Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Evet evet geçen hafta cuma başladım ben, gonalf ve cetrodite kullanıyor. Yarın da kontrol var ona göre tekrar bir çizelge oluşturacak sanırım.
Esra kardeşim senjndd tedavin hayırla olsun insalah rabbim seni bizi bu yolda utandırmasın sabirla oluyo herşey zamanlaoluyo dilinden duanı hiç eksik etme sürekli duanı et. Rabbim İNŞALLAH sanada en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder🤲🌼🥰 burrda kardeş abla
Olduk. Burda hppz çağla hayalperest var bak herkes bekliyo rabbim kimsenin emeğini boşa goturmesin bende takilbediyorum burda herkesi birbimizi hem bilgilendiriyoruz hem birazda morel oluyoruz rabbim hepinizden razı olsun 🥰🌼🤲😍

Aminn canımm inşallahh🤲🤲🤲
Esra kardeşim senjndd tedavin hayırla olsun insalah rabbim seni bizi bu yolda utandırmasın sabirla oluyo herşey zamanlaoluyo dilinden duanı hiç eksik etme sürekli duanı et. Rabbim İNŞALLAH sanada en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder🤲🌼🥰 burrda kardeş abla
Olduk. Burda hppz çağla hayalperest var bak herkes bekliyo rabbim kimsenin emeğini boşa goturmesin bende takilbediyorum burda herkesi birbimizi hem bilgilendiriyoruz hem birazda morel oluyoruz rabbim hepinizden razı olsun 🥰🌼🤲😍

Amiiinn inşallah ☺️☺️☺️

Allah sendende razı olsun kuzum bu topik teki herkezin tedavisi olumlu olcak inşallah inancımız bir olsun🙏🥰

225 ile başladık 5 gün öyle vurduk dün ve bugün 150 ye düştük. Doktor ohssden çekiniyor sanırım. Çünkü dün eşime belki önümüzdeki günlerde iki üç gün yatış veririz serum takarız demiş.nede
Canım neden hastane yatırabilirmiş ki seni çokmu yumurtan var o nedenle mi bide bu iğneler karın ağrısı yapıyor mu tatlım ya benim bugün karnım ağrıyorda sabahtan beri

Canım neden hastane yatırabilirmiş ki seni çokmu yumurtan var o nedenle mi bide bu iğneler karın ağrısı yapıyor mu tatlım ya benim bugün karnım ağrıyorda sabahtan beri
Evet bende de çok karın ağrısı var bir de aşırı halsizlik var sürekli uyku hali. Dün ultrasonda duyduğum kadarıyla 10 sağda 10 solda varmış

Evet bende de çok karın ağrısı var bir de aşırı halsizlik var sürekli uyku hali. Dün ultrasonda duyduğum kadarıyla 10 sağda 10 solda varmış
Maşallah canım ne güzel ben daha dün başladım hemen böle etki etmesi normalmi acaba hangi ilaçları kullandın bide dozları nedir yazarsan sevinirim 🌺

Maşallah canım ne güzel ben daha dün başladım hemen böle etki etmesi normalmi acaba hangi ilaçları kullandın bide dozları nedir yazarsan sevinirim 🌺
Tabiki yazarım.
17 eylül gonalf 225
18 eylül gonalf 225
19 eylül gonalf 225 ve cetrodite
20 eylül gonalf 225 ve cetrodite
21 eylül gonalf 225 ve cetrodite
22 eylül gonalf 150 ve cetrodite
23 eylül gonalf 150 ve cetrodite
Yarınki ultrasona göre de yarın ve sonraki günlerin ilaç düzeyleri belli olacak

Tabiki yazarım.
17 eylül gonalf 225
18 eylül gonalf 225
19 eylül gonalf 225 ve cetrodite
20 eylül gonalf 225 ve cetrodite
21 eylül gonalf 225 ve cetrodite
22 eylül gonalf 150 ve cetrodite
23 eylül gonalf 150 ve cetrodite
Yarınki ultrasona göre de yarın ve sonraki günlerin ilaç düzeyleri belli olacak
Tmm canım çok tşk ederim 🌸

Mrb canım bende birşey öğrenmek istiyorum 23 olgun yumurtam nedemek 13 dolenmis ne demek ? Ben de yarın kontrole gidecem de bana bilgi öğreneyim sizden cift transfer oluyor mu yoksa yasak mı ??
Benim durumum icler acisi 13 tanesi 4. Gune geldi 5. Gun hic biri saglikli devam etmedi denildi ve tedavi transfer dahi olamadan iptal oldu. Kendimi toparlamaya calisiyorum :(

Back
X