- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.064
- 133
- 30
Allah razı olsun canımKuzum ben dün unuttum şimdi okuyorum Allahın izniyle
Ohh çok güzel hiç fire vermeden gitmişKızlar bugün 3.günüm aradılar 1.gün 10tane döllenmişti. 3.gün 10tanesi de devam ediyormuşş darısıı 5.güneDua edin
Bence test gününüzde mutlaka kan testi yaptırın. ümitlenin diye demiyorum ama hiç belli olmaz. Bana hastaneden verilen kağıtta mutlaka kan testi yaptırmam gerektiği yazıyor.9. Günüm idrar testimde negatif artık pozitife dönmez herhalde
Yaaa çok güzel hepsinin devam etmesi de ekli sağlıklı kaliteli yumurtan varmışKızlar bugün 3.günüm aradılar 1.gün 10tane döllenmişti. 3.gün 10tanesi de devam ediyormuşş darısıı 5.güneDua edin
Kuzum bende çok sevindim bakalım 5.güne kaçtane kalckOhh çok güzel hiç fire vermeden gitmişçok sevindim az kaldı
Amin kuzum hepimizin mükafatını versin inşallah çektiklerimize değsinYaaa çok güzel hepsinin devam etmesi de ekli sağlıklı kaliteli yumurtan varmışmaşallah Allah bu çektiğin sıkıntıların mükafatını versin inşallah canım
3.günün akşamından beri sağ tarafıma bir ağrı girip çıkıyor ama tam kasık değil bilemiyorum progestan fitilden olabilir hatta tamamen psikolojik de olabilir yavrumKuzum bende çok sevindim bakalım 5.güne kaçtane kalckSen nasılsın iyi misin belirtilerin var mı
Hahha arkandan geliyorum3.günün akşamından beri sağ tarafıma bir ağrı girip çıkıyor ama tam kasık değil bilemiyorum progestan fitilden olabilir hatta tamamen psikolojik de olabilir yavrumçünkü ben psikolojik olarak her belirtiyi yaşamış bir insanım sigara içmiyorum zaman çok zor geçiyor onun dışında iyiyim
İnşallah yavrum gel gel bekliyorumHahha arkandan geliyorum2 ay sonra bana da çok zor geçecek hayat sigarasız bir hayat az kaldı kuzum inş güzel haber vereceksin ne zaman test günün
Bencede çıkar kuzum 12sinde inşallah hadi güzel haberler verin içimiz açılsın umut olun bizeeeİnşallah yavrum gel gel bekliyorum14 Ekim yazıyor ama ben kendimi 12 Ekime kadar şartlandırdım. Sonuçta 10 günde varsa çıkar diye inanıyorum
İnşallah canım inşallah yaBencede çıkar kuzum 12sinde inşallah hadi güzel haberler verin içimiz açılsın umut olun bizeee
Arada kasıklarıma batma oluyor ilaçlardandır yüksek ihtimal le fazla bir değişiklik yok aslında mrkla bekliyorum tuttumu acaba bebeğim benimlemiAmin kuzum hepimizin mükafatını versin inşallah çektiklerimize değsinSende var mı belirti nasılsın nası hissediyosun
Kaçıncı gün embriyosuydu canım seninki kandamı baktırdın tek embriyo transferi mi oldun9. Günüm idrar testimde negatif artık pozitife dönmez herhalde
Doktor banada 14 ekim test dedi ama sen benden önce transfer olmuştun senin bugün tam olarak kaçıncı gününİnşallah yavrum gel gel bekliyorum14 Ekim yazıyor ama ben kendimi 12 Ekime kadar şartlandırdım. Sonuçta 10 günde varsa çıkar diye inanıyorum
Aaa sana erken demişler hem de senin 3.gün embriyosu.Doktor banada 14 ekim test dedi ama sen benden önce transfer olmuştun senin bugün tam olarak kaçıncı günün
Rabbimin izniyle tutacak canım hep olumlu düşün olur mu stres yapma sakınArada kasıklarıma batma oluyor ilaçlardandır yüksek ihtimal le fazla bir değişiklik yok aslında mrkla bekliyorum tuttumu acaba bebeğim benimlemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?