Hayırlısı olsun tedaviniz size 2 embriyo transfer yaparlar o zaman yaşınız yeterliymiş
Hiç canını sıkma bak bişey diyimmi sana benim çok yakınımın ablası bu kişi çocuğu olması imkansız dendi kadına üstelik yeni evliydi eşi çok anlayışlı bir insanmış ben seni seviyorum önemli olan biziz varsın olmasın demiş ve kadın senesi dolmadan hamile kaldı

bizim isterse 10 tane kaliteli yumurtamız olsun alnımıza yazılmadıkça tutmaz ama Bi tane olsa düşük şansı deseler bakmışsın o tutmuş allahım bizler için en güzeli ni hayırlısı nı versin böle isteyelim. Hiç umudunu yitirme olsun Bi tane var orta kalite imkansız değilki sonuçta sen bence transfer gününe kadar beslenmene çok dikkat et pozitif olmaya çalış inanki evrene gönderdiğimiz mesaj bizi buluyor buna inan negatif çağrışım yapma deki bebeğim sana kavuşmaya az kaldı

bu arada benim gönlümden geçen ikiz ama belkide bende tek embriyo da kalıcam belki o bile olmuycak bilemem Allah bilir ben şansımı deneyip doktora teklif edicem bakalım tabiki uygun şekilde embriyolarım olursa

herşey başı önce sağlık Allah hepimizin gönlündeki bize hayırlı şekilde nasip etsin dualarım seninle