Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❣Ben hamileyim
Dün haberini aldım. Hâlâ şaşkınım
Darısı isteyen herkesin kucağını inşallah
Canım benim var daha adet olmayı bekliyorum transfer içinBen de şimdi ona bakmaya girmiştim
Hayalperestttttttt EzgininAnnesi agustos72 kızlar var mı bir gelişme
Sanırım yumurta büyütme ilaçlarından bahsediyorsunuz benim doktorum bol su iç dedi 3 litre neyseki içiyorum protein ye dedi ama o gün öyle dedikten sonra ben etten tiksindim ve sonra ilaçlardan aşırı midem bulanıyordu tost yemekten başka bişey yemedimArkadaşlar iğnelere başladığımızda yeme içme olarak nelere dikkat etmemiz lazım.
Ne yesek kalite için daha iyi gelebilir. spor yapsak olur mu yardımcı olabilir misiniz.
Ben çalışıyorum izin almam zor uzun bir süreç.
Ben adet oldum kasim adetiyle birlikte tekrar baslicaz insallahBen de şimdi ona bakmaya girmiştim
Hayalperestttttttt EzgininAnnesi agustos72 kızlar var mı bir gelişme
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❣
teşekkür ederim cevabın için :)Sanırım yumurta büyütme ilaçlarından bahsediyorsunuz benim doktorum bol su iç dedi 3 litre neyseki içiyorum protein ye dedi ama o gün öyle dedikten sonra ben etten tiksindim ve sonra ilaçlardan aşırı midem bulanıyordu tost yemekten başka bişey yemedim
Hayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de Tavmergen Tüp Bebek merkezinde transferim oldu yarın test sonucumu öğreneceğim... Doktorum Bilgen hocaydı. İnşallah olumlu sonucu alırım. Dualarınızı bekliyorum.Ben hamileyim
Güzel haberlerle bize yazın inşallahHayırlısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de Tavmergen Tüp Bebek merkezinde transferim oldu yarın test sonucumu öğreneceğim... Doktorum Bilgen hocaydı. İnşallah olumlu sonucu alırım. Dualarınızı bekliyorum.
Çok teşekkür ederim Ben olumlu sonucumu aldım Allah da isteyen herkese en kısa ve en hayırlı zamanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin. Hala inanamıyorum. Tavmergen tüp bebek merkezinden, tüm çalışanlardan Erol Tavmergen hocamdan Bilgen hocamdan Allah bin kere razı olsun.Güzel haberlerle bize yazın inşallah
Dualarımız sizinle
Yaaa gerçekten miii maşallah ya bı ben bı bgys olamdik yaBen hamileyim
Evet canım benim.. dualarimdasıniz.Yaaa gerçekten miii maşallah ya bı ben bı bgys olamdik ya
Bu arada ablan yengenin nasıllar??Yaaa gerçekten miii maşallah ya bı ben bı bgys olamdik ya
Teşekkür ederim hepsi çok iyiler elhamdülillah ablamın yanin ageldim ya bebek okadar tatlı ki anlatamam yaa gerçekten bambaşka bir duygu senin olsa daha başka oluyo rabbim herkese nasip eylesinBu arada ablan yengenin nasıllar??
Ben şuan yatıştayım. Çok kanamam olduTeşekkür ederim hepsi çok iyiler elhamdülillah ablamın yanin ageldim ya bebek okadar tatlı ki anlatamam yaa gerçekten bambaşka bir duygu senin olsa daha başka oluyo rabbim herkese nasip eylesin
Nasıl oldunuz?Ben şuan yatıştayım. Çok kanamam oldu
İyiyim canım sağol. Normalmiş bu zamanda kanama ama çok panik oldum çok korktum. Kese gördük ama bebeği inşallah çarşambaNasıl oldunuz?
Çok şükür. Yerleşme kanamasıdır o zaman.. Annesine sokulmaya çalışıyor bebişinİyiyim canım sağol. Normalmiş bu zamanda kanama ama çok panik oldum çok korktum. Kese gördük ama bebeği inşallah çarşamba
Amin canım teşekkür ederimÇok şükür. Yerleşme kanamasıdır o zaman.. Annesine sokulmaya çalışıyor bebişinDarısı kalp atışına sonra da doğumuna inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?