• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba benim 10.gün değerim495
12.gün1084
14.gün3540
Baya yüksek çıkınca ikiz olabilir yazdı arkadaşlar ama tek kese gözüktü..kişiden kişiye değişiyor demekki

Maşallah değerler çok güzel siz sıkıntılı kısmı atlatmışsınız demekki hayırlısıyla da kucağınıza alın inşallah 🙏🏼

Bu arada gebelik takvimi koyanlar nasıl cesaret ettiniz ya ben 9. Aya gelmeden emin olamam heralde çocuğun doğacağına 🤣🤣
Naptıysam ben sonradan iptal edemedim çok mahçubum bu konuda özür dilerim herkesten...başka bir hesap açmakta istemedim..Ama gerçekten iptal etmedi sistem ... negatif alanlar hakkınızı helâl edin lütfen çünkü ben hep heves ediyordum,imreniyordum...anlık biriydi sonradan aklıma gelince de beceremedim...

Naptıysam ben sonradan iptal edemedim çok mahçubum bu konuda özür dilerim herkesten...başka bir hesap açmakta istemedim..Ama gerçekten iptal etmedi sistem ... negatif alanlar hakkınızı helâl edin lütfen çünkü ben hep heves ediyordum,imreniyordum...anlık biriydi sonradan aklıma gelince de beceremedim...
Çok ince düşüncelisin canım benim. Benim de ikinci kan testimin sonucunu bekliyoruz ya kimyasal ya yola devam. Yol ayrımındayım şu an son 10 dk kalbim pıt pıt..:KK200:

Şimdilik bende Her gün ayna karşısında göbeğime bakıyorum,bir değişiklik var mı ne zaman şişmeye başlar falan...bulantı var biraz mesela öğlen yemeği sadece meyve yiyorum...ipucu gibi duruyor bu durum..😁 öyle belirgin bir göbek bizim işimizi anca görür ama...
Aynen canım haklisin 😂

Çok ince düşüncelisin canım benim. Benim de ikinci kan testimin sonucunu bekliyoruz ya kimyasal ya yola devam. Yol ayrımındayım şu an son 10 dk kalbim pıt pıt..:KK200:
Allahım yardımcımız olur inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun... kimyasal falan unut.. 2.tahlilde hemen karamsar olma lütfen...

Canım bizim sebepsiz olduğu için bir neden aradık farklı yollardan geçtik. Başımızdan geçenleri yazıyorum belki okuyan birine faydası olur. Hoş sonuca ulaşmış biri degilim ama hasar düştü. Embriyolar 5.gune gitti Belkide benimde hiç gitmeyecekti. Bunu hiç bir zaman bilemiycem. Allah herkese yardım etsin.
Aminn kuzum kaynağı bulmak önemli olan ve Zaten nasipte varsa gelecek bizim olan buna inanıyorum herseyin hayırlısını versin Rabbim

Ben bu
ben bu gebelik takviminin ne oldgunu bilmiyorum ama bayanların çoğu buna heves ediyor ben hiç anlamdım bunu gerçekten nasıl bir uygulama ki burda bu kadar heves ediliyor hayır merqk ettiğim icin soruyorum İnan’ın ki ne oldgunu bilmiyorum nasıl bir önem arzettiğini 🙈🙈

Biz Kaan Aydosa gittik. Dna hasar testi yaptırdi. Takviye verdi iki tane. Tabi bunun dışında sağlıklı beslenmeye dikkat ettik. Uyurken cihazlari odadan çıkardık.Yuruyus yaptık.Sigara alkol yasak. 2 ayda hasar düştü. Tup bebek şansınız çok artar dedi. Hasarlı olunca olmuyor çünkü.Imsı ve mikrocip önerdi. Tabi ben şuan sonuç almadım bekliyorum.Yasayip görücem. Benim deneyimlerim bu şekilde.
Takviye olarak ne verdi size kuzum

Merhaba. Transfer öncesi ilk bir hafta sadece estrofem kullandım. Sonra crinone jel e basladim. Transferden sonra kullandığım ilaçlar: estrofem, coraspin, folik asit, oksapar, pruloton depot igne(beş günde bir), crinone jel bulunmadığı için prolutex iğneye geçtim. Gebeliğim öğrendim ama ilaçların hepsi aynen devam. Kalp atışı ve kese için gittiğimde o zaman tekrar bakıcak duruma göre
Canım piyasada crinone jel yok sıkıntı ya napıcaz bilmiyorum

Back
X