- 23 Aralık 2011
- 337
- 94
- 318
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.321
Hepsi psikolojik bir durum sanırım 6.denemem bu ilk 4 ü hiç tutması aynı belirtiler yine oldu hatta fazlasıyla 5.ci kimyasal geçirdim şuanki belirtilerimle hemen hemen aynı derecede ilaçların herkezde etkisi farklı oluyor sanırım dr larında dediği gibi bukadar erken belirti imkansız boşu boşuna kendimizi yıpratıyoruz ama neyapalım elimizde değilKizlar bende 14 eylülde transfer oldum.tek embriyo 6.gun.Hic bir belirti yok surekli kendimi dinliyorim ama ne kasik agrisi ne bisey.
Benim de hepsi 5. Gün olan embriyolarımı dondurup rapor gönderip tek tek yazmışlardı 2ab 3aa 3ba 4aa 4ab 5bb ne ararsanız vardı yani ama hepsine de iyi diyolar. Senin merkez de illaki kalite belirleme yapıyodur ama sana söylemeye gerek duymuyolardır ki zaten 3 ve üstü olanlar da tutma şansı sanki pek de farketmiyo. Bence senin de öyledir zaten takma hiç. Benim bir önceki transferim 4aa ydı yani en kalitelilerden aslında ama kimyasal olup gitti. Kısmet işteBenim de dondurulmuş 5. Gün embriyosu canim. Kalitesini sordum embriyologa 5 güne gelmişse zaten kalitelidir aa bb demiyoruz dedi. Herhangi bir belge de vermediler açıkçası biraz tedirgin oldum
Ins cnm Rabbım isteyen herkese versin içinde bizede ederım takıp edyrum burayı genelinde 14 eylul transfer olmuş ben gibiAyyy insallah kuzum durumundan haberdar et insallah gönlüne göre olur evladın seninle olur
Kesinlikle katılıyorum, benim transferden önce de burda bahsi geçen belirtilerim oluyodu muhtemelen ilaçlardan ya da fazla dinlemekten oluyo. Belirtiler bilimsel olarak bu kadar erken ortaya çıkmazmş zaten yok diye kafamıza hiç takmayalımHepsi psikolojik bir durum sanırım 6.denemem bu ilk 4 ü hiç tutması aynı belirtiler yine oldu hatta fazlasıyla 5.ci kimyasal geçirdim şuanki belirtilerimle hemen hemen aynı derecede ilaçların herkezde etkisi farklı oluyor sanırım dr larında dediği gibi bukadar erken belirti imkansız boşu boşuna kendimizi yıpratıyoruz ama neyapalım elimizde değil
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ınsallahArkadaşlar HCG sonucum 9.cu günüm yani bugün 209.83 Rabbim sağlıkla büyütsün artırsın inşaallah Allah'ım tüm herkesin yüzünü güldürsün , inşaallah benimki de sağlıklıca devam eder , ayyy nasıl dua edecegimide şaşırdım Rabbim dilime dokemedigim avuçlarıma sığdıramadığım kendim ve herkes için istediğim dualarımı kabul et , Allah'ım nüfus patlaması yaşansın ülkemizde
Benimde tek embriyo 6.gün hiç belirtim yok çok mu erken acaba belirti aramak için ilk denememKizlar bende 14 eylülde transfer oldum.tek embriyo 6.gun.Hic bir belirti yok surekli kendimi dinliyorim ama ne kasik agrisi ne bisey.
Benimde ilk denemem canim.Benim donmus embriyo.ne zman transfer olmuştun sen?Benimde tek embriyo 6.gün hiç belirtim yok çok mu erken acaba belirti aramak için ilk denemem
Benim taze embriyo 6 tane döllendi sadece bitane 6.güne gitti onu transfer ettiler 14 eylülde transfer oldum 3.günümBenimde ilk denemem canim.Benim donmus embriyo.ne zman transfer olmuştun sen?
İlk 4günmüş tutunma süresi 6.ncı günde beta salgılanmaya başlıyo 7yada 8.gün çıkar diye düşünyrmCok zormus beklemek surekli kafam orda napsam aklimdan gitmiyo.Ben 8.gun test yaptrimayi dusunuyorum.10.gun ise baslicam cunku negatifse anca kendimi toparlar ise donerim.
Evet dondurulmuş olucaktı ama bu ayda iptal edildi önümüzdeki aya ertelendi regli olmayı bekliyorumDondurulmuşlar ne transfer edilecek
Benim tedavi olduğum hastane ile benzer şeyler söylemiş de Embriyolog, o yüzden merak ettim. Belki aynı hastanedir diyeNovaart tüp bebek merkezi
Aminnn canım inşaallahGözün aydın cnm saglıkla kucagna almak nasıp olur ıns
Allah razı olsun , rabbim hepimizin kucaklarini hayırlı evlatlar la doldursun inşaallahAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ınsallah
Hayırlıaı böyleymiş inşallah birdahakine tutar yılmak yok yola devam bak benim 6.denemem sonuç bekliyoeum ama olmazsa diye dr ve hastanemi bile seçtim inşallah gerek kalmaz takdir allahınbenim bhcg 1 cikti.nasip degilmis.5.gun embriyosu 9.gundu
Senin hangi hastane drun kimBenim tedavi olduğum hastane ile benzer şeyler söylemiş de Embriyolog, o yüzden merak ettim. Belki aynı hastanedir diye
Bana normal hayatına devam edebilirsin dedi dr. Ufak tefek işler yapıyorum yemek yapıyorum. Istediğim şekilde yatıyorumTransferden sonraki günler neler yapıyosunuz? Mesela istediğimiz pozsyonda yatabilir miyiz, evde yemek ufak tefel işler yapsak risk mi ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?