- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
Çıktı 183 müşÇıktı mı canım sonucun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıktı 183 müşÇıktı mı canım sonucun
Doktoryn bişey demedi mi canım değerle ilgili çok Bi bilgim yok ama iyi heraldeKızlar sonucum 183 çıktı hamilelik var inşallah değerim artar sağlıklı ilerlerlertransfer in 11 günü bu değer iyimi sizce
Güzel fena değil dedi haftaya cuma çağırdıDoktoryn bişey demedi mi canım değerle ilgili çok Bi bilgim yok ama iyi heralde
Gayet iyi değerin canım gözün aydınKızlar sonucum 183 çıktı hamilelik var inşallah değerim artar sağlıklı ilerlerlertransfer in 11 günü bu değer iyimi sizce
Bence çok güzel kuzum çünkü senin 3.gün embriyosuydu. Katlanarak artsın inşallahKızlar sonucum 183 çıktı hamilelik var inşallah değerim artar sağlıklı ilerlerlertransfer in 11 günü bu değer iyimi sizce
Saol tşk ederim canım sanada nasip olur inşallahGayet iyi değerin canım gözün aydın![]()
İnşallah saol bebeğim ya Bi yanım çok mutlu Bi yanım buruk inşallah kısa zamanda sizlerde bu duyguyu tadarsınızBence çok güzel kuzum çünkü senin 3.gün embriyosuydu. Katlanarak artsın inşallah❣
Ah inşallah ben bu yaşadığım hayal kırıklığını bir atabilirsem ...İnşallah saol bebeğim ya Bi yanım çok mutlu Bi yanım buruk inşallah kısa zamanda sizlerde bu duyguyu tadarsınız![]()
Evet cnm adetten sonra transferEzgininAnnesi canım birşey sorucam sen opudan sonraki adet ile transfere bşladın değil mi
Her şerde bir hayır vardır inşallah güzel haberlerini Bir gün bizlerede verceksin canım dualarım seninleAh inşallah ben bu yaşadığım hayal kırıklığını bir atabilirsem ...
Hamilelerin duaları kabul olurmuş , dualarında bizleri de unutan ❣ güzel haberlerinizi takip edeceğim buradan ❣
Amin canım sağolSaol tşk ederim canım sanada nasip olur inşallah![]()
Benide pazartesi çağırdı sen ilaçlara ne zaman başladımEvet cnm adetten sonra transfer
Ayy çok sevindim canımKızlar transfer yarın saat 13.30 da
Ayyy çok heyecan bastı
Allah'ım sen emeklerinizi boşa çıkarma.
Hayırlısı olsun canım inslalah senind evuzel haberlerini alırızKızlar transfer yarın saat 13.30 da
Ayyy çok heyecan bastı
Allah'ım sen emeklerinizi boşa çıkarma.
Canım masallah çok güzel sevindim adına çok şükür senin oldu bizlere dua edersin burda bukadar dua arkadaşın oldu valla bizleride unutmazsin sağ salim sağlıkli artar insalalh degerin ,Saol tşk ederim canım sanada nasip olur inşallah![]()
Tatlım gününu beklemeden mi kan verdin değerin kaç çıktıKizlar 8. gun kan sonucum negatif ☹ doktor istemisti bugun kan vermemi asil sonuc 12. gun ilaclari birakma diyo. 2 gundur kasiklarimda hep batma vardi oldugunu dusunmustum ☹