Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Yok canım ben de çok korkuyordum ama doktorum o kadar kolay değil çatlaması demişti. He birde cetrotide vuruluyordum ben çatlamasın diye
Bana çatlamasın diye iğne yazmadı yarın sabah gidicem belki yazar konuşcam zaten bu sefer not aldım soracağım herşeyi 😅

Bana çatlamasın diye iğne yazmadı yarın sabah gidicem belki yazar konuşcam zaten bu sefer not aldım soracağım herşeyi 😅
Sonlara doğru veriliyor zaten canım merak etme sürekli 20mm olmadan çatlamazlar 😊yarın yazar büyük ihtimalle iğneyi

Canım çatlamaz yaa en az 16-17mm olmadan. Allah korusun bence yarın seninde benimde Muayanemizde çatlamayı önleyici iğne verir dr’larımız. Bide bende çok şiddetli baş ağrısı var ya😰
Yarın seninde var randevun unuttum ben çıkınca yaz mutlaka olurmu bencede yarın verir diye düşünüyorum baş ağrısı akşam çok oluyor bende belkide ilaçların etkisidir. Ben Bi yandan temizlik yapıyorum opu gününe kadar çünkü sonra baya zor olucak şimdiden işlerim bitsin istiyorum. 2 gündür baya yoruldum ama değdi 🥰anne olmak ne kadar zormuş annem hep derdi anne olunca anlarsın diye vallahi şimdiden anlıyorum annemi😊

Bende öle düşünüyorum çok merak ediyorum kaç tane kaliteli çıkacak kaçı döllencek acaba 🥰
İnsallah kaliteli embriyoların olur canım😍
Transferine 1 gün kala yemeklerini yap dolabına koy canım. Zor oluyor çünkü doktorum bana 3 gün yatacaksın kalkmayacaksın dedi. Sadece wc ye gideceksin dedi. Eşim yapmaya calıstı kendince . Ben 2 günlük yemeğimi yapmıstım. Transferden sonra kabız olmaman lazım. Ben ıkınırken kanamam olmustu doktorum kabızlık yasak demişti aklında bulunsun

Back
X