Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar merhaba Temmuz ayında transfer olmuştum.5.gün blast embriyosu.Transferin 7. Günü lekelenmem oldu geceside adet kanamasi gibi başladi.Böyle bir sey yasayan duyan var mi ?Suann adet olmayı bekliyorum hemen transfer hazirlığına tekrar baslayacağiz donmuşlarla

ya ben hiç kimseye söylemiyodum ne guzel, bugun bir arkadaşın sorcagı tuttu. Doktora ne zaman gitcen falan filan mecbur itiraf ettim bugun transfer oldum diye. Sorduğu ilk soru iğne mi oluyosun sen şimdi yok benim bi arkadaşım vajinal iğne oluyo bilmem ne. Saçma sapan can sıkıcı şeyler. Sonra da aradan 5 dk geçti görüntülü arıyo hiç aramayan insan yanına da bebeğini koymuş. Normalde de hep bana dua ettiğini falan söyleyen bi insan. Ama bu hareketleri bana çok battı ya. fazla mı hassasıım insanlar mı düşüncesiz artık çözemiyorum.
Burdan başka hiç bi yerde bu konulardan bahsetmek istemez oldum ya. sanki sizden başka kimse anlamaz gibi

Hayırlı olsun.Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin.
Biz ailelerimiz dahil kimseye bilgi vermedik.Hani tedavi oluyoruz bunu biliyorlar.Ama açıkca tüp bebek transferi gibi bir konuşma yapmadık.Onun dışında arkadaş çevresi ile hiç paylaşmıyorum.İlacı hormonu bir hassasiyet oluyor ama insanlarda anlayışsız belkide yaşamadığı için yaptığının karşısındaki insana ne hissettirdiğinin farkında olmuyorlar.
Herkes farklı olur elbet ama ben gittikçe içe dönüyorum.Buradan paylaşıyorum bazen düşüncelerimi.Kendim bile anlayamıyorum çoğu zaman ne hissettiğimi.
Kimseye açıklama mecburiyetimiz yok diye düşünüyorum.Siz kendinizi en iyi nasıl hissedecekseniz o şekilde yapın.Canınızı sıkacak,sizi üzebilecek şeylere müsaade etmeyin.Gönlünüz ferah olsun.İnşallah pozitif sonuç alırsınız.

Canımm çok çok sevindim senin adınaaa allahım bize de nasip etsin dualarını bekliyoruz ikisi de tutmuş sanırım dimii?? Tekrar ne zaman test yapacaksın ? Dondurulmuşlar mıydı ? Transferden sonra yattın mı hareket ettin mi neler yaptın

Allah razı olsun canım cuma günü tekrar test günüm, inşaallah sağlıklıca değerim artış gösterir Dondurulmuş 4.cü gün embriyosuydu canım transferden sonra neler yaptığımı belirtilerimi herşeyi cuma günü tek tek yazicam canım , niye cuma dersen hayırlısıyla HCG artsın ki herşeyden emin olayım , cuma günü olumsuz birşey yaşarım sonra buraya yazdigim bilgiden dolayı vicdan yaparım

ya kızlar hiç sormayın aynı hatayı ben de yaptım malesef etrafımda bilmeyen yok tüp bebek tedavisinde olduğumu

Başta çocuk için tedavi olduğumu kimseye söylemiyodm sonra sürekli sorulunca ve doktora gitmiyomusunuz gidin gibi yorumlar yapılıyodu ben de yalan söyleyemedim gidiyoruz doktora dedim. ne Dedi doktor, nasıl bi tedavi olcaksınız derken derken tüp bebek olduğunu söylemek zorunda kaldım sağır sultan duydu ve bu beni çok rahatsız ediyor. Beni gören ilk tüp bebek noldu sonucu diye soruyor.

Dinlendirme sürecindeyim diyorum o ne demek diyolar. bizim tanıdığımız tüp bebek yaptıranlar iki haftada bitiyor tedavi hemen hamile kalıyor senin ki niye aylardır bitmedi diyolar. Of ben bu insanlara neyi açıklayım
Her gün Whatsaptaki muhabbetler şu şekilde :
- selam naber tüp bebek işi noldu

ben Hamile kalsam Bile kimse Bilmesin istiyordum.İlk üç ay kimseye söylememe kararı almıştım. Ama şu durumda herkes benimle beraber gün sayıyor benden önce onlar öğrenecek sonucu resmen. Özelim falan kalmadı gerçekten kimseyle muhatap olmak istemiyorum artık. Vazgeçtik tüp bebekten yok tedavi falan demek istiyorum ama yalan söylemek olur diye çekiniyorum.
Öyle dertliyim bu konuda yazdım bi sürü kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…