Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Keşke beğen butonunda seni kucaklıyorum ifadeside olsaydı :)
Seni anlıyorum.Yalanmı konuşuyorum,karşımdakini kandırıyormuyum hissi bende de oluşuyordu halada var ama gönlüm rahat.Çünkü yaşadıkça öyle insanlar gördüm ki amaçsız yalanlar konuşan kendini,çevresini kandıran o yüzden senin ki benim ki çok masum...Üstelik ben yalan da konuşmuyorum.Hiçbirşey söylemiyorum.
Genel anlamda zaten çok derdini anlatan biri değilim.
üstelik tedavi ve tüp bebek sürecinde kendi hislerime ben bile vakıf değilim.Hissim,fikrim öyle karışıkki...
Bir de benim sürecim epeydir var uzun süredir çocuk sahibi olmayı istiyorum.Bu hayatta kıskanç biri değilim ama hasret kaldıkça yaşamak istediğim duygulara,aldığım gebelik haberleri içimde bir yeri sızlatır oldu.Çok ince ,çok anlık,Çok derin bir sızı duyuyorum.Ama kıskandığım kimsenin evladı değil,ben anne olmaya layık görülmeyi,bir evlatla lutuflandırılmayı merak ediyorum.Nasıl bir his ki daha varlığı yokken kaygısı,meraki düşüyor insanın içine...
dilerim rabbim dileyen isteyen herkese sağlıkla nasip eder.Uzunca dökülüyorum,Affola..

Marmaris’te araya taraya sonunda doktorumu buldum,çok da memnunum. Ama tüp bebek üzerine çalışmadığı için maleaef İstanbul’u tercih ettik.
sevındım senın adına kımmıs doktorun ısmını yazarmısın ben derya hanıma gıdıyorum ahu hetmanın ılerısın de ozel muayehanesıne ...tup dusunmuyoruz acıkcası esım dogal olursa olsun olmazsa zorlama dıyenlerden

Herkese merhaba. Araniza yeni katiliyorum. Ben 6 Eylul'de transfer oldum, ilk denememdi. Sabirsizlikla 2 hafta sonra ki ultrasound'u bekliyorum. Tum testler pozitif cok sukur.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın belirtiniz oldumu kan sonucuna kadar

konunu takıpteyım merak ederım sonucu ınsallah tutar arkadasım ne dıyım

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın belirtiniz oldumu kan sonucuna kadar
Amin teşekkür ederim. 6si transfer oldum, 11inden beri idrar testi hergun koyulasarak pozitif gosteriyor. 15i(dun) kan testi pozitif cikti. Hala hiçbir belirtim yok. Ara ara adet sancilari gibi sancim oluyor sadece. Sizin durumunuz nedir?

Amin teşekkür ederim. 6si transfer oldum, 11inden beri idrar testi hergun koyulasarak pozitif gosteriyor. 15i(dun) kan testi pozitif cikti. Hala hiçbir belirtim yok. Ara ara adet sancilari gibi sancim oluyor sadece. Sizin durumunuz nedir?
11nde transfer oldum ben bekliyorum beklemek çok zor 2. Denemem ilkinde negatifi görünce bu daha da zormuş bakalım hayırlısı olsun

Hayırlıaı böyleymiş inşallah birdahakine tutar yılmak yok yola devam bak benim 6.denemem sonuç bekliyoeum ama olmazsa diye dr ve hastanemi bile seçtim inşallah gerek kalmaz takdir allahın
Sizin embriyo kaliteleride güzelmiş. Tutmama nedenini söylediler mi?

Maşallah hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. Inşallah devamı da gelir. Bir sorun olacak size. Bir arkadaş göğüslerinde koyulaşma ve damarların belirginlesmesinden bahsetti. Sizde oldu mu acaba. Henüz erken belki ama

Transferden sonraki günler neler yapıyosunuz? Mesela istediğimiz pozsyonda yatabilir miyiz, evde yemek ufak tefel işler yapsak risk mi ne dersiniz?
Benim doktorum yatip dinlenme ve normal hayatina devam et dedi. Ilk gun yol yorgunluğu zaten pek vakit olmadi bisey yapmaya. 2.gunden 5.gune kadar hergun 25,000-30,000 adim atarak gezdim. Simdi 10.gunum normal hayatima devam ediyorum.

Cok tesekkur ederim. Darisi sizin basiniza. Henuz yok bende, daha erken olabilir.

Sihirli kelime "hayırlısı" Çocuk yapmıyo musun? diye soran olursa "hayırlısı bakalım" diyip geçiyorum. O zaman konuşmayı uzatamıyorlar

Canım yumurtalıklarım hormonlar nedeniyle çok yoruldu. Doktorum en az 3 ay dinlenme verdi, daha sonra bakacağız duruma. Bir gelişme olursa ben size söylerim de. Ben öyle yaptım dinlendirme falan yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…