Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Canım masallah çok güzel sevindim adına çok şükür senin oldu bizlere dua edersin burda bukadar dua arkadaşın oldu valla bizleride unutmazsin sağ salim sağlıkli artar insalalh degerin ,🤲
Sizleri unuturmuyum canım benim sizlerin duası ile buralara geldim çok şükür buralardayım kız zaten biyere gittiğim yok 😊sizleri çok seviyorum Allah hepinizden razı olsun 🙏😘

Kızlar yaa transferim aşağı yukarıı kasımın sonunda olacak. Ben dişlerimi yaptırıyorum (hem çürüklerim var onları hemde estetik olarak kaplama yaptırcam) sanırım yapılması falan 1.5-2-ayı bulur dediler acaba transferde sıkıntı olur mu ya?

Kizlar 8. gun kan sonucum negatif ☹ doktor istemisti bugun kan vermemi asil sonuc 12. gun ilaclari birakma diyo. 2 gundur kasiklarimda hep batma vardi oldugunu dusunmustum ☹
Canım inşallah pozitife döner ama bana da öyle yaptılar . Ben 10.gün dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı bırakma ilaçları 12.gün tekrar ver dediler sonuç değişmedi 12.gün kestim bütün ilaçları. Senin kaçıncı gün embriyosuydu ?

Kizlar 8. gun kan sonucum negatif ☹ doktor istemisti bugun kan vermemi asil sonuc 12. gun ilaclari birakma diyo. 2 gundur kasiklarimda hep batma vardi oldugunu dusunmustum ☹
Dur hemen umudunu kaybetme daha erken kimisi geç gösterir kendini 12 gün bekle belki yeni yerleşiyordur canım stres yapma ilaçlarına devam et

Canım inşallah pozitife döner ama bana da öyle yaptılar . Ben 10.gün dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı bırakma ilaçları 12.gün tekrar ver dediler sonuç değişmedi 12.gün kestim bütün ilaçları. Senin kaçıncı gün embriyosuydu ?
5. gun. Bende inanmiyorum yukselecegine ama ilaclara mecbur devam ediyorum.sen ne zaman adet oldun

Kızlar evdeyim 🥰🥰
Uzunn emekler sonucu Transferi gerçekleştirdik Allah'ın izniyle. Çok heyecanlı bı o kadar sıkışık bı süreç😂 Full heyecanla girdiğim transferden ağlayarak çıktım 🥰 Başımda beni sakinleştirmeye çalışan hemşireye ne kadar teşekkür etsem az. Evet zor bı aşama idi. Ama hazır mısın? Embriyo geliyor sesini duyunca. İşlem tamamlandı çok güzel dediler. Bende başladı bı ağlama ❣️❣️ Allah'ım bunlar sevinç gözyaşları olsun. Rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin 🙏🙏

Back
X