- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.401
7 eylül de dondurulmuş 5. Gun embriyosu. Nasip kısmet bakalımHangi gun transfer oldunuz?
Evet canım, progestan yapıyor. Başbelası hormon ilacı her şey yapıyor.Kızlar transferden sonra gaz problemi yaşayan var mı
Aramizda 1 gun var :) benim taze embryo'du. 2 tane transfer yaptık. Hepimiz icin hayirlisi olsun7 eylül de dondurulmuş 5. Gun embriyosu. Nasip kısmet bakalım
Progesteron jel aynı lor peyniri gibi birikiyor.Evet canım, progestan yapıyor. Başbelası hormon ilacı her şey yapıyor.
Teşekkür ederim 22 çıkmıştı artışı izliyoruz şu anHayırlı olsun kan da kaç çıktı acaba
Canım benım 8.gün kanamam oldu önce kırmızı sonra kahverengiye döndü. Bir pedi dolduracak kadardı. Hemen doktorumu aradım. Betahcg ölçtürdü bana. Cok şükür bebekler tutunmuş cıktı. Düşük önleyici iğne var onu verdi. 3 gün içinde kanamam kesildi. Şimdi ultrasonu bekliyorum. Belki sende de böyle bir durum vardır. Doktorunla konuştun mu canım.Kızlar merhaba Temmuz ayında transfer olmuştum.5.gün blast embriyosu.Transferin 7. Günü lekelenmem oldu geceside adet kanamasi gibi başladi.Böyle bir sey yasayan duyan var mi ?Suann adet olmayı bekliyorum hemen transfer hazirlığına tekrar baslayacağiz donmuşlarla
yahu arkadaş bende bunu anlamıyorumSihirli kelime "hayırlısı" Çocuk yapmıyo musun? diye soran olursa "hayırlısı bakalım" diyip geçiyorum. O zaman konuşmayı uzatamıyorlar
Sabah 2 aksam 2 yi arka arkaya mi atiyosunuz yoksa ara da 1 saat falan oluyo muBen ilk 5gün 2 tane sonra 3 tane şuan sabah2 akşam 2 alıyorum ve progestan iğneye basladim
Arka arkaya canimSabah 2 aksam 2 yi arka arkaya mi atiyosunuz yoksa ara da 1 saat falan oluyo mu
Ben sabah 2 akşam 2 peş peşe kullanıyorum progestan fitiliSabah 2 aksam 2 yi arka arkaya mi atiyosunuz yoksa ara da 1 saat falan oluyo mu
yahu arkadaş bende bunu anlamıyorum
Hanı Mıllete ne (cocuk yapıyormusun) aksam sevısıyor
ben fitil olarak kullaniyorum o da kireç gibi akiyor. Progestan ignesi var canım o da çok acıtıyormus. Ignedense fitili tercih ederim.Progesteron jel aynı lor peyniri gibi birikiyor.En sevmediğim ilaç ya. Jel dışında başka yöntemi yok mu bunun?
Ben vajinal kapsül şeklinde alıyorum. O da yapıyor benzer akıntıyı.Progesteron jel aynı lor peyniri gibi birikiyor.En sevmediğim ilaç ya. Jel dışında başka yöntemi yok mu bunun?
Ben vajinal kapsül şeklinde alıyorum. O da yapıyor benzer akıntıyı.
Kurtuluş yok o zaman. Katlanıcaz artık ne yapalımben fitil olarak kullaniyorum o da kireç gibi akiyor. Progestan ignesi var canım o da çok acıtıyormus. Ignedense fitili tercih ederim.
Doktorumun da neyapacağını bilemedi histereskopide yaptı temiz girmişken rahime çizik attı tutunmayı kolaylaştırabiliyormuş açıkcası herşey yolunda gidiyor ama tutmuyor son transferimdeki sözleri senin hamile kalmaman için hiçbir sebep yok vakti saati gelmemiş daha demek dedi sana şunuda uyguyalım diyebileceğim hiçbir yöntem yok sana külfetten başka hiçbirsey değil bunlar ufak tefek değişikliklerle deneme yapacaksın dedi drumu seviyorum ı ama 3.cü buda olmazsa başka değiştireceğim inşallah gerek kalmaz canımSizin embriyo kaliteleride güzelmiş. Tutmama nedenini söylediler mi?
tamam canim tesekkue ederimArka arkaya canim
Sebepsizinde sebepsizi var ilginç. Gerçekten öyle kısmetten öteye köy yok. Evet üç deneme sonrasi artık değişmek en iyisi. Belki başka doktor bilinmeyen bı şeyi farkeder hiç belli olmaz. 11.denemede tutanlar var. Maddiyet el verdiğince mücadeleyi bırakmamaliyiz. Son yumurta kalana kadarda şansımız var.Doktorumun da neyapacağını bilemedi histereskopide yaptı temiz girmişken rahime çizik attı tutunmayı kolaylaştırabiliyormuş açıkcası herşey yolunda gidiyor ama tutmuyor son transferimdeki sözleri senin hamile kalmaman için hiçbir sebep yok vakti saati gelmemiş daha demek dedi sana şunuda uyguyalım diyebileceğim hiçbir yöntem yok sana külfetten başka hiçbirsey değil bunlar ufak tefek değişikliklerle deneme yapacaksın dedi drumu seviyorum ı ama 3.cü buda olmazsa başka değiştireceğim inşallah gerek kalmaz canım
Genelde yapmazlar gerındonus sen pesını bırakma nede nıcın aramak yada rahatlamak ıcın konusmak en dogal hakkın, hayırlısı olsun ılac la rı bıraktıysan tahmini 1 hafta ıcınde regl olursun olmassan druna bildirHerkese merhaba, 4 Eylül transferi 5. Gün embriyolarım malesefki tutunmamişlar. Zamanı değilmiş diyorum.
Pozitif haberi alan arkadaşlar canı gönülden kutlarım, Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride mutlulukla yaşatsın inşallah.
Sormak istediğim şu, negatif olduğunu, konuşmak istedigimi hemşireye bildirdim. Ama hastaneden bir geri dönüş olmadı. Bilen var mı? Ne zaman adet göreceğim, yeniden denemek için nasıl bir yol izleniyor?
Genelde yapmazlar gerındonus sen pesını bırakma nede nıcın aramak yada rahatlamak ıcın konusmak en dogal hakkın, hayırlısı olsun ılac la rı bıraktıysan tahmini 1 hafta ıcınde regl olursun olmassan druna bildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?