Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

9. Günüm idrar testimde negatif artık pozitife dönmez herhalde
Bence test gününüzde mutlaka kan testi yaptırın. ümitlenin diye demiyorum ama hiç belli olmaz. Bana hastaneden verilen kağıtta mutlaka kan testi yaptırmam gerektiği yazıyor.
Sonuç ne olursa olsun çok zor biliyorum ama şöyle düşünün hayırlısı buymuş demek ki
...

Kızlar bugün 3.günüm aradılar 1.gün 10tane döllenmişti. 3.gün 10tanesi de devam ediyormuşş darısıı 5.güne🙏🏼 Dua edin
Yaaa çok güzel hepsinin devam etmesi de ekli sağlıklı kaliteli yumurtan varmış 🧿maşallah Allah bu çektiğin sıkıntıların mükafatını versin inşallah canım 🌺🙏🥰

Yaaa çok güzel hepsinin devam etmesi de ekli sağlıklı kaliteli yumurtan varmış 🧿maşallah Allah bu çektiğin sıkıntıların mükafatını versin inşallah canım 🌺🙏🥰
Amin kuzum hepimizin mükafatını versin inşallah çektiklerimize değsin💐🙏🏼 Sende var mı belirti nasılsın nası hissediyosun

Kuzum bende çok sevindim bakalım 5.güne kaçtane kalck🙏🏼 Sen nasılsın iyi misin belirtilerin var mı
3.günün akşamından beri sağ tarafıma bir ağrı girip çıkıyor ama tam kasık değil bilemiyorum progestan fitilden olabilir hatta tamamen psikolojik de olabilir yavrum 🤣 çünkü ben psikolojik olarak her belirtiyi yaşamış bir insanım 🤦‍♀️ sigara içmiyorum zaman çok zor geçiyor onun dışında iyiyim 🤣

3.günün akşamından beri sağ tarafıma bir ağrı girip çıkıyor ama tam kasık değil bilemiyorum progestan fitilden olabilir hatta tamamen psikolojik de olabilir yavrum 🤣 çünkü ben psikolojik olarak her belirtiyi yaşamış bir insanım 🤦‍♀️ sigara içmiyorum zaman çok zor geçiyor onun dışında iyiyim 🤣
Hahha arkandan geliyorum🤣 2 ay sonra bana da çok zor geçecek hayat sigarasız bir hayat🤣az kaldı kuzum inş güzel haber vereceksin ne zaman test günün

Hahha arkandan geliyorum🤣 2 ay sonra bana da çok zor geçecek hayat sigarasız bir hayat🤣az kaldı kuzum inş güzel haber vereceksin ne zaman test günün
İnşallah yavrum gel gel bekliyorum 🤦‍♀️🤣 14 Ekim yazıyor ama ben kendimi 12 Ekime kadar şartlandırdım. Sonuçta 10 günde varsa çıkar diye inanıyorum 🙏

İnşallah yavrum gel gel bekliyorum 🤦‍♀️🤣 14 Ekim yazıyor ama ben kendimi 12 Ekime kadar şartlandırdım. Sonuçta 10 günde varsa çıkar diye inanıyorum 🙏
Doktor banada 14 ekim test dedi ama sen benden önce transfer olmuştun senin bugün tam olarak kaçıncı günün

Doktor banada 14 ekim test dedi ama sen benden önce transfer olmuştun senin bugün tam olarak kaçıncı günün
Aaa sana erken demişler hem de senin 3.gün embriyosu.
Benim transferi saymazsak bugün 5.günüm. 2 ekimde transfer oldum 14 elim yazmışlar. 12 gün insan nasıl beklesin ya 🤦‍♀️ ben hep 10 gün diye kendimi şartlamıştım.

Back
X