Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Caglunal Caglunal M Merveecn Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt Kardelen060492 Kardelen060492 kızlar geldim hastaneye 11de giriş yapacağım transfer için. Dualarınızı eksik etmeyin nolur 🤲
Caglunal Caglunal için okumaya başladım da bitiremedim dönüş yolunda tamamlarım inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin 🤲
Dualarımız seninle canım benim heyecan vardır şimdi sende herşey güzel geçicek inşallah hadi hayırlısı olsun çıkınca yaz muhakkak neler oldu nasıl oldu merak ederim ben 😊

Kızlarrr doktordan çıktımm şimdii gonal f le merional ı kesti doktorum 3 tane çatlatma iğnesi verdi akşam 10da vurcam hepsini pazartesi 9da opu olcm inş🙈 15 yumurta varmış 6tanesinin boyutu 17-18mm geri kalanlar 14-15mm. Ağrıların çok normal dedii. Çok heycanlandım. Covid testi verdim estradiol verdim. İnşallah covid testi negatif çıkar ondan çok korkuyroum😔 Hayalperestttttttt Hayalperestttttttt Caglunal Caglunal M Merveecn EzgininAnnesi EzgininAnnesi
Bende verdim opu öncesi istiyorlar çünkü sende yaklaştın baya az kaldı 🌺tek tek bebiş haberleri vericez birbirimize inşallah canım 🙏🥰

B

Bende geçen verdim pcr testi opu öncesi istediler azdaha çubuğu ciğerime sokcaklardı 😅insan geriliyor tabiki napalm mecbur bırakıyorlar
Bi beynine bi cigerlerine kadar sokuyolar ogurtuyo 🤢

Kızlarr 3tane döllenmiş yumurtam var pazartesi günü transfer şuanda 3 ü gelişim göstermiş dua edin bana ölmesinler olurmu
Cok kaliteli olsunlar insallah

Back
X