Bütün yumurta 5. Güne kadar devam etmesi mi gerekiyoBenim durumum icler acisi 13 tanesi 4. Gune geldi 5. Gun hic biri saglikli devam etmedi denildi ve tedavi transfer dahi olamadan iptal oldu. Kendimi toparlamaya calisiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün yumurta 5. Güne kadar devam etmesi mi gerekiyoBenim durumum icler acisi 13 tanesi 4. Gune geldi 5. Gun hic biri saglikli devam etmedi denildi ve tedavi transfer dahi olamadan iptal oldu. Kendimi toparlamaya calisiyorum![]()
Yok canım malesef devam etmiyor yani baktığın zaman tüp bebekte garanti yok malesef 3. Güne ilerleyen oluyor ama en kalitesi olanlar 5. GünBütün yumurta 5. Güne kadar devam etmesi mi gerekiyo
Ay çok tuhaf oldum.benimde yarın yumurta toplamam var çok etkilendim ya.Yok canım malesef devam etmiyor yani baktığın zaman tüp bebekte garanti yok malesef 3. Güne ilerleyen oluyor ama en kalitesi olanlar 5. Gün
Stres yapma herkes aynı olmuyorki 1 sağlıklı embriyon olsa bile yeter zaten doktor sana söylecektir embriyoların durumunu bizide haberdar etAy çok tuhaf oldum.benimde yarın yumurta toplamam var çok etkilendim ya.
İnşallah hayırlısıyla olur
Benim mi söylemem gerekiyor onlar heralde bana açıklar lar dimiStres yapma herkes aynı olmuyorki 1 sağlıklı embriyon olsa bile yeter zaten doktor sana söylecektir embriyoların durumunu bizide haberdar et![]()
Genel olarak her yer arayıp bilgilendiriyor yumurta toplandıktan 5 gün geçince aramazsalar eğer sen ararsın özelde mi tedavi görüyorsunBenim mi söylemem gerekiyor onlar heralde bana açıklar lar dimi
Ertesi gün arıyorlarmış sanırım opudan bir gün sonraGenel olarak her yer arayıp bilgilendiriyor yumurta toplandıktan 5 gün geçince aramazsalar eğer sen ararsın özelde mi tedavi görüyorsun
Evet inşallahGenel olarak her yer arayıp bilgilendiriyor yumurta toplandıktan 5 gün geçince aramazsalar eğer sen ararsın özelde mi tedavi görüyorsun
Doğrudur canım her hastane farklı buralarda okudum 3. Günde arayan hastaneler varmış sanırım hastanede hastaneye değişiyorErtesi gün arıyorlarmış sanırım opudan bir gün sonra
Tam olarak arkadasin dedigi gibi 3. gune gitti ama 5 gitmedi sperm sorunuda var yum da kalitesiz ama sunu anladim ozellikle pcosta dikatli olunmasi lazim cok yim toplamaya calistilar oda ellerinde kaldi ustune ohss riskinden hastanede yattim tamamen rezaletti.Yok canım malesef devam etmiyor yani baktığın zaman tüp bebekte garanti yok malesef 3. Güne ilerleyen oluyor ama en kalitesi olanlar 5. Gün
Ever 1 gun sonra kac tane dollenmis onu soyluyolar..sonrada gun gun takibi soyluyolarErtesi gün arıyorlarmış sanırım opudan bir gün sonra
Tmm canım benim tşk ederim sağlığına dikkat et hastaneden çıktınmı iyisindir umarımEver 1 gun sonra kac tane dollenmis onu soyluyolar..sonrada gun gun takibi soyluyolar
Canım çok üzüldüm şimdi gördüm . Her şerde bir hayır vardır demek düşüyor bize. Rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah .Tam olarak arkadasin dedigi gibi 3. gune gitti ama 5 gitmedi sperm sorunuda var yum da kalitesiz ama sunu anladim ozellikle pcosta dikatli olunmasi lazim cok yim toplamaya calistilar oda ellerinde kaldi ustune ohss riskinden hastanede yattim tamamen rezaletti.
Hayırlı sabahlar kızlar benimde bugün yumurta toplama olacak bende sana bol şans diliyorum ve Rabbim elinden tutsun inşaAllahBugün Yumurta Toplama VarBiraz Endişeli ama Umutluyum
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Ah ah doktorların eline kalmışız gerçekten zor durum yani allah doktorlara vicdan versimTam olarak arkadasin dedigi gibi 3. gune gitti ama 5 gitmedi sperm sorunuda var yum da kalitesiz ama sunu anladim ozellikle pcosta dikatli olunmasi lazim cok yim toplamaya calistilar oda ellerinde kaldi ustune ohss riskinden hastanede yattim tamamen rezaletti.
Hadi güzel haberler ileBugün Yumurta Toplama VarBiraz Endişeli ama Umutluyum
Ne güzel hiç heyecan yapma çok güzel geçer inşallah çıktığın zaman uygun olduğunda haber ver olurmuBugün Yumurta Toplama VarBiraz Endişeli ama Umutluyum