- 3 Mayıs 2021
- 31
- 27
- 38
- 32
8 tane 4 ü çok kaliteli 4 ü orta kaliteli dedilerCnm şuanki embriyo kaç adet peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 tane 4 ü çok kaliteli 4 ü orta kaliteli dedilerCnm şuanki embriyo kaç adet peki
Ben okudum canımCaglunal
EzgininAnnesi M Merveecn
bysgns
Hayalperestttttttt
agustos72 kızlar benim için okumadınız herhalde
![]()
Ben kullandım canım Sabah akşam 3 kutuverdi Dr banaGünaydın Güzeller. Aranızda Prolutex25mg kullanan var mı? Benim mi canım yanıyor sadece anlamadım? Gobekten yapıyoruz 1 gün çekiyorum o iğne ağrısını![]()
Canım sen kan verdin mi senin sonucun nasıl olduRahat ol canım stres yapma inşallah güzel geçicek![]()
Yarın kan vercem canım sabah randevum var inşallah sorun yokturCanım sen kan verdin mi senin sonucun nasıl oldu
Yaşınız kaç acaba birde çok ağrınız oluyor mu?Embriyologlar aradılar kızlar. 1.gün bugün 22yumurta toplanmış. 15i olgunmuş işleme alınmış. Bugün 10tanesi döllenmişUmarım 5.güne giderler dua istiyorum hepinizden bolca
![]()
Ilk transferimde vajinal bakmisti doktor. Betanin yukselmesine gore kese randevu veriyo.2000 uzeri sanirimKızlar bilen var mı tüp bebek sonrası ilk Muayne nasıl oluyor vajinal mı yoksa karındanmı bakıyor yoksa sadece beta hcg mi bakılıyor daha ultrasonda gözükmez varsa bebek o nedenle Muayne etmez sanırım fikri olan var mı
Rabbim şifa versin çektiklerinin mükafatını fazlasıyla alırsın inşallah canımMerhaba tekrar herkese, opu sonrası şiddetli ohss geçirdiğim için iki hafta hastanede yattım. Bütün psikolojim alt üst oldu. Sürekli darklı hastalıklar çıkacakmış gibi oluyor artık. Bir hafta boyunca hiç uyumadım. En son ankaiyete krizi geçirince doktor iki adet antidepresan verdi. Şimdi onların sersemliğini yaşıyorum. Kendimi transfer için asla hazır hissetmiyorum. 3-4 aya anca toparlarım sanırım. Güzel haberlerinizi okudum herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Bana şöyle söylediler . Eğer değerim pozitif çıksaydı 2 defa daha kan verip artışı kontrol edeceğiz 2 katına yükseliyorsa 10 gün sonra kese kontrolü sonra da 15 gün sonra kalp atışına geleceksin demişti. Yanlış bilmiyorsam bazılarında kese karından ilk gidişte görünmüyor vajinal bakabiliyor doktor. Ama senin ilk randevu beta artışı içindir çünkü kese için değerin 1.500 üstü olması gerekiyor diyorlar ❣Kızlar bilen var mı tüp bebek sonrası ilk Muayne nasıl oluyor vajinal mı yoksa karındanmı bakıyor yoksa sadece beta hcg mi bakılıyor daha ultrasonda gözükmez varsa bebek o nedenle Muayne etmez sanırım fikri olan var mı
Anladım canım evet ilk beta bakıcak bende vajinal bakmaz diye düşünüyorum inşallah sorun çıkmaz çok korkuyorum yaa sorun çıkacak diye Allah hayırlısını nasip etsin inşallahBana şöyle söylediler . Eğer değerim pozitif çıksaydı 2 defa daha kan verip artışı kontrol edeceğiz 2 katına yükseliyorsa 10 gün sonra kese kontrolü sonra da 15 gün sonra kalp atışına geleceksin demişti. Yanlış bilmiyorsam bazılarında kese karından ilk gidişte görünmüyor vajinal bakabiliyor doktor. Ama senin ilk randevu beta artışı içindir çünkü kese için değerin 1.500 üstü olması gerekiyor diyorlar ❣
Anladım canım tşk ederim bende merakla yarını bekliyorum inşallah sağlıklı dır sorun yoktur dua ediyorumIlk transferimde vajinal bakmisti doktor. Betanin yukselmesine gore kese randevu veriyo.2000 uzeri sanirim
Canım Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah. Hiç korkma inanıyorum güzel çıkacak beta bize de koşa koşa haber vereceksin hep birlikte sevineceğizAnladım canım evet ilk beta bakıcak bende vajinal bakmaz diye düşünüyorum inşallah sorun çıkmaz çok korkuyorum yaa sorun çıkacak diye Allah hayırlısını nasip etsin inşallah![]()
Yok yok çıkmaz inşallahAnladım canım evet ilk beta bakıcak bende vajinal bakmaz diye düşünüyorum inşallah sorun çıkmaz çok korkuyorum yaa sorun çıkacak diye Allah hayırlısını nasip etsin inşallah![]()
İnşallah canım kan verdim muayene için bekliyorum şimdiCanım Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah. Hiç korkma inanıyorum güzel çıkacak beta bize de koşa koşa haber vereceksin hep birlikte sevineceğiz![]()
Allah razı olsun canım benim inşallah rabbim sanada nasip etsin şimdi kan verdim bekliyorum muayene içinYok yok çıkmaz inşallahinşallah güzel bir gebeliğin olacak ve sağlıklı , hayırlı bir evlat sahibi olacaksın.
Çıktı mı canım sonucunAllah razı olsun canım benim inşallah rabbim sanada nasip etsin şimdi kan verdim bekliyorum muayene için![]()
Canım naptın çıktı mı sonucunAllah razı olsun canım benim inşallah rabbim sanada nasip etsin şimdi kan verdim bekliyorum muayene için![]()