Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Kızlar az önce doktorun yanından ayrıldım 8 tane yumurtam var ilaçların dozunu artırcakmış tekrar kan aldı sonuçlara göre ilaç dozu hakkında arayıp bilgi verecekmiş bu arada eşimden spermiyogram testi istedi şimdi onu bekliyoruz örnek vericez evrakları hazırlıcaz önümüzdeki hafta sonu biter bu iş dedi sanırım birkaç gün ilaç sonra opu hafta sonu da transfer yapıcak diye tahmin ediyorum

Hadi bakalım ssninkide ahgirli olsun hayırlı sonuçlar alırsın insalah rabbim elindeb tutsun

Canım benim ilaçların 4 günündeyim 5 dkkaya randevum var değerlendirecek doktorum adetin 6 günü ilaçların 4 günü bugün yakınız seninle
Canım haber ver mutlaka çıkınca benim doktor pazartesi çağırdıı benii. Ben akşamları vuruyorum gonal f i. Perşembe akşamı vurmaya başladım akşam 3.dozu vurcm. Bugün sabah kasığımda hareketlenmeler başladıı, çok heycanlı süreç yaa

Süper canım 8 yumurta pekii boyutlarını söylemedi mi

Canım kaliteli olsun bence bitane yeter hiç stres yapma vardır rabbimin bi bildiği

Hadi canım inşallah rabbim sesimizi duysun inşallah

Hadi bakalım canım inşallah güzel haber ile

Evet bayağı heyecanlıboyutları hakkında bilgi vermedi acelesi vardı biraz sanırım. Dozu artıracak bugün kan sonuçlarına göre hareket edicez benden haber bekle dedi haber bekliyorum sonuçlar çıksın arar zaten senin kontrol ne zaman peki

Şimdi 13 taneyi ne yapacaksın canım dondurma yapacakmisin ve çift transfer yapacakmisin
Bugün 1. Gün.
Pazartesi ve Çarşamba ya gidecekleri de haber verecekler.
Sonraki süreç çarşamba belli olacak.
Dr dondurma yapacağız demişti ama bakalım kaç adedi kalacak.

Nilcim opuda baygınmıydın peki opuyu biraz araştırdım kimisi çok zor yazmış kimisi değil demiş senin nasıl geçti tatlım bide transfer ne zaman senin

Nilcim opuda baygınmıydın peki opuyu biraz araştırdım kimisi çok zor yazmış kimisi değil demiş senin nasıl geçti tatlım bide transfer ne zaman senin
Evet cnm 5 10 dk lik anestezi sadece. Bence kolay bı zorluğu yok bı gıdım rahatlık lazım. Transfer çarşamba belli olacak. Dr adet olunca hemen ara dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…