- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Canım hayırlı olsun. İnşallah ilk ve son olur tedavinKızlar merhabalar ben de dün tüp bebek tedavisine başladım. İğnenin 2.günü bugün çok heycanlıyım ilk denemem olacak
Hoş geldin umarım pozitifle sonuçlanırKızlar merhabalar ben de dün tüp bebek tedavisine başladım. İğnenin 2.günü bugün çok heycanlıyım ilk denemem olacak
BendeAcaba anestezi alınca neler söylücem çok merak ediyorum
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun hoşgeldin bende ilaçlara başlayalı 3 günüm hayırlı olsun tedavin süreçleri yazarsan bilgi verirsen sevinirimKızlar merhabalar ben de dün tüp bebek tedavisine başladım. İğnenin 2.günü bugün çok heycanlıyım ilk denemem olacak
Canım inşallah hepimizin son olsun hayırlısıylaCanım hayırlı olsun. İnşallah ilk ve son olur tedavin
Tabiki canım bana 225 gonal f başladı doktorum pazartesi günü kontrole çağırdı bakalım neler olacakMerhaba canım tedavin hayırlı olsun hoşgeldin bende ilaçlara başlayalı 3 günüm hayırlı olsun tedavin süreçleri yazarsan bilgi verirsen sevinirim
inşallah canım hepimizinkii bu topikten hep güzel haberler alalım inşHoş geldin umarım pozitifle sonuçlanır
İnşallahCanım inşallah hepimizin son olsun hayırlısıyla
Tabiki canım bana 225 gonal f başladı doktorum pazartesi günü kontrole çağırdı bakalım neler olacakHafif pco var bende eşiminde ileri hareket %4tü. 2yıldır deniyoruz gebelik elde edemedik. Doktorum taaze transferle şansımı denemek istiyorum tedavi seyrine göre değişebilir dedi dondurulmuş transferin tutma olasalığı çok yüksekmiş. Tazeyi deneyecek bu sefer eğer tutmazsa diğer aya dondurulmuşu deneriz dedi.. kısmet bakalım
inşallah canım hepimizinkii bu topikten hep güzel haberler alalım inş
Yok bence komple bayıltıyorlar herhalde bende bilemedimBendekomple bayılmıyoz demi sadece sersemlik oluyordur biraz bilemiyorum ki acaba nasıl olcak o gün orda kalsak aslında daha iyi olmazmı Tutunma açısından
Pcolarda fazla yumurta topladıkları için genelde 1 veya 2 adet geçmesini bekliyorlar okuduğum çoğu topiklerde öyle olmuş ama aslında 1 adet geçmesi iyi çünkü baya ilaç alıyoruz ilaçları atmadan embriyo konuluyorCanım inşallah hepimizin son olsun hayırlısıyla
Tabiki canım bana 225 gonal f başladı doktorum pazartesi günü kontrole çağırdı bakalım neler olacakHafif pco var bende eşiminde ileri hareket %4tü. 2yıldır deniyoruz gebelik elde edemedik. Doktorum taaze transferle şansımı denemek istiyorum tedavi seyrine göre değişebilir dedi dondurulmuş transferin tutma olasalığı çok yüksekmiş. Tazeyi deneyecek bu sefer eğer tutmazsa diğer aya dondurulmuşu deneriz dedi.. kısmet bakalım
inşallah canım hepimizinkii bu topikten hep güzel haberler alalım inş
Canım baya iğne kullanıyorsun onun vücudundan atıp embriyonun koyulması daha iyi diyorlar tabi doktor ne der bilemem hemde rahminde dinleniyor bu arada rahim dinlendirme diyorlar geneldeKardelen060492 canım benimde taze transfer olucak dondurulmuş şansı daha yüksek olduğunu bilmiyordum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım aynen aslında bende öyle düşündüm doktorla görüştükten sonra ama doktorum şansımı denemek istiyorun süreç uygun ilerlerse dedi dur bakalım bi de ben 1 hafta önce covid atlattımPcolarda fazla yumurta topladıkları için genelde 1 veya 2 adet geçmesini bekliyorlar okuduğum çoğu topiklerde öyle olmuş ama aslında 1 adet geçmesi iyi çünkü baya ilaç alıyoruz ilaçları atmadan embriyo konuluyor
Canım bende aşılarımı oldum mart ayında geçirmiştim inşallah çıkmaz covid belasıCanım aynen aslında bende öyle düşündüm doktorla görüştükten sonra ama doktorum şansımı denemek istiyorun süreç uygun ilerlerse dedi dur bakalım bi de ben 1 hafta önce covid atlattıminşallah bi sıkıntı olmazz. Opudan 24saat önce covid testi istiyorlarmış pozitif çıkarsa tedavi iptal oluyormuş Allah korusun çok dikkat edin sizde sanırım ben yeni atlattığım için pozitif çıkma ihtimalim sıfır.
Bu ara daHayalperestttttttt ve Caglunal aynı günlerde mi başladık tedaviye
Ay inşallah çıkmaz canım ya tüm işlerimiz yolunda gitsin artık inşallah yüzümüze gülsün hayat hepimizinCanım bende aşılarımı oldum mart ayında geçirmiştim inşallah çıkmaz covid belasıevet canım bende yarın gidiyorum bir sorun yoksa doktor iğne verecek ay artık sorun çıkmasın
İnşallah ilk deneme ile pozitifleri alırızAy inşallah çıkmaz canım ya tüm işlerimiz yolunda gitsin artık inşallah yüzümüze gülsün hayat hepimizinSende haberdar et. Benimde tüp bebek sürecimi bi annem bi abim biliyor başka kimseye söylemedik eşimle bir tek burası var rahat paylaşıp konuşabildiğim, iyi ki varsınız Rabbim gönlünüzdeki tüm güzellikleri sunsun hayatınıza
Ben bunu yarın sorayım doktoruma sabah randevum var tekrar ilaçlara devammı dicek acabaYok bence komple bayıltıyorlar herhalde bende bilemedimyok en fazla 1 saat bekletirler
Mantıklı ama doktorum neden dinlendirmek acaba hemen transfer dedi vardır bildiği illaki ama yinede sorucam mrk ederim benCanım baya iğne kullanıyorsun onun vücudundan atıp embriyonun koyulması daha iyi diyorlar tabi doktor ne der bilemem hemde rahminde dinleniyor bu arada rahim dinlendirme diyorlar genelde
Sor tabikide belkide opudam sonra doktor sana diyecek şuan olmaz diye opudan sonra belli olurMantıklı ama doktorum neden dinlendirmek acaba hemen transfer dedi vardır bildiği illaki ama yinede sorucam mrk ederim ben
Benim de yarın son kontrolüm var . Pazartesi muhtemelen opu olacak ve yakınlarındaki herkes şu an pozitif korkuyorum geçen hafta test yaptırmıştım negatiftim ama şimdi pozitif çıkacak diye çok korkuyorumCanım aynen aslında bende öyle düşündüm doktorla görüştükten sonra ama doktorum şansımı denemek istiyorun süreç uygun ilerlerse dedi dur bakalım bi de ben 1 hafta önce covid atlattıminşallah bi sıkıntı olmazz. Opudan 24saat önce covid testi istiyorlarmış pozitif çıkarsa tedavi iptal oluyormuş Allah korusun çok dikkat edin sizde sanırım ben yeni atlattığım için pozitif çıkma ihtimalim sıfır.
Bu ara daHayalperestttttttt ve Caglunal aynı günlerde mi başladık tedaviye
Adetin kaçıncı günündesin herkesin 10 gündemi oluyor opu senin kaçıncı gününe denk geliyor birde kendini nasıl hissediyorsun burun akıntın varmı varsa direk pozitif çıkıyor kendimden biliyorum sen neler hissediyorsunBenim de yarın son kontrolüm var . Pazartesi muhtemelen opu olacak ve yakınlarındaki herkes şu an pozitif korkuyorum geçen hafta test yaptırmıştım negatiftim ama şimdi pozitif çıkacak diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?