah kasık agrım oldu ama geçti. ılk transferımde hıc belırtı yoktu. ılaclardan dolayıda olabılıyor o yuzden yapabılecegımız tek sey moralımızı yuksek tutmak

Benim transfer günü kasik ağırım oldu ve gecti. Cok idrara sıkısık oldugumdan diye düşünüyorum. Belirtim yok. Bir cok kişide belirti oluyor .moral bozmak yok dedegin gibi.

Ben de bu sabah transfer oldum. Idrara cok sıkışıktım 5-10 dk sonra dayanamadm gittim tuvalete ya inşallah embriyo duruyodur yerinde doktor gerçi ne zaman istersen git demişti ama

Benim dondurulmuş 5.gün emriyosu canım 4AA 4AB 3AB Kalitede 3 tane transfer edildi
Swninki?

Ben de bu sabah transfer oldum. Idrara cok sıkışıktım 5-10 dk sonra dayanamadm gittim tuvalete ya inşallah embriyo duruyodur yerinde doktor gerçi ne zaman istersen git demişti ama
Ben de aynı şekilde hemen çıktım idrara dr. 5 dk yeterli dedi.

Benim dondurulmuş 5.gün emriyosu canım 4AA 4AB 3AB Kalitede 3 tane transfer edildi
Swninki?
Benim de dondurulmuş 5. Gün embriyosu canim. Kalitesini sordum embriyologa 5 güne gelmişse zaten kalitelidir aa bb demiyoruz dedi. Herhangi bir belge de vermediler açıkçası biraz tedirgin oldum

Benim transfer günü kasik ağırım oldu ve gecti. Cok idrara sıkısık oldugumdan diye düşünüyorum. Belirtim yok. Bir cok kişide belirti oluyor .moral bozmak yok dedegin gibi.
Ben ıdrara sıkısıklıkdan masaya zar zor uzandım sonra sonda ıle ıdrarı boşalttı. yarım saat bacaklarım krnıma doğru, 1 saatte uzandım öyle eve yolladı. her doktorun yoğurt yiyişi de farklı ya Insallah pozıtıfı görürüzzx

Aynen öyle her doktor farklı.insallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Kizlar bende 14 eylülde transfer oldum.tek embriyo 6.gun.Hic bir belirti yok surekli kendimi dinliyorim ama ne kasik agrisi ne bisey.

Gözün aydın cnm saglıkla kucagna almak nasıp olur ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…