• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bugün 14.Gün canım...
Önümüzdeki hafta cuma gebelik takibi ilk randevum..
Evet keseyi karından bakarak gördü .. Çok şükür diyim..herkese çok dua ediyorum..desteğiniz için teşekkür ediyorum..
Sizin değerimiz çok yüksek bence karından bakıldığı için vede çok erken olfuğu için görememiş olabilir mi ikiz olma ihtimali var bu değerle

Benden tahlil istemediler , 3 Ekimde kandan hamilelik testi yaptirmami istediler canim. Gaz sancisi ve gaz durumu felaket evet , sanirim ilaçlardan . Rahmimde bir gerginlik , sicaklik hissi vs gibi seyler geliyor ama galiba psikolojik , kendimi cok dinlemekten gibi geliyor bunlar da.
Aynı gün transferimiz oldu herhalde benimde tahlil günüm 3 ekim gaz sancısı bendede var bugün başladı içerde birşeyler oluyor bence hayırlısı 🥰

Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız? 💐🥰

Anne aday adayı Transfer TarihiTransfer oldu/ertelendiSonuç
MuhendisYas MuhendisYas Ertelendi
@sz ask
@Mucize027 eylüloldu:anneadayı:
@selanikgelini15 eylül
@Violett90
@Mersinliozlem11 eylüloldu
@begonya377 eylüloldu
@Mucizem33
@Plaiades
Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 11 Eylüloldu
@BenCigdem
@Jonquil02
@laiyka
@fionawoody22 Eylül
@Naz2930 eylül
@Uykuluprenses5816-18 eylül arası
@Liyam2317 eylüloldu
@hayat2828
@uranus3522 eylül
@Nisanesintisi01
@saydamar1 eylülOLDU
@Kingrella1 eylülOLDU:anneadayı:
Y ysmn1096 5 eylülOLDU:anneadayı:
@kristalbardak5 eylüloldu
Papatya 82 Papatya 82 7 eylül
@Zzynpzzt4 eylüloldu
@Hdlkc:anneadayı:
@bebisim11131 ağustosoldu:anneadayı:
@d-b3 eylüloldu
@Bigudicemre19 eylüloldu
@Elaikra814 eylüloldu
@Mervinn904 eylüloldu
@Hilal Bayraktar15 eylül
@Durutuna2119eylülOldu
@esdueke16 eylül
@Evlatttttt7716 eylül
@Duygu0180:anneadayı:
@Naz181810 eylüloldu
@Esraesrael10 eylüloldu
@Joanne1121 eylül
@yilmazh12 eylüloldu
@Karamsar cad11 eylüloldu
@gulserencintesun12 eylüloldu
@sunshine__
@My heaven8 eylüloldu
@Nesena3 eylüloldu
@duavehayal
@Oyku2216 eylül
@kalkyerineyat7 eylüloldu
@smr0011 eylüloldu
@mermaid256 eylüloldu:anneadayı:
@Selinby6110 eylüloldu:anneadayı:
@ebrudnmz12 eylüloldu
@meliskipr10 eylüloldu
@nurcanan14 eylüloldu
@Bir6114 eylüloldu
@Miscicek14 eylüloldu
M Melike5151 14 eylüloldu:anneadayı:
@Minik_ceylo24 eylül
@Sedaaabzesr26 eylül
@esmer91:anneadayı:
@basted17 eylüloldu
@kardelenim2419 eylüloldu
@smr00:anneadayı:
@nerimannek19 eylüloldu
Beni de ekleyebilir misiniz 28 eylülde transferim olacak

Allah'ım ne güzel cümleler yazıyorsun ( haftaya gebelik takibi ) bu cümleye bayıldım , ayy maşallah çok şükür karından USG de görülmesi de çok güzel olmuş, maşallah rabbim nazarlardan esirgesin 🙏 Dua et canım akşam bende göreyim , benimde transfer sonrası 18 .günüm , rabbim hepimizin kucaklarini sağlıklı evlatlar la doldursun inşaallah 🙏 buarada senin ikiz gebelik olduğunu hissediyorum canım , en başından öyle hissediyorum diğer kesecik gizledi kendini bir yerlere belkide 😊 neyse hadi hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏💞
Ya bilmem ki insan ne düşüneceğini şaşırıyo...artışım yüksek farkındayım .. Ama embriyo olarak bir tanesi çok kaliteliydi heralde o geliyor diye düşünüyorum..İnşallah senden de güzel haberler alırız.. Ne zamandı senin ultrason takibin...💓💓💓

Sizin değerimiz çok yüksek bence karından bakıldığı için vede çok erken olfuğu için görememiş olabilir mi ikiz olma ihtimali var bu değerle
Bilemiyorum ki ... Canım bakamadım senin geçmişine ,transfer sonrası kaçıncı günün..nikinde güzel sakinkal... kalabiliyormusun bari.. Ben hiç beceremedim..

Bilemiyorum ki ... Canım bakamadım senin geçmişine ,transfer sonrası kaçıncı günün..nikinde güzel sakinkal... kalabiliyormusun bari.. Ben hiç beceremedim..
Teşekkürler canım kalmaya çalışıyorum bebeğim için☺. Buraya isim yazdırmadım istemedimde açıkçası ama merak ediyorum tabi sonuçlar nasıl süreç nasıl ilerliyor ara ara bakınıyorum❤Ama hala diyorum senin değer çok iyi alttan bakılınca ikinci kese görülebilir sanki

Ya bilmem ki insan ne düşüneceğini şaşırıyo...artışım yüksek farkındayım .. Ama embriyo olarak bir tanesi çok kaliteliydi heralde o geliyor diye düşünüyorum..İnşallah senden de güzel haberler alırız.. Ne zamandı senin ultrason takibin...💓💓💓
Bakalım rabbimin ikramı kaç olacak 🙈 bu akşam kese görmeye gideceğim canım

Canimmm benim ayyy ne güzel bir haber çok mutlu oldum okuyunca 😍 bende akşam kese görmeye gideceğim ❤ hemen sana sorayım canım transferin kaçıncı günü , kalp atımı için nezamana randevu verdiler ve son soru keseyi karından bakınca mı gördü
Sizi kaçıncı gün muayaneye çağırdı doktorunuz? Kan değeriniz kaç çıktı?

Bugün 14.Gün canım...
Önümüzdeki hafta cuma gebelik takibi ilk randevum..
Evet keseyi karından bakarak gördü .. Çok şükür diyim..herkese çok dua ediyorum..desteğiniz için teşekkür ediyorum..
Kaç +kaçta normal usg ile gördü genelde hekımler ılk vajınal bakıyorlar, masallah devamında gelır ıns,

Canım ben 9 ve 11 .gün tahlil verdim birdaha tahlil yaptırmadım , doktor bu 2 gün arasındaki artış güzel dedi bugüne kese için randevu verdiler , transfer sonrası bugün 18.ci gün oluyor
Hadi bakalım canım benim de bugün transfer sonrası 21. Gün pazartesi git dedi pazartesi gideceğim doktora

Back
X