2 tanesi işlenmemiş yani döllenmemis galibaİnşallah canım 2 tane işlemediler ne demek oluyor anlamadım
Anlıyorum hayırlısı olsun inşallah2 tanesi işlenmemiş yani döllenmemis galiba
Hadi bakalım ssninkide ahgirli olsun hayırlı sonuçlar alırsın insalah rabbim elindeb tutsunKızlar az önce doktorun yanından ayrıldım 8 tane yumurtam var ilaçların dozunu artırcakmış tekrar kan aldı sonuçlara göre ilaç dozu hakkında arayıp bilgi verecekmiş bu arada eşimden spermiyogram testi istedi şimdi onu bekliyoruz örnek vericez evrakları hazırlıcaz önümüzdeki hafta sonu biter bu iş dedi sanırım birkaç gün ilaç sonra opu hafta sonu da transfer yapıcak diye tahmin ediyorum
İnşallah canımHadi bakalım ssninkide ahgirli olsun hayırlı sonuçlar alırsın insalah rabbim elindeb tutsun
Canım haber ver mutlaka çıkınca benim doktor pazartesi çağırdıı benii. Ben akşamları vuruyorum gonal f i. Perşembe akşamı vurmaya başladım akşam 3.dozu vurcm. Bugün sabah kasığımda hareketlenmeler başladıı, çok heycanlı süreç yaaCanım benim ilaçların 4 günündeyim 5 dkkaya randevum var değerlendirecek doktorum adetin 6 günü ilaçların 4 günü bugün yakınız seninle
Süper canım 8 yumurtaKızlar az önce doktorun yanından ayrıldım 8 tane yumurtam var ilaçların dozunu artırcakmış tekrar kan aldı sonuçlara göre ilaç dozu hakkında arayıp bilgi verecekmiş bu arada eşimden spermiyogram testi istedi şimdi onu bekliyoruz örnek vericez evrakları hazırlıcaz önümüzdeki hafta sonu biter bu iş dedi sanırım birkaç gün ilaç sonra opu hafta sonu da transfer yapıcak diye tahmin ediyorum
Canım kaliteli olsun bence bitane yeter hiç stres yapma vardır rabbimin bi bildiğiEvet yani şöyle ki ben konuşurken o hemşireye söylüyordu kendim konuştuğum için birkaç tanesini duydum mesela 13.5 /8 / 3 falan dedi. 3mm mesela çok küçük onun büyümesi opuya kadar bence zor ki ben 337.5 gonol f ve merional 75 kullanıyorum. İlk muayenede 8 tane saymıştı. Yarın bakalım kaçı toplanacak kıvama gelmiş görürüz.
Bence stres çok etkiliyor benim femara ile 5 günde 2 tane 19 mm yumurtam oluyordu şimdi bu kadar doz ilaç alıyorum en büyüğü 13.5 dedi çok üzdü beni inşallah kaliteli bir şekilde büyümüşlerdir.
Hadi bakalım kurtuldun darısı başımıza
Hadi canım inşallah rabbim sesimizi duysun inşallahKızlar bugün beni aradılar çok mutluyum ama daha değil
10 yumurta
5 tane dolenmis
2 tane işlemediler
2 tane boş çıktı
1 tane sağlık yumurta
İnsalah kızlar dua edin 5 tane olan embriyo 5. Gunee gitsin yani Çarşamba gününe kadar
Dualarınızı bekliyorum
İnşallah canım. Aradılar şimdi 13 tanesi döllenmiş. Pazartesi ve Çarşamba Günü de haber verecekler bakalimHadi bakalım kurtuldun darısı başımıza
Hadi bakalım canım inşallah güzel haber ileKızlar az önce doktorun yanından ayrıldım 8 tane yumurtam var ilaçların dozunu artırcakmış tekrar kan aldı sonuçlara göre ilaç dozu hakkında arayıp bilgi verecekmiş bu arada eşimden spermiyogram testi istedi şimdi onu bekliyoruz örnek vericez evrakları hazırlıcaz önümüzdeki hafta sonu biter bu iş dedi sanırım birkaç gün ilaç sonra opu hafta sonu da transfer yapıcak diye tahmin ediyorum
Ooo maşallah çok güzel sende pco mu vardı o kadar kişiyle konuştumki unuttum kimde ne olduğunuİnşallah canım. Aradılar şimdi 13 tanesi döllenmiş. Pazartesi ve Çarşamba Günü de haber verecekler bakalim
Ooo maşallah çok güzel sende pco mu vardı o kadar kişiyle konuştumki unuttum kimde ne olduğunu
Şimdi 13 taneyi ne yapacaksın canım dondurma yapacakmisin ve çift transfer yapacakmisinEvet ,24ten 13 tanesi döllenmiş
esraesraesr Anestezili oldu canım; 5 10 dk sürdü. Dün sanieimmigne sayesinde ağrım yoktu ama bugün yataktan zor kalktım.
M Merveecn evet cnm 13 tanesi döllenmiş.
Evet bayağı heyecanlıCanım haber ver mutlaka çıkınca benim doktor pazartesi çağırdıı benii. Ben akşamları vuruyorum gonal f i. Perşembe akşamı vurmaya başladım akşam 3.dozu vurcm. Bugün sabah kasığımda hareketlenmeler başladıı, çok heycanlı süreç yaa
Bugün 1. Gün.Şimdi 13 taneyi ne yapacaksın canım dondurma yapacakmisin ve çift transfer yapacakmisin
Nilcim opuda baygınmıydın peki opuyu biraz araştırdım kimisi çok zor yazmış kimisi değil demiş senin nasıl geçti tatlım bide transfer ne zaman seninEvet ,24ten 13 tanesi döllenmiş
esraesraesr Anestezili oldu canım; 5 10 dk sürdü. Dün sanieimmigne sayesinde ağrım yoktu ama bugün yataktan zor kalktım.
Evet cnm 5 10 dk lik anestezi sadece. Bence kolay bı zorluğu yok bı gıdım rahatlık lazım. Transfer çarşamba belli olacak. Dr adet olunca hemen ara dedi.Nilcim opuda baygınmıydın peki opuyu biraz araştırdım kimisi çok zor yazmış kimisi değil demiş senin nasıl geçti tatlım bide transfer ne zaman senin
Çok iyi hadi inşallah 5.güne ulaşır hepsiEvet ,24ten 13 tanesi döllenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?