• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız? 💐🥰

Anne aday adayı Transfer TarihiTransfer oldu/ertelendiSonuç
MuhendisYas MuhendisYas Ertelendi
@sz ask
@Mucize027 eylüloldu:anneadayı:
S selanikgelini 15 eylül
@Violett90
M Mersinliozlem 11 eylüloldu
@begonya377 eylüloldu
@Mucizem33
@Plaiades
@yel1z11 Eylüloldu
@BenCigdem
@Jonquil02
@laiyka
@fionawoody22 Eylül
@Naz2930 eylül
@Uykuluprenses5816-18 eylül arası
@Liyam2317 eylüloldu
@hayat2828
@uranus3522 eylül
N Nisanesintisi01
@saydamar1 eylülOLDU
@Kingrella1 eylülOLDU:anneadayı:
@ysmn10965 eylülOLDU:anneadayı:
@kristalbardak5 eylüloldu
Papatya 82 Papatya 82 7 eylül
@Zzynpzzt4 eylüloldu
@Hdlkc:anneadayı:
@bebisim11131 ağustosoldu:anneadayı:
@d-b3 eylüloldu
@Bigudicemre9 eylüloldu
@Elaikra814 eylüloldu
@Mervinn904 eylüloldu
@Hilal Bayraktar15 eylül
D Durutuna21 tahmini 17 eylül
@esdueke16 eylül
@Evlatttttt7716 eylül
@Duygu0180:anneadayı:
@Naz181810 eylüloldu
@Esraesrael10 eylüloldu
@Joanne1121 eylül
@yilmazh12 eylüloldu
K Karamsar cad 11 eylüloldu
@gulserencintesun12 eylüloldu
@sunshine__
@My heaven8 eylüloldu
@Nesena3 eylüloldu
@duavehayal
@Oyku2216 eylül
@kalkyerineyat7 eylüloldu
@smr0011 eylüloldu
@mermaid256 eylüloldu:anneadayı:
@Selinby6110 eylüloldu
@ebrudnmz12 eylüloldu
@meliskipr10 eylüloldu
nurcanan nurcanan 14 eylüloldu
Muhendısyas nerelerdesin yine canım sen ya 😟 bu tabloyu düzenlesen daha fazla hamilemiz oldu hala eski liste duruyor 😟😟

Dondurulmuş transfer mi daha iyi acaba taze transfer derse kabul etmeyeyim mi korkmaya başladım şimdiden
Açıkcası hangisi daha iyi bilmiyorum embriyo aynı onda bir sorun yok ama ben taze transfer de daha çok yıpranmıştım sürekli iğne sürekli ilaç tükenmiştir resmen evet şimdi de ignem ilaçların var ama yumurta için iğne işlemler falan üst üste sonrada olumsuz sonuç alınca çok üzülmüştüm hangisinin daha iyi olacagına Dr beraber karar verin bence

Araştırma hastanelerinin Tüp bebek bölümleri bilgi veriyormuş. Bende sorucam ikinci aşılama şart
Canlarım bir şey soracağım size ben Raporlu olarak yaptırmak icin aşılama yapılması mı gerekiyor ben hiç aşılama yaptırmadım yasım 39 yas faktörü Rapor icin yeterli mi erkek inferlitesi var bizde direk tüp bebek dedi doktorlar bilgisi olan var mı Raporlu ile raporsuz arasındaki fark nedir ? Cevap verirseniz sevinirim burdan başka sorup öğreneceğim birileri yok
Asilama sart degil faktorler tutuyorsa 34 yas ti basvurdugumda tahliller rapor cikwrtildi bende de direkt tup bebek dendi asilama sansim cok dusuk tu arastirma hastahanesinde yaptırdım

Açıkcası hangisi daha iyi bilmiyorum embriyo aynı onda bir sorun yok ama ben taze transfer de daha çok yıpranmıştım sürekli iğne sürekli ilaç tükenmiştir resmen evet şimdi de ignem ilaçların var ama yumurta için iğne işlemler falan üst üste sonrada olumsuz sonuç alınca çok üzülmüştüm hangisinin daha iyi olacagına Dr beraber karar verin bence
Dondurulmustan yanayım ama bakalım doktor ne diyecek kuzum sen Mersin’de mi yaptırdın

Pozitif olan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi yazarmısınız hiç belirti hissetmeyip pozitif olaniniz varmi yada adet sancısı ceken pozitif olan kisiden kisiye degisiyor ama yinede yazarsanız sevinirim

Merhaba ben de transfer için bekliyorum. Ne zaman adet oldunuz. Yumurta aktardiktan sonra kanama geldikten sonra kaç gün sonra adet oldunuz.

Back
X