Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Hayırlı sabahlar kızlar benimde bugün yumurta toplama olacak bende sana bol şans diliyorum ve Rabbim elinden tutsun inşaAllah 🥰 rabbim yardımcımiz olsun güzel haberler getirelim insalah bugün cuma onun hürmetine sesimizi rabbim duysun duamızı niyetimizi kabul eylesin 🤲 🌼Hayırlı Cumalar Kızlar 🌼
Hayırlı cumalar olsun canım hadi çıkınca haber ver nasıl geçtiğini uygun zamanında şimdiden hayırlı olsun inşallah mübarek günde rabbim hayırlısı nı nasip etsin sizlere 💖🌺

Tekrar merhabaaa, bugün ultrason kontrolüm vardı. Sağda ve solda irili ufaklı tam 40 adet yumurta saydı doktor😬 pazartesi günü opu var 10 gün istirahat raporu verecekmiş, önümüzdeki ctesi de büyük ihtimal hastane yatış verebilirmiş 3-4 gün. Sıvı toplaması yapması gerekecekmiş sanırım pcostan dolayı. Biraz stres olmadım değil ama en azından yumurtalarım güzelce büyümüş bu biraz rahatlatıyor

Tekrar merhabaaa, bugün ultrason kontrolüm vardı. Sağda ve solda irili ufaklı tam 40 adet yumurta saydı doktor😬 pazartesi günü opu var 10 gün istirahat raporu verecekmiş, önümüzdeki ctesi de büyük ihtimal hastane yatış verebilirmiş 3-4 gün. Sıvı toplaması yapması gerekecekmiş sanırım pcostan dolayı. Biraz stres olmadım değil ama en azından yumurtalarım güzelce büyümüş bu biraz rahatlatıyor
Canım ne güzel bol bol yumoşların oldu🐣🐣🐣hadi bakalım sende sıranı salmış oldun bu arada opu adetten kaç gün sonra yapılmış oldu

Ne güzel haberler maşallah 😊boşver stres yapma yumurtalar baya var çok iyi bu bedenini strese sokma hiç doktoruna güven ayrıca bende mrk ediyorum adetin kaçıncı gününe denk geliyor opun

Kızlar 10 tane yumurtam toplandı çok sancılı geçti tabi anestezi yedikten sonra hiç hissetmedim ama uyandıktan sonra çok aglamişim ve su istiyorum demisim , bugün yada yarın haber verirler bekliyorum

Kızlar 10 tane yumurtam toplandı çok sancılı geçti tabi anestezi yedikten sonra hiç hissetmedim ama uyandıktan sonra çok aglamişim ve su istiyorum demisim , bugün yada yarın haber verirler bekliyorum
Hadi gözün aydın bugün adetin kaçıncı günü canım opun kaçıncı gününe denk geldi

Maşallah canım çok ağladığını hatırlamıyor musun peki
Evet benim Dr erken çıktı ama ben geç çıktım uyandigim gibi ağlıyordum çünkü çok ağrıyordu benim ki oradaki en genç bendim herkes bana ağlama kızım geçecek dediler 🥰😍duyuyorum ama cevap veremiyorum su istedim vermediler yasak deidler sonra yavaş yavaş kendime geldim sonra çıktım hemen brseyler atistirdim kendime geldim ama şuan yineede ağrılar var . Şimdi evdeyim uzanıyom hafifte kanamam oldu şimdi kesildi . Tekrardan banada oskapar iğne ve rahim kalinlastirici ilaç yazdılar birde kalçadan 2 tane igne yazdılar şuan merak ettiğim
Eşimin spremi ve benim yumurtam dollenecekmi düşündükçe huzunleniyirum duygulaniyorum 😞😔😔

Evet benim Dr erken çıktı ama ben geç çıktım uyandigim gibi ağlıyordum çünkü çok ağrıyordu benim ki oradaki en genç bendim herkes bana ağlama kızım geçecek dediler 🥰😍duyuyorum ama cevap veremiyorum su istedim vermediler yasak deidler sonra yavaş yavaş kendime geldim sonra çıktım hemen brseyler atistirdim kendime geldim ama şuan yineede ağrılar var . Şimdi evdeyim uzanıyom hafifte kanamam oldu şimdi kesildi . Tekrardan banada oskapar iğne ve rahim kalinlastirici ilaç yazdılar birde kalçadan 2 tane igne yazdılar şuan merak ettiğim
Eşimin spremi ve benim yumurtam dollenecekmi düşündükçe huzunleniyirum duygulaniyorum 😞😔😔
Tabikide döllenir inşallah içini ferah tut rabbim en hayırlısı nasip eder inşallah

Hadi gözün aydın bugün adetin kaçıncı günü canım opun kaçıncı gününe denk geldi
Canım ben adetin 4. Günü ignelere başladım şuan adet değilim .
10 günlük bir tedavi olarak bugün yumurta toplandı öyle düşünün
Rabbim yardımcımiz olsun gerçekten kolay değilmiş önemli olan transfer zamanı .
Bekliyorum ki doktorlar bizi arayacak haber verecekler

Back
X