• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

canlar maşallah çok gebemiz olmuş, Allah kucaklarınıza almayı nasip ettirsin :nazar: :KK200:
tek tek tüm sayfaları tarayamıyorum baya fazla sayfa var sizden ricam beni etiketleyip son durumunuzu yazar mısınız lütfeeennn :anneadayı:
Ben de listeye ekleyeyim düzenlemeleri yapayım :KK66:
Beni de ekleyebilir misiniz 26 eylül cumartesi transfer tarihim :) :KK8:

Kızlar sabah akşam crinone jel ve haftada iki defa 500mg proluton transfer öncesi kullanıyorum. Doktor crinone jeli bulamazsanız ikinci seçenek olarak sabah akşam progestan 50 mg ol dedi. Sizce jel etkin midir? Yoksa ikinci seçenek mi daha iyi direk kana karışan hali. İkinci transferim olacak. Kafamda deli sorular :(

Kızlar sabah akşam crinone jel ve haftada iki defa 500mg proluton transfer öncesi kullanıyorum. Doktor crinone jeli bulamazsanız ikinci seçenek olarak sabah akşam progestan 50 mg ol dedi. Sizce jel etkin midir? Yoksa ikinci seçenek mi daha iyi direk kana karışan hali. İkinci transferim olacak. Kafamda deli sorular :KK43:
Canım hayırlısı olsun inşallah valla drun ne diuorsa öyle yap hepsi aynı işi görüyor ben jel ve 2 günde bir 1 tane iğne kullanıyorum her dr farklı şekilde veriuor ilaçları kafanı karıştırma drunu dinle sen

Kızlar lütfen yardımcı olun. Yumurtam benim donduruldu adetimi bekliyorum. Sizler ikinci adeti ne zaman oldunuz. Yumurta alındıktan 5 gun sonra adet oldum ona göre mi hesapliyacagim tarihi. Ona göre hesaplayacaksam 8 gun geçti hala gelmedi

Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız? 💐🥰

Anne aday adayı Transfer TarihiTransfer oldu/ertelendiSonuç
MuhendisYas MuhendisYas Ertelendi
S sz ask
@Mucize027 eylüloldu:anneadayı:
@selanikgelini15 eylül
@Violett90
@Mersinliozlem11 eylüloldu
@begonya377 eylüloldu
@Mucizem33
@Plaiades
@yel1z11 Eylüloldu
@BenCigdem
@Jonquil02
@laiyka
@fionawoody22 Eylül
@Naz2930 eylül
@Uykuluprenses5816-18 eylül arası
L Liyam23 17 eylüloldu
@hayat2828
@uranus3522 eylül
N Nisanesintisi01
@saydamar1 eylülOLDU
@Kingrella1 eylülOLDU:anneadayı:
Y ysmn1096 5 eylülOLDU:anneadayı:
@kristalbardak5 eylüloldu
@Papatya 827 eylül
@Zzynpzzt4 eylüloldu
@Hdlkc:anneadayı:
@bebisim11131 ağustosoldu:anneadayı:
@d-b3 eylüloldu
@Bigudicemre19 eylüloldu
@Elaikra814 eylüloldu
@Mervinn904 eylüloldu
@Hilal Bayraktar15 eylül
@Durutuna2119eylülOldu
@esdueke16 eylül
@Evlatttttt7716 eylül
@Duygu0180:anneadayı:
@Naz181810 eylüloldu
@Esraesrael10 eylüloldu
Joanne11 Joanne11 21 eylül
@yilmazh12 eylüloldu
@Karamsar cad11 eylüloldu
@gulserencintesun12 eylüloldu
@sunshine__
@My heaven8 eylüloldu
@Nesena3 eylüloldu
@duavehayal
@Oyku2216 eylül
@kalkyerineyat7 eylüloldu
@smr0011 eylüloldu
@mermaid256 eylüloldu:anneadayı:
Selinby61 Selinby61 10 eylüloldu
@ebrudnmz12 eylüloldu
@meliskipr10 eylüloldu
nurcanan nurcanan 14 eylüloldu
@Bir6114 eylüloldu
@Miscicek14 eylüloldu
@Melike5151 14 eylüloldu:anneadayı:
Canım benimde günüm belli oldu 🙂 24 eylül ☺️

Kızlar lütfen yardımcı olun. Yumurtam benim donduruldu adetimi bekliyorum. Sizler ikinci adeti ne zaman oldunuz. Yumurta alındıktan 5 gun sonra adet oldum ona göre mi hesapliyacagim tarihi. Ona göre hesaplayacaksam 8 gun geçti hala gelmedi
2.adetle mi gelmenizi söyledi kuzum adetin ne zaman oldgunun önemi yok 2.adetin ne zaman olduysa o zaman gidersin

Back
X