- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
Katılıyorum tabiki zor maddi bir o kadarda manevi açıdan zor bir süreçAynen canım ama yine derim hiç bir kadın bu duruma düşmesin gerçekten hem maddi hem manevi zor bir süreç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum tabiki zor maddi bir o kadarda manevi açıdan zor bir süreçAynen canım ama yine derim hiç bir kadın bu duruma düşmesin gerçekten hem maddi hem manevi zor bir süreç
32 yaşındayım ben bu arada bişey sormak istiyorum topiği okurken yorum yazacağınız msjları gerçekten cımbızla çekiyorsunuz sanki 2 ebryom olsun sağlıklı ben tekede razıyım yeterki sağlıklı ebryom olsunDz
yaşınız kaç? Kanunen 35 yaş altına 1 35 yaş üstüne 2 embriyo koyuluyor. Ben de ikinci opu’da inşallah embriyo oluşursa şimdi dondurulanla beraber 2 tane koyulmasını iateyeceğim, 38 yaşındayım
Evet canım şifa olsun inşallahEvet eczacı önerdi içinde senin yazdıklarının hepsi varmış sabah propolis karışımlı olanı iç dedi gece diğerini şifa olsun inşallah içerken de dua ediyorum
Ben de aynı düşünüyorum sizin gibi sonuçta bir çocuk olması için tek gereken 1 yumurta 1 sperm ve onlardan oluşmuş sağlıklı bir embriyo. Ama işte insan korkuyor yedekte bulunsun istiyor. Benim 6 kesem büyüdü ilaç sırasında, 5 tanesi dolu çıktı, 4 tanes olgunlaştı. Kendimi o kadar hazırlamıştım ki 4ü de kaliteli embriyo olur, saklarız, 1 tur daha yaparım ondan da bir o kadar çıksa tamam, gönlümce denerim diye. Ama sadece bir tane o da orta kalite olunca çok hayan kırıklığına uğradım. Şimdi ikinci siklusu bekliyorum ve bu sefer umutlarım çok düşük. Zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum32 yaşındayım ben bu arada bişey sormak istiyorum topiği okurken yorum yazacağınız msjları gerçekten cımbızla çekiyorsunuz sanki 2 ebryom olsun sağlıklı ben tekede razıyım yeterki sağlıklı ebryom olsun
İnşallah güzel haberlerini alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor süreçler çok üzüldüm ama kendimi toparlamaya çalıştım.. gonal f yaptık bu ay çatlatma iğnesi vurdu doktor bu ay olmazsa tüp bebek işlemlerine başlayacağız yaşımdan dolayı yaşım 36 ..Merhaba ben de ilk opumu 13 eylülde oldum ilaçlar dahil toplam 20 bin civarı tuttu ama daha transfer olmadı o ne kadar tutacak konuşmadık ama sanırım ben epey pahalı bir yere gitmişim. Bende de yumurta rezervi azlığı var, sadece 1 yumurtam 6. Güna dayandı ve orta kalite olmasına rapmen dondurduk. Kim sonu reglinde bir toplama daha yapacağız bakalım o nasıl ılacak. Sonra miyom ve polip ameliyatı olacağım. Miyomum çok büyükmüş erken doğum riski yaratırmış hamilelikte. O yüzden o ne kadar zamanda iyileşecek ve transfer ne zaman olacak hiç bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla hepimiz uğraşlarımızın karşılığını görür, evlatlarımıza kavuşuruz![]()
Hayırlısı olsun tedaviniz size 2 embriyo transfer yaparlar o zaman yaşınız yeterliymiş32 yaşındayım ben bu arada bişey sormak istiyorum topiği okurken yorum yazacağınız msjları gerçekten cımbızla çekiyorsunuz sanki 2 ebryom olsun sağlıklı ben tekede razıyım yeterki sağlıklı ebryom olsun
Hiç canını sıkma bak bişey diyimmi sana benim çok yakınımın ablası bu kişi çocuğu olması imkansız dendi kadına üstelik yeni evliydi eşi çok anlayışlı bir insanmış ben seni seviyorum önemli olan biziz varsın olmasın demiş ve kadın senesi dolmadan hamile kaldıBen de aynı düşünüyorum sizin gibi sonuçta bir çocuk olması için tek gereken 1 yumurta 1 sperm ve onlardan oluşmuş sağlıklı bir embriyo. Ama işte insan korkuyor yedekte bulunsun istiyor. Benim 6 kesem büyüdü ilaç sırasında, 5 tanesi dolu çıktı, 4 tanes olgunlaştı. Kendimi o kadar hazırlamıştım ki 4ü de kaliteli embriyo olur, saklarız, 1 tur daha yaparım ondan da bir o kadar çıksa tamam, gönlümce denerim diye. Ama sadece bir tane o da orta kalite olunca çok hayan kırıklığına uğradım. Şimdi ikinci siklusu bekliyorum ve bu sefer umutlarım çok düşük. Zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum![]()
Kızlar müjde bugün dr gittik muayene 8 tane yumurta olmuş dedi doktor. 17 cc ulaşmış. Cuma veya c.tesi toplama olur dedi büyük muhtemelen . Kızlar iyi mi sizce ...Hayırlısı olsun tedaviniz size 2 embriyo transfer yaparlar o zaman yaşınız yeterliymiş
Hiç canını sıkma bak bişey diyimmi sana benim çok yakınımın ablası bu kişi çocuğu olması imkansız dendi kadına üstelik yeni evliydi eşi çok anlayışlı bir insanmış ben seni seviyorum önemli olan biziz varsın olmasın demiş ve kadın senesi dolmadan hamile kaldıbizim isterse 10 tane kaliteli yumurtamız olsun alnımıza yazılmadıkça tutmaz ama Bi tane olsa düşük şansı deseler bakmışsın o tutmuş allahım bizler için en güzeli ni hayırlısı nı versin böle isteyelim. Hiç umudunu yitirme olsun Bi tane var orta kalite imkansız değilki sonuçta sen bence transfer gününe kadar beslenmene çok dikkat et pozitif olmaya çalış inanki evrene gönderdiğimiz mesaj bizi buluyor buna inan negatif çağrışım yapma deki bebeğim sana kavuşmaya az kaldı
bu arada benim gönlümden geçen ikiz ama belkide bende tek embriyo da kalıcam belki o bile olmuycak bilemem Allah bilir ben şansımı deneyip doktora teklif edicem bakalım tabiki uygun şekilde embriyolarım olursa
herşey başı önce sağlık Allah hepimizin gönlündeki bize hayırlı şekilde nasip etsin dualarım seninle
![]()
Çok sağ ol, pızitifliğin içimi açtı :) aslında en başından beri çok pozitiftim sanırım beklemedğim olunca, sadece 1 tane kalınca çok hayal kırıklığına uğradım. Aslında plan yapmamak lazım, tevekkülü yapmak elinden gelen her şeyi yapıp bırakmak lazım. Ama stressiLik işte o benim için büyük uğraş gerektiriyor, yapı olarak stresli her şeyi büyüten bir insanım, bakalım neler olacak. Şuan için düşünmemeye çalışıyorum kötüyü, ekini bekliyorum. Bu arada toplama sonrası çok göğüs hassasiyeti yaşayan var mı? Doktorum regl olunca geçecek dedi ama öyle böyle bir hassasiyet değil, tlirt dokununca acıyor. Regl olmadım daha umarım olunca geçerHayırlısı olsun tedaviniz size 2 embriyo transfer yaparlar o zaman yaşınız yeterliymiş
Hiç canını sıkma bak bişey diyimmi sana benim çok yakınımın ablası bu kişi çocuğu olması imkansız dendi kadına üstelik yeni evliydi eşi çok anlayışlı bir insanmış ben seni seviyorum önemli olan biziz varsın olmasın demiş ve kadın senesi dolmadan hamile kaldıbizim isterse 10 tane kaliteli yumurtamız olsun alnımıza yazılmadıkça tutmaz ama Bi tane olsa düşük şansı deseler bakmışsın o tutmuş allahım bizler için en güzeli ni hayırlısı nı versin böle isteyelim. Hiç umudunu yitirme olsun Bi tane var orta kalite imkansız değilki sonuçta sen bence transfer gününe kadar beslenmene çok dikkat et pozitif olmaya çalış inanki evrene gönderdiğimiz mesaj bizi buluyor buna inan negatif çağrışım yapma deki bebeğim sana kavuşmaya az kaldı
bu arada benim gönlümden geçen ikiz ama belkide bende tek embriyo da kalıcam belki o bile olmuycak bilemem Allah bilir ben şansımı deneyip doktora teklif edicem bakalım tabiki uygun şekilde embriyolarım olursa
herşey başı önce sağlık Allah hepimizin gönlündeki bize hayırlı şekilde nasip etsin dualarım seninle
![]()
Çok teşekkür ederim umarım hepimizin hayırlısıyla olur evladı. Benim eşimde de sperm sorunları olduğu için hiç aşılama ya da çatlatma denemedi bile, bekleyecek zaman yok dedi. Umarım tüp bebek sürecine girmenize hiç gerek kalmaz. Beklemelet çok zor ki ben daha yeni başladım uzun zamandır uğraşanlara Allah yardım etsin sabrını versin hepimizeİnşallah güzel haberlerini alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor süreçler çok üzüldüm ama kendimi toparlamaya çalıştım.. gonal f yaptık bu ay çatlatma iğnesi vurdu doktor bu ay olmazsa tüp bebek işlemlerine başlayacağız yaşımdan dolayı yaşım 36 ..
Bende eş sorunundan muzdaribim; 5 6 aydır olan bana oluyor ama inşallah değerÇok teşekkür ederim umarım hepimizin hayırlısıyla olur evladı. Benim eşimde de sperm sorunları olduğu için hiç aşılama ya da çatlatma denemedi bile, bekleyecek zaman yok dedi. Umarım tüp bebek sürecine girmenize hiç gerek kalmaz. Beklemelet çok zor ki ben daha yeni başladım uzun zamandır uğraşanlara Allah yardım etsin sabrını versin hepimize
Bende meraktayim. Benim sabah o 2 deydi randevusu
Ne demek canım burda amaç zaten birbirimizi motive etmekÇok sağ ol, pızitifliğin içimi açtı :) aslında en başından beri çok pozitiftim sanırım beklemedğim olunca, sadece 1 tane kalınca çok hayal kırıklığına uğradım. Aslında plan yapmamak lazım, tevekkülü yapmak elinden gelen her şeyi yapıp bırakmak lazım. Ama stressiLik işte o benim için büyük uğraş gerektiriyor, yapı olarak stresli her şeyi büyüten bir insanım, bakalım neler olacak. Şuan için düşünmemeye çalışıyorum kötüyü, ekini bekliyorum. Bu arada toplama sonrası çok göğüs hassasiyeti yaşayan var mı? Doktorum regl olunca geçecek dedi ama öyle böyle bir hassasiyet değil, tlirt dokununca acıyor. Regl olmadım daha umarım olunca geçer
Yoldayım uça uça gidiyorum
Yoldayım tatlım çok heyecanlıyım yaa bakalım ne dicek hangi ilaçları verecek mrk ediyorum çıkınca yazıcam hemenBende meraktayim. Benim sabah o 2 deydi randevusu
:)) inşallah değer doğru gerçektenBende eş sorunundan muzdaribim; 5 6 aydır olan bana oluyor ama inşallah değerminnaklarimizi alırız kucagimiza
Ne demek canım burda amaç zaten birbirimizi motive etmekbende sabırsızım ama birbirimize destek olursak bu süreç daha iyi geçer değilmi bu arada benim ilk tedavim bilgim yok göğüs ağrısı hakkında
Yoldayım tatlım çok heyecanlıyım yaa bakalım ne dicek hangi ilaçları verecek mrk ediyorum çıkınca yazıcam hemen
Çok sağ ol, pızitifliğin içimi açtı :) aslında en başından beri çok pozitiftim sanırım beklemedğim olunca, sadece 1 tane kalınca çok hayal kırıklığına uğradım. Aslında plan yapmamak lazım, tevekkülü yapmak elinden gelen her şeyi yapıp bırakmak lazım. Ama stressiLik işte o benim için büyük uğraş gerektiriyor, yapı olarak stresli her şeyi büyüten bir insanım, bakalım neler olacak. Şuan için düşünmemeye çalışıyorum kötüyü, ekini bekliyorum. Bu arada toplama sonrası çok göğüs hassasiyeti yaşayan var mı? Doktorum regl olunca geçecek dedi ama öyle böyle bir hassasiyet değil, tlirt dokununca acıyor. Regl olmadım daha umarım olunca geçer