Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım benım 8.gün kanamam oldu önce kırmızı sonra kahverengiye döndü. Bir pedi dolduracak kadardı. Hemen doktorumu aradım. Betahcg ölçtürdü bana. Cok şükür bebekler tutunmuş cıktı. Düşük önleyici iğne var onu verdi. 3 gün içinde kanamam kesildi. Şimdi ultrasonu bekliyorum. Belki sende de böyle bir durum vardır. Doktorunla konuştun mu canım.

Sihirli kelime "hayırlısı" Çocuk yapmıyo musun? diye soran olursa "hayırlısı bakalım" diyip geçiyorum. O zaman konuşmayı uzatamıyorlar
yahu arkadaş bende bunu anlamıyorum
Hanı Mıllete ne (cocuk yapıyormusun) aksam sevısıyormusun der gıbı sanane lan dıyesım glıyor.

yahu arkadaş bende bunu anlamıyorum
Hanı Mıllete ne (cocuk yapıyormusun) aksam sevısıyor
Progesteron jel aynı lor peyniri gibi birikiyor.En sevmediğim ilaç ya. Jel dışında başka yöntemi yok mu bunun?
ben fitil olarak kullaniyorum o da kireç gibi akiyor. Progestan ignesi var canım o da çok acıtıyormus. Ignedense fitili tercih ederim.

Sizin embriyo kaliteleride güzelmiş. Tutmama nedenini söylediler mi?
Doktorumun da neyapacağını bilemedi histereskopide yaptı temiz girmişken rahime çizik attı tutunmayı kolaylaştırabiliyormuş açıkcası herşey yolunda gidiyor ama tutmuyor son transferimdeki sözleri senin hamile kalmaman için hiçbir sebep yok vakti saati gelmemiş daha demek dedi sana şunuda uyguyalım diyebileceğim hiçbir yöntem yok sana külfetten başka hiçbirsey değil bunlar ufak tefek değişikliklerle deneme yapacaksın dedi drumu seviyorum ı ama 3.cü buda olmazsa başka değiştireceğim inşallah gerek kalmaz canım

8 tane empriyom var tam olacaktım yumurta kisti çıktı ertlendi ne zaman patlar bilmiyorum söktürücü kullanyorum daha adet olmadım:((

Sebepsizinde sebepsizi var ilginç. Gerçekten öyle kısmetten öteye köy yok. Evet üç deneme sonrasi artık değişmek en iyisi. Belki başka doktor bilinmeyen bı şeyi farkeder hiç belli olmaz. 11.denemede tutanlar var. Maddiyet el verdiğince mücadeleyi bırakmamaliyiz. Son yumurta kalana kadarda şansımız var. Bu son olsun inşallah

Herkese merhaba, 4 Eylül transferi 5. Gün embriyolarım malesefki tutunmamişlar. Zamanı değilmiş diyorum.

Pozitif haberi alan arkadaşlar canı gönülden kutlarım, Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride mutlulukla yaşatsın inşallah.

Sormak istediğim şu, negatif olduğunu, konuşmak istedigimi hemşireye bildirdim. Ama hastaneden bir geri dönüş olmadı. Bilen var mı? Ne zaman adet göreceğim, yeniden denemek için nasıl bir yol izleniyor?

Genelde yapmazlar gerındonus sen pesını bırakma nede nıcın aramak yada rahatlamak ıcın konusmak en dogal hakkın, hayırlısı olsun ılac la rı bıraktıysan tahmini 1 hafta ıcınde regl olursun olmassan druna bildir

Mantığım bir türlü almıyor ama yapılan iş hem duygusal olarak hem de maddi olarak ağır bir süreç ve Haziran ayından beri birlikte bu yolda yürüyoruz kimseye neden tutmadı diye hesap sormayacağım ki onca hormon kullandım, vücudum ne tepki verecek, dikkat etmem gereken bir şey var mı? İlk deneme sonucta, tecrubesizlik var. Bugün tekrar ulaşmaya çalışayım. Teşekkür ederim cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…