Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Sanırım yumurta büyütme ilaçlarından bahsediyorsunuz benim doktorum bol su iç dedi 3 litre neyseki içiyorum protein ye dedi ama o gün öyle dedikten sonra ben etten tiksindim ve sonra ilaçlardan aşırı midem bulanıyordu tost yemekten başka bişey yemedim

teşekkür ederim cevabın için :)

Ben hamileyim
Dün haberini aldım. Hâlâ şaşkınım
Darısı isteyen herkesin kucağını inşallah
Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de Tavmergen Tüp Bebek merkezinde transferim oldu yarın test sonucumu öğreneceğim... Doktorum Bilgen hocaydı. İnşallah olumlu sonucu alırım. Dualarınızı bekliyorum.

Güzel haberlerle bize yazın inşallah
Dualarımız sizinle

Güzel haberlerle bize yazın inşallah
Dualarımız sizinle
Çok teşekkür ederim Ben olumlu sonucumu aldım Allah da isteyen herkese en kısa ve en hayırlı zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin. Hala inanamıyorum. Tavmergen tüp bebek merkezinden, tüm çalışanlardan Erol Tavmergen hocamdan Bilgen hocamdan Allah bin kere razı olsun.

İyiyim canım sağol. Normalmiş bu zamanda kanama ama çok panik oldum çok korktum. Kese gördük ama bebeği inşallah çarşamba
Çok şükür. Yerleşme kanamasıdır o zaman.. Annesine sokulmaya çalışıyor bebişin Darısı kalp atışına sonra da doğumuna inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…