- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.670
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #4.801
Vallahi bilmiyorum canım bana kalçadan günde 2 doz progestan verildi bugün progestanda 5.günüm yani transferiminden 4 gün önce baslamami söyledi doktor ama her iki kalcamda apse yapmış morlugunu geçtim tas gibi beze var kocaman ve ağrısı çok . Koldanda oksapar dün transferim sonrası yapıldı ve 10 gün boyunca yapılacakmış kolumda mosmor üstelik ... Bugün akşama doğru acile gidip vurulucam ..
Bende ayni durumdayim canim. Transferimden 4 gun once basladim progestan igneye gunde 2 doz kalcadan vuruluyorum . Transferden sonra oksapara basladim bugun 4. Gunum kalcamin uzerine oturamiyorum yatamiyorum yuruyemiyorum cok kotuyum insallah çektiğimiz acilara deger hayirli sonuclar aliriz hepimiz![]()
bana da 3 günde 1 defa 2 doz kalçadanprogestan iğne vermişti ben böyle bi iğne görmedim aynı dediğiniz gibi ne sağa dönebiliyosun ne sola, ne oturabiliyosun yumru gibi bişey var kalçamda sanki, cildim kıpkırmızı oldu kabardı, hepsini geçtim iğneyi vurunduktan 4 saat sonra ateşim yükselmeye başlıyor aniden yükselip 2 saat sonra düşüyor. Dün pozitifi gördüm çok şükür doktora yazdım böyle böyle bu iğne beni mahvediyo vurunmasam olur mu diye vurulma yazmış. Ben bıraktım iğneyi sanırım bazı bünyeye ağır geliyor alerji gibi bişey yapıyor.