- 21 Ağustos 2020
- 153
- 124
- 53
- 36
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.301
selam bende dün transfer oldum. akşam ve bu sabah kasık agrım oldu ama geçti. ılk transferımde hıc belırtı yoktu. ılaclardan dolayıda olabılıyor o yuzden yapabılecegımız tek sey moralımızı yuksek tutmakCanım ayni gün transfer olmuşuz, ben de şu an hiç bir belirti yok. Inşallah hayırlı haberler alırız. Hepimizin kucağı sağlıkli hayırlı bebislerle dolar. Kaçıncı gün emb.transfer oldu taze mi dondurulmus mu seninki .
Benim transfer günü kasik ağırım oldu ve gecti. Cok idrara sıkısık oldugumdan diye düşünüyorum. Belirtim yok. Bir cok kişide belirti oluyor .moral bozmak yok dedegin gibi.selam bende dün transfer oldum. akşam ve bu sabah kasık agrım oldu ama geçti. ılk transferımde hıc belırtı yoktu. ılaclardan dolayıda olabılıyor o yuzden yapabılecegımız tek sey moralımızı yuksek tutmak
Benim dondurulmuş 5.gün emriyosu canım 4AA 4AB 3AB Kalitede 3 tane transfer edildiCanım ayni gün transfer olmuşuz, ben de şu an hiç bir belirti yok. Inşallah hayırlı haberler alırız. Hepimizin kucağı sağlıkli hayırlı bebislerle dolar. Kaçıncı gün emb.transfer oldu taze mi dondurulmus mu seninki .
Hayırlı olsun inşallah sonuçlarımızda güzel olurBen de bu sabah transfer oldum. Idrara cok sıkışıktım 5-10 dk sonra dayanamadm gittim tuvalete ya inşallah embriyo duruyodur yerindedoktor gerçi ne zaman istersen git demişti ama
Ben de aynı şekilde hemen çıktım idrara dr. 5 dk yeterli dedi.Ben de bu sabah transfer oldum. Idrara cok sıkışıktım 5-10 dk sonra dayanamadm gittim tuvalete ya inşallah embriyo duruyodur yerindedoktor gerçi ne zaman istersen git demişti ama
Al bwndede okadar ama inşallah iyiye işarettirBenimde kasıklarımda ağrı var bu son iki gündür arttı ve göğüslerim montofon ineğine bağladı ama ben progestan iğne ve estrofem kullanıyorum ilaçların etkiside olabilir mi Bilemedim
Benim de dondurulmuş 5. Gün embriyosu canim. Kalitesini sordum embriyologa 5 güne gelmişse zaten kalitelidir aa bb demiyoruz dedi. Herhangi bir belge de vermediler açıkçası biraz tedirgin oldumBenim dondurulmuş 5.gün emriyosu canım 4AA 4AB 3AB Kalitede 3 tane transfer edildi
Swninki?
Merhaba. Siz nerde tedavi oldunuzBenim de dondurulmuş 5. Gün embriyosu canim. Kalitesini sordum embriyologa 5 güne gelmişse zaten kalitelidir aa bb demiyoruz dedi. Herhangi bir belge de vermediler açıkçası biraz tedirgin oldum
Ben ıdrara sıkısıklıkdan masaya zar zor uzandımBenim transfer günü kasik ağırım oldu ve gecti. Cok idrara sıkısık oldugumdan diye düşünüyorum. Belirtim yok. Bir cok kişide belirti oluyor .moral bozmak yok dedegin gibi.
Novaart tüp bebek merkeziMerhaba. Siz nerde tedavi oldunuz
Aynen öyle her doktor farklı.insallah hepimiz hayırlı haberler alırızBen ıdrara sıkısıklıkdan masaya zar zor uzandımsonra sonda ıle ıdrarı boşalttı. yarım saat bacaklarım krnıma doğru, 1 saatte uzandım öyle eve yolladı. her doktorun yoğurt yiyişi de farklı ya Insallah pozıtıfı görürüzzx ♥
Ben de 14. eylül canım. Ve hiç bir belirtim yok. Bence erken belirti için.Kizlar bende 14 eylülde transfer oldum.tek embriyo 6.gun.Hic bir belirti yok surekli kendimi dinliyorim ama ne kasik agrisi ne bisey.
Aynen canım 5. Güne ulaşan emriyo iyi rabbim nasip edecekse hepsi bahane ol dwain yeterBenim de dondurulmuş 5. Gün embriyosu canim. Kalitesini sordum embriyologa 5 güne gelmişse zaten kalitelidir aa bb demiyoruz dedi. Herhangi bir belge de vermediler açıkçası biraz tedirgin oldum
Bilmiyorim cnaim bakiyorim genelde kasik agrisi icin tutunma belirtisi diyolar.insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz.Allahim yüzümüzu güldür.Ben de 14. eylül canım. Ve hiç bir belirtim yok. Bence erken belirti için.
Gözün aydın cnm saglıkla kucagna almak nasıp olur ınsArkadaşlar HCG sonucum 9.cu günüm yani bugün 209.83 Rabbim sağlıkla büyütsün artırsın inşaallah Allah'ım tüm herkesin yüzünü güldürsün , inşaallah benimki de sağlıklıca devam eder , ayyy nasıl dua edecegimide şaşırdım Rabbim dilime dokemedigim avuçlarıma sığdıramadığım kendim ve herkes için istediğim dualarımı kabul et , Allah'ım nüfus patlaması yaşansın ülkemizde
Amin inşallah canımBilmiyorim cnaim bakiyorim genelde kasik agrisi icin tutunma belirtisi diyolar.insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz.Allahim yüzümüzu güldür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?