Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Allah razı olsun canım inşallah 🤲
Sen nasıl oldun var mı ağrın hala ?
Kuzum var ağrım hala yürürken ağrıyor özellikle, birde idrar yapmadan hemen önce ağrı oluyor sonra geçiyor😔 ne zaman geçecek merakla bekliyorum. Birde çenemin hemen altında (gıdının olduğu yerde) bir ağrı oldu stresten oraya vurdu indi herhalde😔

Progestan fitil kullanıyorum canım ben günde 3 tane ondan dolayı oluyor bütün akıntılar o yüzden farklı bir şey göremedim. Enfeksiyon riski olsa doktorun ilaç verirdi bence ilaçlardan oluyor o
Ben progestanı ağız yoluyla kullanıyorum doktorum sersemlik hissediyorsan fitil olarak kullan dedi bana yan etkisi olmadığı için ağız yoluyla kullanıyorum aynı etkiyi gösteriyordur değilmi farkı yoktur her iki şekildede etkilidir sanırım

Kuzum var ağrım hala yürürken ağrıyor özellikle, birde idrar yapmadan hemen önce ağrı oluyor sonra geçiyor😔 ne zaman geçecek merakla bekliyorum. Birde çenemin hemen altında (gıdının olduğu yerde) bir ağrı oldu stresten oraya vurdu indi herhalde😔
Yaaa stres hepsinden beter zaten. Ben şu süreçte onca iğneye onca ilaca , yorgunluğa rağmen beni tek yıkan stres oldu.

Progestan fitil kullanıyorum canım ben günde 3 tane ondan dolayı oluyor bütün akıntılar o yüzden farklı bir şey göremedim. Enfeksiyon riski olsa doktorun ilaç verirdi bence ilaçlardan oluyor o
İyi maşallah dokunmadıysa bence içmek daha etkilidir. Ben içmeye cesaret edemedim bu sefer valla fitil olarak kullanıyorum ki ona rağmen uyutuyor beni . Psikolojik de olabilir bilemiyorum

Embriyologlar aradılar kızlar. 1.gün bugün 22yumurta toplanmış. 15i olgunmuş işleme alınmış. Bugün 10tanesi döllenmiş🙏🏼 Umarım 5.güne giderler dua istiyorum hepinizden bolca🙏🏼😔
Canım gözün aydın inşallah 5.güne gider hepsi 🤲
Rabbim yardımcıları olsun kaliteli embriyolar olsunlar inşallah 🤲🤲

3. Gün dondurulmuş embriyo, 7. Günümdeyim sizce var mı bişeyler

Eklentiler

• 65C77FF0-6AE8-4BC7-B996-F8D16EF84126.webp
    65C77FF0-6AE8-4BC7-B996-F8D16EF84126.webp
    100 KB · Görüntüleme: 50
  • 89D2F5F2-4ED5-46D5-8E7F-E1E8218E43EE.webp
    89D2F5F2-4ED5-46D5-8E7F-E1E8218E43EE.webp
    84,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 1887BA4A-B169-4B51-AAF5-C940D0816744.webp
    1887BA4A-B169-4B51-AAF5-C940D0816744.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 47
Herkese selam 😌 opu sonrası hastanede yatışımın 9. Günündeyim. Şiddetli ohssnin her aşamasını yaşadım öldüm dirildim resmen. Şu anda enfeksiyonum 23binlerde. Ateşim var bütün vücudum ödemli. 3 günde 12 kilo aldım karın boşluğumda sıvı bırikti. İki defa sıvı alındı 2,5 litre. Çok zor günler geçirdim. Vajinal ödemin en kötüsü oldu ,bir büyük nar kadar oldu o bölgem.

Herkese selam 😌 opu sonrası hastanede yatışımın 9. Günündeyim. Şiddetli ohssnin her aşamasını yaşadım öldüm dirildim resmen. Şu anda enfeksiyonum 23binlerde. Ateşim var bütün vücudum ödemli. 3 günde 12 kilo aldım karın boşluğumda sıvı bırikti. İki defa sıvı alındı 2,5 litre. Çok zor günler geçirdim. Vajinal ödemin en kötüsü oldu ,bir büyük nar kadar oldu o bölgem.
Gecmis olsun yumurta cokmuydu

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım ben ohss olmadım bilemiyorum nasıl bişey zordur tabiki inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun şiddetli gaz ve karın şişliği dışında Bi sorunum olmadı hatta opu sonrası klinikteki herkes şaşırdı yarım saat sürmedi ayaklandım hiçbişeyim yoktu kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum bu çektiğin sıkıntıların sonucunda inşallah bebeğine kavuşursun anne olmanın kutsallığı işte bu noktada başlıyor Allah yardımcın olsun 🙏🌺

Canım çok geçmiş olsun ya tez zamanda iyi olursun inşallah🤲🤲

Back
X