Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım inşallah
Kuzum var ağrım hala yürürken ağrıyor özellikle, birde idrar yapmadan hemen önce ağrı oluyor sonra geçiyorAllah razı olsun canım inşallah
Sen nasıl oldun var mı ağrın hala ?
Ben progestanı ağız yoluyla kullanıyorum doktorum sersemlik hissediyorsan fitil olarak kullan dedi bana yan etkisi olmadığı için ağız yoluyla kullanıyorum aynı etkiyi gösteriyordur değilmi farkı yoktur her iki şekildede etkilidir sanırımProgestan fitil kullanıyorum canım ben günde 3 tane ondan dolayı oluyor bütün akıntılar o yüzden farklı bir şey göremedim. Enfeksiyon riski olsa doktorun ilaç verirdi bence ilaçlardan oluyor o
Çok sevindim maşallah canımEmbriyologlar aradılar kızlar. 1.gün bugün 22yumurta toplanmış. 15i olgunmuş işleme alınmış. Bugün 10tanesi döllenmişUmarım 5.güne giderler dua istiyorum hepinizden bolca
![]()
Yaaa stres hepsinden beter zaten. Ben şu süreçte onca iğneye onca ilaca , yorgunluğa rağmen beni tek yıkan stres oldu.Kuzum var ağrım hala yürürken ağrıyor özellikle, birde idrar yapmadan hemen önce ağrı oluyor sonra geçiyorne zaman geçecek merakla bekliyorum. Birde çenemin hemen altında (gıdının olduğu yerde) bir ağrı oldu stresten oraya vurdu indi herhalde
![]()
İyi maşallah dokunmadıysa bence içmek daha etkilidir. Ben içmeye cesaret edemedim bu sefer valla fitil olarak kullanıyorum ki ona rağmen uyutuyor beni . Psikolojik de olabilir bilemiyorumProgestan fitil kullanıyorum canım ben günde 3 tane ondan dolayı oluyor bütün akıntılar o yüzden farklı bir şey göremedim. Enfeksiyon riski olsa doktorun ilaç verirdi bence ilaçlardan oluyor o
Canım gözün aydın inşallah 5.güne gider hepsiEmbriyologlar aradılar kızlar. 1.gün bugün 22yumurta toplanmış. 15i olgunmuş işleme alınmış. Bugün 10tanesi döllenmişUmarım 5.güne giderler dua istiyorum hepinizden bolca
![]()
Bilmemki hiç etki etmedi bana yada ben farketmedim bilmiyorum canımİyi maşallah dokunmadıysa bence içmek daha etkilidir. Ben içmeye cesaret edemedim bu sefer valla fitil olarak kullanıyorum ki ona rağmen uyutuyor beni . Psikolojik de olabilir bilemiyorum
İnşallah gidecek canımEmbriyologlar aradılar kızlar. 1.gün bugün 22yumurta toplanmış. 15i olgunmuş işleme alınmış. Bugün 10tanesi döllenmişUmarım 5.güne giderler dua istiyorum hepinizden bolca
![]()
Bana var gibi geldi ama erken bence.3. Gün dondurulmuş embriyo, 7. Günümdeyim sizce var mı bişeyler
Evet çok erken ama dayanamadım. Çok heyecanlıBana var gibi geldi ama erken bence.
Var gibi çıkmış canım bişey sorabilir miyim transfer gününü sayıncamı 7 yoksa transfer sonrası ertesi gündenmi saymaya başladın3. Gün dondurulmuş embriyo, 7. Günümdeyim sizce var mı bişeyler
Ertesi gündenVar gibi çıkmış canım bişey sorabilir miyim transfer gününü sayıncamı 7 yoksa transfer sonrası ertesi gündenmi saymaya başladın
Gecmis olsun yumurta cokmuyduHerkese selamopu sonrası hastanede yatışımın 9. Günündeyim. Şiddetli ohssnin her aşamasını yaşadım öldüm dirildim resmen. Şu anda enfeksiyonum 23binlerde. Ateşim var bütün vücudum ödemli. 3 günde 12 kilo aldım karın boşluğumda sıvı bırikti. İki defa sıvı alındı 2,5 litre. Çok zor günler geçirdim. Vajinal ödemin en kötüsü oldu ,bir büyük nar kadar oldu o bölgem.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım ben ohss olmadım bilemiyorum nasıl bişey zordur tabiki inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun şiddetli gaz ve karın şişliği dışında Bi sorunum olmadı hatta opu sonrası klinikteki herkes şaşırdı yarım saat sürmedi ayaklandım hiçbişeyim yoktu kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum bu çektiğin sıkıntıların sonucunda inşallah bebeğine kavuşursun anne olmanın kutsallığı işte bu noktada başlıyor Allah yardımcın olsunHerkese selamopu sonrası hastanede yatışımın 9. Günündeyim. Şiddetli ohssnin her aşamasını yaşadım öldüm dirildim resmen. Şu anda enfeksiyonum 23binlerde. Ateşim var bütün vücudum ödemli. 3 günde 12 kilo aldım karın boşluğumda sıvı bırikti. İki defa sıvı alındı 2,5 litre. Çok zor günler geçirdim. Vajinal ödemin en kötüsü oldu ,bir büyük nar kadar oldu o bölgem.
Canım çok geçmiş olsun ya tez zamanda iyi olursun inşallahHerkese selamopu sonrası hastanede yatışımın 9. Günündeyim. Şiddetli ohssnin her aşamasını yaşadım öldüm dirildim resmen. Şu anda enfeksiyonum 23binlerde. Ateşim var bütün vücudum ödemli. 3 günde 12 kilo aldım karın boşluğumda sıvı bırikti. İki defa sıvı alındı 2,5 litre. Çok zor günler geçirdim. Vajinal ödemin en kötüsü oldu ,bir büyük nar kadar oldu o bölgem.