Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Smfr Smfr öncelikle çok çok geçmiş olsun canım daha öncede konuşmuştuk evet arkadaşımızın tedavisi olumsuz sonuçlandı. Vardır her şerde bir hayır inşallah bir sonraki tedavisi olumlu sonuçlanır gerçekten zor Bi durum Allah yardımcısı olsun inşallah 🙏🌺

Yok canım malesef devam etmiyor yani baktığın zaman tüp bebekte garanti yok malesef 3. Güne ilerleyen oluyor ama en kalitesi olanlar 5. Gün
Tam olarak arkadasin dedigi gibi 3. gune gitti ama 5 gitmedi sperm sorunuda var yum da kalitesiz ama sunu anladim ozellikle pcosta dikatli olunmasi lazim cok yim toplamaya calistilar oda ellerinde kaldi ustune ohss riskinden hastanede yattim tamamen rezaletti.

Tam olarak arkadasin dedigi gibi 3. gune gitti ama 5 gitmedi sperm sorunuda var yum da kalitesiz ama sunu anladim ozellikle pcosta dikatli olunmasi lazim cok yim toplamaya calistilar oda ellerinde kaldi ustune ohss riskinden hastanede yattim tamamen rezaletti.
Canım çok üzüldüm şimdi gördüm . Her şerde bir hayır vardır demek düşüyor bize. Rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir inşallah .
Ben sadece şunu anlamadım - benim ilk tüp tedavim çok hakim değilim - 5.güne gidemeyecek olanları 3.günde donduruyorlarmış demek umutluydular. Çünkü takip ettiğim bir arkadaşın 5.güne gidemez diye 3.günde doldurmuşlardı ki tek embriyosu oydu o da tuttu hamile kaldı.

Bugün Yumurta Toplama Var ❣️ Biraz Endişeli ama Umutluyum 🎈 Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Hayırlı sabahlar kızlar benimde bugün yumurta toplama olacak bende sana bol şans diliyorum ve Rabbim elinden tutsun inşaAllah 🥰 rabbim yardımcımiz olsun güzel haberler getirelim insalah bugün cuma onun hürmetine sesimizi rabbim duysun duamızı niyetimizi kabul eylesin 🤲 🌼Hayırlı Cumalar Kızlar 🌼

Ah ah doktorların eline kalmışız gerçekten zor durum yani allah doktorlara vicdan versim

Back
X