Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Kızlar bilen var mı tüp bebek sonrası ilk Muayne nasıl oluyor vajinal mı yoksa karındanmı bakıyor yoksa sadece beta hcg mi bakılıyor daha ultrasonda gözükmez varsa bebek o nedenle Muayne etmez sanırım fikri olan var mı

Kızlar bilen var mı tüp bebek sonrası ilk Muayne nasıl oluyor vajinal mı yoksa karındanmı bakıyor yoksa sadece beta hcg mi bakılıyor daha ultrasonda gözükmez varsa bebek o nedenle Muayne etmez sanırım fikri olan var mı
Ilk transferimde vajinal bakmisti doktor. Betanin yukselmesine gore kese randevu veriyo.2000 uzeri sanirim

Merhaba tekrar herkese, opu sonrası şiddetli ohss geçirdiğim için iki hafta hastanede yattım. Bütün psikolojim alt üst oldu. Sürekli darklı hastalıklar çıkacakmış gibi oluyor artık. Bir hafta boyunca hiç uyumadım. En son ankaiyete krizi geçirince doktor iki adet antidepresan verdi. Şimdi onların sersemliğini yaşıyorum. Kendimi transfer için asla hazır hissetmiyorum. 3-4 aya anca toparlarım sanırım. Güzel haberlerinizi okudum herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah 😌
Rabbim şifa versin çektiklerinin mükafatını fazlasıyla alırsın inşallah canım 🤲 inşallah evladını kucağına aldığında bugünleri gülerek hatırlayacaksın. Dualarımdasın . Sen iyi ol da geç olsun transferin . ❣

Bana şöyle söylediler . Eğer değerim pozitif çıksaydı 2 defa daha kan verip artışı kontrol edeceğiz 2 katına yükseliyorsa 10 gün sonra kese kontrolü sonra da 15 gün sonra kalp atışına geleceksin demişti. Yanlış bilmiyorsam bazılarında kese karından ilk gidişte görünmüyor vajinal bakabiliyor doktor. Ama senin ilk randevu beta artışı içindir çünkü kese için değerin 1.500 üstü olması gerekiyor diyorlar ❣

Bana şöyle söylediler . Eğer değerim pozitif çıksaydı 2 defa daha kan verip artışı kontrol edeceğiz 2 katına yükseliyorsa 10 gün sonra kese kontrolü sonra da 15 gün sonra kalp atışına geleceksin demişti. Yanlış bilmiyorsam bazılarında kese karından ilk gidişte görünmüyor vajinal bakabiliyor doktor. Ama senin ilk randevu beta artışı içindir çünkü kese için değerin 1.500 üstü olması gerekiyor diyorlar ❣
Anladım canım evet ilk beta bakıcak bende vajinal bakmaz diye düşünüyorum inşallah sorun çıkmaz çok korkuyorum yaa sorun çıkacak diye Allah hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏

Anladım canım evet ilk beta bakıcak bende vajinal bakmaz diye düşünüyorum inşallah sorun çıkmaz çok korkuyorum yaa sorun çıkacak diye Allah hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
Canım Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah. Hiç korkma inanıyorum güzel çıkacak beta bize de koşa koşa haber vereceksin hep birlikte sevineceğiz 🤲

Yok yok çıkmaz inşallah 🤲 inşallah güzel bir gebeliğin olacak ve sağlıklı , hayırlı bir evlat sahibi olacaksın.

Back
X