Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.Herkese selamopu sonrası hastanede yatışımın 9. Günündeyim. Şiddetli ohssnin her aşamasını yaşadım öldüm dirildim resmen. Şu anda enfeksiyonum 23binlerde. Ateşim var bütün vücudum ödemli. 3 günde 12 kilo aldım karın boşluğumda sıvı bırikti. İki defa sıvı alındı 2,5 litre. Çok zor günler geçirdim. Vajinal ödemin en kötüsü oldu ,bir büyük nar kadar oldu o bölgem.
Herkese selamopu sonrası hastanede yatışımın 9. Günündeyim. Şiddetli ohssnin her aşamasını yaşadım öldüm dirildim resmen. Şu anda enfeksiyonum 23binlerde. Ateşim var bütün vücudum ödemli. 3 günde 12 kilo aldım karın boşluğumda sıvı bırikti. İki defa sıvı alındı 2,5 litre. Çok zor günler geçirdim. Vajinal ödemin en kötüsü oldu ,bir büyük nar kadar oldu o bölgem.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahHerkese selamopu sonrası hastanede yatışımın 9. Günündeyim. Şiddetli ohssnin her aşamasını yaşadım öldüm dirildim resmen. Şu anda enfeksiyonum 23binlerde. Ateşim var bütün vücudum ödemli. 3 günde 12 kilo aldım karın boşluğumda sıvı bırikti. İki defa sıvı alındı 2,5 litre. Çok zor günler geçirdim. Vajinal ödemin en kötüsü oldu ,bir büyük nar kadar oldu o bölgem.
Cok iyi masallah kacinci gunde bu sonuc cıktiİkici kan sonucum 2249 çıktı kızlar 10 gün sonra ultrason var
13.günde 706 çıktı iki gğn sonra kan verdigim de katlamış olarak çıktı 2249Cok iyi masallah kacinci gunde bu sonuc cıkti
Çok sevindim hayırlı olsun bebeğin maşallahİkici kan sonucum 2249 çıktı kızlar 10 gün sonra ultrason var
Ne güzel canım kaçıncı denemen embriyon kaçıncı gündü sorun neydiİkici kan sonucum 2249 çıktı kızlar 10 gün sonra ultrason var
Bende anadolu yakası pendik medicak parktayım yarın opu işlemim var gayet memnunum ön görüşme ücretsiz bu aradaMerhabalar Hanımlar, hayırlısı ile güzel haberleri aldığınız ve bebiş haberlerinin bol olduğu bir grup olması dileğiyle..
Sizlere birşey sorabilir miyim? Bahçelievler medikal park, kavacık medistate şişli veya ataşehir memorial da tüp bebek yapan var mı? Tavsiye eder misiniz?
Bir de ben anadolu yakasındayım avrupa yakasına gidip gelmek kolay oluyor mu? Bütün mesajlarınızı okudum sürekli hastaneye gidip gelişler oluyor..
Son bir şey daha sormak istiyorum. Eşimin morfoloji 0, ileri hız 0, yavaş doğrusal 70, baş anamolisi 80 şeklinde.. Sizce bu testler ile aşılama yapmalı mıyım? Direk tüp benek mi olmalı? Doktor zaman kaybetme tüp bebek yap dedi ama sizin tecrübelerinize göre bi daha sormak istiyorum
Merhaba canım bence hiç vakit kaybetmeden tüp bebek yap banada ilk aşılama önerdi doktorum ama ben kabul etmedim maliyet konusunda hemen hemen aynı daha yüksek şansım olsun diye tüp bebek denedim iykide böle yaptım. Ben izmirdeyim izmirde tedavi oldum İstanbul hakkında fikrim yok sperm testinden anlamıyorum ama bildiğim morfoloji düşük baya doğal yollarla 1 çıksa bile imkansız diyorlar sizin 0 çıkmışMerhabalar Hanımlar, hayırlısı ile güzel haberleri aldığınız ve bebiş haberlerinin bol olduğu bir grup olması dileğiyle..
Sizlere birşey sorabilir miyim? Bahçelievler medikal park, kavacık medistate şişli veya ataşehir memorial da tüp bebek yapan var mı? Tavsiye eder misiniz?
Bir de ben anadolu yakasındayım avrupa yakasına gidip gelmek kolay oluyor mu? Bütün mesajlarınızı okudum sürekli hastaneye gidip gelişler oluyor..
Son bir şey daha sormak istiyorum. Eşimin morfoloji 0, ileri hız 0, yavaş doğrusal 70, baş anamolisi 80 şeklinde.. Sizce bu testler ile aşılama yapmalı mıyım? Direk tüp benek mi olmalı? Doktor zaman kaybetme tüp bebek yap dedi ama sizin tecrübelerinize göre bi daha sormak istiyorum
Merhabalar, ben Bahçelievler Medical Parkta tedavi oldum ve Sakarya'dan gidip geldim. Benim evden çıkıp hastaneye gelişim trafiğin durumuna göre maksimum 3 saat olmuştu. Tabi şehiriçi durumunu bilmiyorum biz otoban ve avrasya tüneli ile kısa süreli ulaşım sağladık. Benim size önerim aşılama gereksiz masraf . Bana sebepsiz infertilite dendiği için bir kere şansımı deneyeyim dedim pişman oldum hem boşuna heveslendim hem gereksiz yere masraf ettim diye düşünüyorum. Sizinki bir de erkek infertilitesiymiş , ben sizin yerinizde olsam direkt tüp yapardım .Merhabalar Hanımlar, hayırlısı ile güzel haberleri aldığınız ve bebiş haberlerinin bol olduğu bir grup olması dileğiyle..
Aa hangi doktor.. Size özelden yazabilir miyim?Bende anadolu yakası pendik medicak parktayım yarın opu işlemim var gayet memnunum ön görüşme ücretsiz bu arada
im takMerhaba canım bence hiç vakit kaybetmeden tüp bebek yap banada ilk aşılama önerdi doktorum ama ben kabul etmedim maliyet konusunda hemen hemen aynı daha yüksek şansım olsun diye tüp bebek denedim iykide böle yaptım. Ben izmirdeyim izmirde tedavi oldum İstanbul hakkında fikrim yok sperm testinden anlamıyorum ama bildiğim morfoloji düşük baya doğal yollarla 1 çıksa bile imkansız diyorlar sizin 0 çıkmışön görüşme ücretsiz arkadaşında yazdığı gibi bence çok vakit kaybetme psikolojik, fizyolojik ve maddi açıdan hazırsan tedaviye başla inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah seninde bebişin semi bekletmesin annesi Bi an önce meleğine kavuşsun
Hayırlısı olsunAmin inş çok teşekkür ederim. Bende aşılama istemiyorum ama eşim takviye kullansın istiyorum bakalım önümüzdeki ay işlemleri başlayacağım.
im tak
Teşekkür ederim. İnş sağlıklı bir gebelik olur ve sağ salim elinize alırsınız..Hayırlısı olsun
Amin canım Allah razı olsun sendenTeşekkür ederim. İnş sağlıklı bir gebelik olur ve sağ salim elinize alırsınız..
Amin canım allah razı olsun
Kuzum ben dün unuttum şimdi okuyorum Allahın izniyleAmin canım allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?