- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.064
- 133
- 30
5.gün müydü peki ay çok soru sordumEvet kuzum o yönden şanslıyım dim 7 tane dondurdular

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün müydü peki ay çok soru sordumEvet kuzum o yönden şanslıyım dim 7 tane dondurdular
Yook canım istediğin kadar sor Urfa'da otuyorum Antep'te yapıyorum tüp bebeği beşinci gün mu onu bilmiyorum desem garipsiyeceksin belki beşinci gün aradılar kaliteleri iyi donduruyoruz dedi başka bilgi almadım malesef bnde çok merak ediyorum5.gün müydü peki ay çok soru sordumistanbulda mısın burada
Anladım canım valla bu topiklerde çok gezdim pcoluların çoğu hamile inşallah sende olacaksın transfer günün belli miYook canım istediğin kadar sor Urfa'da otuyorum Antep'te yapıyorum tüp bebeği beşinci gün mu onu bilmiyorum desem garipsiyeceksin belki beşinci gün aradılar kaliteleri iyi donduruyoruz dedi başka bilgi almadım malesef bnde çok merak ediyorum
Anladım canım valla bu topiklerde çok gezdim pcoluların çoğu hamile inşallah sende olacaksın transfer günün belli mi
Bende pko var tiroit var ama aslında normal 3.5 ama doktor gebelik için 2.5 istiyor şuan ilaç kullanıyorum onun içinde bildiğim bişey yokAdeti bekliyorum kuzu adetten sonra trasfer hazırlığı Ekim de olacak ama günü belli değil bende pko teK değil cnm troit ve hipofez adenom bezinde de sıkıntı var sıkıntı çok malesef tutacağını hiç sanmiyorum sizde proplem ne cnm
Bende şuan kullanıyorum kesinlikle tüp bebek doktorum düşürmeden normal seviyeye getirmeden trasnfer olmaz dedi muhtemelen şuan düşmüştür kaç yıllık evlisin daha önce hiç kaybın oldu muBende pko var tiroit var ama aslında normal 3.5 ama doktor gebelik için 2.5 istiyor şuan ilaç kullanıyorum onun içinde bildiğim bişey yok
Hayırlı olsun inşallah hiç adet olmaz da tedaviye ihtiyacınız olmazKızlar 32 yaşındayım Eylül 20 si bat tarihimi bekliyorum tüp bebek tedavim başlıyor inşallah,dualarınızı eksik etmeyin bu süreçte yaşadığım her tecrübeyi sizinle paylaşmak istiyorum soru cevap yaparak birbirimize faydalı olabilceğimizi düşünüyorum
Tşk ederimOh çok güzel afiyet olsun o zmn şimdiden sana cnm
İyi akşamlar, tedavinin hayırlı olsun sonu güzel olsun inşallah. Ben de bugün medikal parkta Serdar hocayla tedaviye başladım . Sizin doktorunuz kim aramızda iki gün var ilk iğnemi bugün vuruldum . İletişim halinde olalım isterim.Evet ben İstanbul medikal Park hastanesi bahçelievler
7 yıllık evliyim ama 2 senelik çocuk istiyoruz bi kere oldu kendiliğinden oda düştü 6 haftalıkken benimde dedi doktorum tiroitlerin kontrol altına alıcağız dediBende şuan kullanıyorum kesinlikle tüp bebek doktorum düşürmeden normal seviyeye getirmeden trasnfer olmaz dedi muhtemelen şuan düşmüştür kaç yıllık evlisin daha önce hiç kaybın oldu mu
Saol tşk ederim canım benim seninde tedavin hayırlı olsun adet öncesi sivilcem çıkmasa umudum olurdu fakat bu sabah alnımda dev sivilceyle uyandımHayırlı olsun inşallah hiç adet olmaz da tedaviye ihtiyacınız olmaz
Ben de 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim sebepsiz infertilite ile bugün tedaviye başladım ilk iğnemi vuruldum.
İnşallah tüm bekleyenlere ve bana da Rabbim nasip eder![]()
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun . Gonal f 450 verdi ama dozunu yüksek başladı. Biraz talihsizlikler yaşadım. Ben haziranda tedaviye başlayacaktım son dakika bir aşılama denemek istedim olmadı yıkıldım tatil yapayım dinleneyim istedim bu aya erteledim. Bugün ilk randevum vardı doktorumun dün babası vefat ettiSaol tşk ederim canım benim seninde tedavin hayırlı olsun adet öncesi sivilcem çıkmasa umudum olurdu fakat bu sabah alnımda dev sivilceyle uyandımbende başlarım bu pazartesi sanırım ilaçlara hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kaç günlük iğne verdi sana doktor bide hangi ilaçları verdi canım
Canım 225 sabah 225 akşam mi vuruluyorsun ? Doktorunuz kimdiAmin canım hepimiz için hayırlısı olsun . Gonal f 450 verdi ama dozunu yüksek başladı. Biraz talihsizlikler yaşadım. Ben haziranda tedaviye başlayacaktım son dakika bir aşılama denemek istedim olmadı yıkıldım tatil yapayım dinleneyim istedim bu aya erteledim. Bugün ilk randevum vardı doktorumun dün babası vefat ettiAllah rahmet eylesin . Bugün ilk ilaçları dosyama göre başka bir hoca başlattı . Pazartesi de kontrole çağırdılar inşallah kendi doktorum dönmüş olur . İçim bu sebepten rahat değil ama nasip her şey
Doktorum Bahçelievler Medikal Park Serdar Koç . Fakat kendisi bugün yoktu Ali İhsan hoca yazdı ilaçları. 337.5 yazdı kilona ve yaşına göre yüksek başladım dedi. Tek doz 3 gün vurulup pazartesi gideceğimCanım 225 sabah 225 akşam mi vuruluyorsun ? Doktorunuz kimdi![]()
Anladım canım . Hayırlısı olsunDoktorum Bahçelievler Medikal Park Serdar Koç . Fakat kendisi bugün yoktu Ali İhsan hoca yazdı ilaçları. 337.5 yazdı kilona ve yaşına göre yüksek başladım dedi. Tek doz 3 gün vurulup pazartesi gideceğim
Her şerde bir hayır vardır öle düşünme belki şifan bu doktorda hiç bilemezsin ferah tut içini demek ki herkese genelde Gonal f veriliyor yanında ekstrem başka ilaç vermedi miAmin canım hepimiz için hayırlısı olsun . Gonal f 450 verdi ama dozunu yüksek başladı. Biraz talihsizlikler yaşadım. Ben haziranda tedaviye başlayacaktım son dakika bir aşılama denemek istedim olmadı yıkıldım tatil yapayım dinleneyim istedim bu aya erteledim. Bugün ilk randevum vardı doktorumun dün babası vefat ettiAllah rahmet eylesin . Bugün ilk ilaçları dosyama göre başka bir hoca başlattı . Pazartesi de kontrole çağırdılar inşallah kendi doktorum dönmüş olur . İçim bu sebepten rahat değil ama nasip her şey
Benimde adet ağrılarım başladı hemen hemen aynı dönem olacak sanırım bizimAmin canım hepimiz için hayırlısı olsun . Gonal f 450 verdi ama dozunu yüksek başladı. Biraz talihsizlikler yaşadım. Ben haziranda tedaviye başlayacaktım son dakika bir aşılama denemek istedim olmadı yıkıldım tatil yapayım dinleneyim istedim bu aya erteledim. Bugün ilk randevum vardı doktorumun dün babası vefat ettiAllah rahmet eylesin . Bugün ilk ilaçları dosyama göre başka bir hoca başlattı . Pazartesi de kontrole çağırdılar inşallah kendi doktorum dönmüş olur . İçim bu sebepten rahat değil ama nasip her şey
Ee kuzum iki senedir istiyorsanız biraz daha mı doğal yolla deneseniz belki olur7 yıllık evliyim ama 2 senelik çocuk istiyoruz bi kere oldu kendiliğinden oda düştü 6 haftalıkken benimde dedi doktorum tiroitlerin kontrol altına alıcağız dedi
Yok canım vermedi belki pazartesi ekler . Bunun dozu düşer başka bir şey ekleyebilir.Her şerde bir hayır vardır öle düşünme belki şifan bu doktorda hiç bilemezsin ferah tut içini demek ki herkese genelde Gonal f veriliyor yanında ekstrem başka ilaç vermedi mi
Hayırlısı olsun sonu güzel olsunBenimde adet ağrılarım başladı hemen hemen aynı dönem olacak sanırım bizim![]()
Yok canım denedik olmadı 7 yıllık evlide olunca o kadar baskı var insanlardan artık bekleyemicemEe kuzum iki senedir istiyorsanız biraz daha mı doğal yolla deneseniz belki olur