- 1 Aralık 2017
- 67
- 32
- 88
- 36
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.361
Progestan fitilin gaz yaptığını söylemişti bana hemşireKızlar transferden sonra gaz problemi yaşayan var mı
Ben de fitilini kullanıyorum günde 4 defa demek ondanmışProgestan fitilin gaz yaptığını söylemişti bana hemşire
Ay yarın sabah yapıcam galiba bendeBen 7 eylülde oldum transfer, pazartesi cikti. varsa cikar
Evet bnde kullanıyorum yapıyo ama yapcak bişe yok herşey bebişlerimiz içinBen de fitilini kullanıyorum günde 4 defa demek ondanmış
Insallahhh Rabbim yuzunu guldursun insallahhhAy yarın sabah yapıcam galiba bendealllahım bebeğim tutunmuş olsun
Aminn tüm isteyenlerin güldürsün rabbimInsallahhh Rabbim yuzunu guldursun insallahhh
Inşallah canımAy yarın sabah yapıcam galiba bendealllahım bebeğim tutunmuş olsun
7. Günde idrarda mı çıktı yani çift transfer miydi canımBen 7 eylülde oldum transfer, pazartesi cikti. varsa cikar
Normal canım aynı benim de olmuştu ayaklarını sıcak tut bol su iç geçiyor 1 gün sonraYa kızlar pazartesi yumurta toplanmıştı, dün pek ağrım yoktu . Bugün sanki bıçak saklanıyor gibi ağrılar giriyor karnıma. Normal mi sizce bu?
Hayırlı olsun.Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin.ya ben hiç kimseye söylemiyodum ne guzel, bugun bir arkadaşın sorcagı tuttu. Doktora ne zaman gitcen falan filan mecbur itiraf ettim bugun transfer oldum diye. Sorduğu ilk soru iğne mi oluyosun sen şimdi yok benim bi arkadaşım vajinal iğne oluyo bilmem ne. Saçma sapan can sıkıcı şeyler. Sonra da aradan 5 dk geçti görüntülü arıyo hiç aramayan insan yanına da bebeğini koymuş. Normalde de hep bana dua ettiğini falan söyleyen bi insan. Ama bu hareketleri bana çok battı ya. fazla mı hassasıım insanlar mı düşüncesiz artık çözemiyorum.
Burdan başka hiç bi yerde bu konulardan bahsetmek istemez oldum ya. sanki sizden başka kimse anlamaz gibi
Canımm çok çok sevindim senin adınaaaArkadaşlar HCG sonucum 9.cu günüm yani bugün 209.83 Rabbim sağlıkla büyütsün artırsın inşaallah Allah'ım tüm herkesin yüzünü güldürsün , inşaallah benimki de sağlıklıca devam eder , ayyy nasıl dua edecegimide şaşırdım Rabbim dilime dokemedigim avuçlarıma sığdıramadığım kendim ve herkes için istediğim dualarımı kabul et , Allah'ım nüfus patlaması yaşansın ülkemizde
Allah razı olsun canımCanımm çok çok sevindim senin adınaaaallahım bize de nasip etsin dualarını bekliyoruz ikisi de tutmuş sanırım dimii?? Tekrar ne zaman test yapacaksın ? Dondurulmuşlar mıydı ? ☺ Transferden sonra yattın mı hareket ettin mi neler yaptın
merhaba sizin transferiniz oldu muAynen benim de öyle.doktora sordum normal dedi.
Yok ben kendim erteledim adet olunca gitcemmerhaba sizin transferiniz oldu mu
Kahvrengi akintim geliyo yazmissiniz onun icin mi vazgectinizYok ben kendim erteledim adet olunca gitcem
ya ben hiç kimseye söylemiyodum ne guzel, bugun bir arkadaşın sorcagı tuttu. Doktora ne zaman gitcen falan filan mecbur itiraf ettim bugun transfer oldum diye. Sorduğu ilk soru iğne mi oluyosun sen şimdi yok benim bi arkadaşım vajinal iğne oluyo bilmem ne. Saçma sapan can sıkıcı şeyler. Sonra da aradan 5 dk geçti görüntülü arıyo hiç aramayan insan yanına da bebeğini koymuş. Normalde de hep bana dua ettiğini falan söyleyen bi insan. Ama bu hareketleri bana çok battı ya. fazla mı hassasıım insanlar mı düşüncesiz artık çözemiyorum.
Burdan başka hiç bi yerde bu konulardan bahsetmek istemez oldum ya. sanki sizden başka kimse anlamaz gibi
Hayırlı olsun.Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin.
Biz ailelerimiz dahil kimseye bilgi vermedik.Hani tedavi oluyoruz bunu biliyorlar.Ama açıkca tüp bebek transferi gibi bir konuşma yapmadık.Onun dışında arkadaş çevresi ile hiç paylaşmıyorum.İlacı hormonu bir hassasiyet oluyor ama insanlarda anlayışsız belkide yaşamadığı için yaptığının karşısındaki insana ne hissettirdiğinin farkında olmuyorlar.
Herkes farklı olur elbet ama ben gittikçe içe dönüyorum.Buradan paylaşıyorum bazen düşüncelerimi.Kendim bile anlayamıyorum çoğu zaman ne hissettiğimi.
Kimseye açıklama mecburiyetimiz yok diye düşünüyorum.Siz kendinizi en iyi nasıl hissedecekseniz o şekilde yapın.Canınızı sıkacak,sizi üzebilecek şeylere müsaade etmeyin.Gönlünüz ferah olsun.İnşallah pozitif sonuç alırsınız.
Kahvrengi akintim geliyo yazmissiniz onun icin mi vazgectiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?