• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba kusura bakmayın doğal siklus dr um banada tavsiye etti.nasil bir süreç. Çok aklıma yatmadı..siz ne dersiniz deneyen biri olarak.
Valla canım benim de doktorum tavsiye etti. 2 güne bir kan verdim bir hafta boyunca sonra transfer oldum dondurulmuş embriyo transfer den sonra herhangi ilaç verilmedi transfer den öncede vermedi sonuç negatif tabi bidaha olmam istemem yani

Kızlar cok üzgünüm :KK43: Şu an betahcg değerim 1000 üzerinde ama kanamam başladı ve parçalar düşüyor. Doktor düşük riskiniz yüksek dedi. Hastaneye yatış istedi. Dualarınıza ihtiyacım var ümidim tükendi. Tam oldu derken. Lütfen çok dua edin😭
canım benim çok geçmiş olsun inşallah sorun yoktur güzel haberlerini alırız dualarım seninle

Kızlar ben transfer den 10 gün sonra yaptırdım negatif çıktı 14.gün yapmam gerekiyordu yapmadım kanamam geldi az az kesildi neden olabilir sizce

Keşke beğen butonunda seni kucaklıyorum ifadeside olsaydı :)
Seni anlıyorum.Yalanmı konuşuyorum,karşımdakini kandırıyormuyum hissi bende de oluşuyordu halada var ama gönlüm rahat.Çünkü yaşadıkça öyle insanlar gördüm ki amaçsız yalanlar konuşan kendini,çevresini kandıran o yüzden senin ki benim ki çok masum...Üstelik ben yalan da konuşmuyorum.Hiçbirşey söylemiyorum.
Genel anlamda zaten çok derdini anlatan biri değilim.
üstelik tedavi ve tüp bebek sürecinde kendi hislerime ben bile vakıf değilim.Hissim,fikrim öyle karışıkki...
Bir de benim sürecim epeydir var uzun süredir çocuk sahibi olmayı istiyorum.Bu hayatta kıskanç biri değilim ama hasret kaldıkça yaşamak istediğim duygulara,aldığım gebelik haberleri içimde bir yeri sızlatır oldu.Çok ince ,çok anlık,Çok derin bir sızı duyuyorum.Ama kıskandığım kimsenin evladı değil,ben anne olmaya layık görülmeyi,bir evlatla lutuflandırılmayı merak ediyorum.Nasıl bir his ki daha varlığı yokken kaygısı,meraki düşüyor insanın içine...
dilerim rabbim dileyen isteyen herkese sağlıkla nasip eder.Uzunca dökülüyorum,Affola..

aynı duyguları paylaşıyoruz. Bi hamilelik haberi aldığımda gözlerimin dolması kıskançlıktan değil içimdeki derin yaranın sızlamasından kaynaklı bunu bitürlü izah edemedim. Akrabalarımız nazar değdiririm diye bana hamilelik haberlerini vermediler. Yani bu süreçte gerçekten çok ağır şeyler atlatıyoruz.
Bazen diyorum ki bi gün elbette çocuğum olacak. Peki ama çocuk olduktan sonra bu yaşadığım acılar bi anda silinip gidecek mi ?.. yoksa ben bu kalp kırıklıklarını hep içimde mi taşıyacağım.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Başkalarının lafıyla sözüyle uğraşmak yerine meleğimizi büyütelim onunla ilgilenelim inşallah..

Ya kızlar siz böyle diyorsunuz ya dayanamadım erkenden test yapıcam, test günümü bekleyemiyorum falan diye.. ben de tam tersi test günü gelse bile yapamam korkarım ya sonuçla yüzleşmekten o_O
Ben sınav sonucuma bile bakamayan insanım hamilemiyim değilmiyim diye öğrenmek fikri bana çok korkutucu geliyor nasıl test yaptırmaya gidiyosunuz ya cesaret işi cidden:KK64:

Ya kızlar siz böyle diyorsunuz ya dayanamadım erkenden test yapıcam, test günümü bekleyemiyorum falan diye.. ben de tam tersi test günü gelse bile yapamam korkarım ya sonuçla yüzleşmekten o_O
Ben sınav sonucuma bile bakamayan insanım hamilemiyim değilmiyim diye öğrenmek fikri bana çok korkutucu geliyor nasıl test yaptırmaya gidiyosunuz ya cesaret işi cidden:KK64:
Belirsizlik daha kotu ben bir an once netlige kavusmaktan yanayim ortada kalmaktan hep nefret etmisimdir. 😊😊 sonucta nekadar ertelersek erteleyelim negatifse kanama basliycak pozitifse de acaba mi diyip duracaz hamile miyim adetim mi gecikti ilaclar gecikme yapar mi gibi gibi. 😊😊 en iyisi bicak gibi kesmek sonuc odakli gitmek. Boyle diyorum ama tabiki herkesin izliycegi yol kendine ozel benim gibi daha 6.gun teste baslayan deli de yoktur herhalde 😊😊

Merhabalar benım transferım dün oldu. Biri 8 biri 10.hücreli 2 embrıyo trasfer edıldı. Insallah olumlu olur.
5.güne de gidebilirdi embrıyoların ama kalıtesı çok iyi oldugu ııcn 3.gün trasfer etmek ıstedım dedi doktorum

Ben iki gundur yapiyorum ☺☺ yapmayada devam. 6.gunde bisey cikmadi fakat 7.gun testinde hayalet bir cizgi gordum ilk 5 dk da ama kesinlikle emin degilim pozitif cizgisidir diye umitte baglamadim acikcasi.ama bu iinci denemem ve bu defa surekli test yapmak geldi icimden oylede boylede beklerken kendimi yiyorum eger pozitifse erkenden yakalamak istiyorum vakit gecmiyor daha
Kan versen daha net olmaz mı ben bugün kan vereceğim 😊

Merhaba canım, ben de erhan hoca ya gidiyorum . Haftaya büyük ihtimalle benim de tranferim yapılacak. Erhan beyi ben de çok seviyorum , ona geldiğim için memnunum .
Ayyy çok güzel hadi bana da umut olun insallah sizi de takipte kalacağım şimdiden heyecan başlamıştır tahmin ediyorum 🥰
[/QUOTE]
Merhabar bende tayfun beye gııdyorum. Arkadaslarımın önerisi ile.

Ok
Canimmm tebrikler 😍 çok mutlu oldum 🙏 rabbim kucağına almayı nasip etsin , maaşallah değerinde çok güzel çıkmış , sağlıcakla arta arta gitsin 🐣🐣❤❤
Sağol canım inanamadım ama nasip inşallah artsın güzel güzel. Hepimiz sağlıklı rahat gebelik geçirelim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin ❤❤

Kızlar yerleşme kanaması herkes de oldu mu lekenleme veya bnm 4. Gunum hıc Bı leklenmem olmadı da merak ettim 5. Gün embriyosu dondurlmuş
Benim olmadi ama 3. Gün crinone jel böyle pembemsi kahverengi gibi değişik bir renk geldi. Diğer gubler öyle bir sorun yaşamadım.

Bende sen gibi düşünüyordum nasıl yaptıracam nasıl yuzlesicem diye. Coo kararlıydım test yaptirmayacakrim kendim de bakmayacaktım. Eşim merak etmeye başladı. Yapalım bi test en azından duruma alışırız dedi. Bende düşününce mantıklı geldi bir anda doktorun karşısında negatif haberini duymaktansa dedim (negatif olacağından eminmisim gibi ). Ikna olup 10. Gün test yaptım saniyeler içinde çizgi çıktı. Sonra gidip kan verdim yine pozitif. Aslında aile hekimim daha once bakabiliriz dedi 8. Gün falan. Ben istemedim gerek yok şimdi dedim belki de çıkacaktı

Back
X