- 4 Kasım 2019
- 1.550
- 1.064
- 133
- 30
Benim 13.günündeKızlar adetin başlamasından kaç gün sonra yumurta toplanıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 13.günündeKızlar adetin başlamasından kaç gün sonra yumurta toplanıyor?
Acaba daha geç olma şansı yok mu? Ben 13. Günümde ülke dışında olacağımBenim 13.gününde
Adet olduktan 13 gün sonra yumurta toplama olduKızlar adetin başlamasından kaç gün sonra yumurta toplanıyor?
Acaba daha geç olma şansı yok mu? Ben 13. Günümde ülke dışında olacağım
Canım sen nasılsın iyimisin son durumun nedirBenim 13.gününde
Bildiğim kadarıyla yok büyüdüğünde çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonra kesinlikle toplanması gerekir bende çalışıyorum mesela izin almam zordu doktora bi keresinde adetimim 4. Günü gittim kızdı bana ama tatlıca benim dediğim gün ve saatte gelmen şart dedi vardır bir bildiği nerde tedaviniz bu aradaAcaba daha geç olma şansı yok mu? Ben 13. Günümde ülke dışında olacağım![]()
Gecmis olsun sen tekrar kan vermicekmiydin simdi nasil olcakHadi bakalım hayırlisi olsun maslalah rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsinnbende korona oldum kızlar
![]()
Ahh yavrum inşallah ya gittikçe stresim artıyor. Hiçbir belirtim yok ümidimi kaybetmek üzereyim. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahSenden çok umitliyim canım insalah bekledigine degeecek rabbim seni sevindirecek![]()
Saol yavrum Allah razı olsun,Hadi bakalım hayırlisi olsun maslalah rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsinnbende korona oldum kızlar
![]()
Hayır sen stres yapma dua et bizlerde dua ediyoruz inşallah bu kadar sabrettin herşey sürpriz olsun insalalh olacakAhh yavrum inşallah ya gittikçe stresim artıyor. Hiçbir belirtim yok ümidimi kaybetmek üzereyim. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah![]()
Valla ilaç getirdiler onu tuketiyorum insalalh şifa olur limonlu su içiyorum şuan sadece başım bogazim ağrıyoSaol yavrum Allah razı olsun,bu arada çok geçmiş olsun kuzum zencefil çayı iç bol bol ben öle atlattım iyi geliyor
Canım randevu iptal edildi doktor dedi 2 ay sonra adet olunca gelirsiniz ozaman plan yaparız insalalh bizde ozaman stres atmış oluruzGecmis olsun sen tekrar kan vermicekmiydin simdi nasil olcak
Dinlen yorma kendini tekrar çok geçmiş olsunValla ilaç getirdiler onu tuketiyorum insalalh şifa olur limonlu su içiyorum şuan sadece başım bogazim ağrıyo
İnşallah canım benim Allah razı olsun. Çok geçmiş olsun şimdi gördüm . İnşallah kolay atlatırsın koronayı da. Bak bizim bilmediğimiz hayır vardır diyoruz ya belki de korona olacaktın ve kötü gidecekti. Sen hiç üzme kendini şükür ki kenarıda donmuşların var . Daha az yorulacaklacaksın ve İnşallah pozitifi göreceksinHayır sen stres yapma dua et bizlerde dua ediyoruz inşallah bu kadar sabrettin herşey sürpriz olsun insalalh olacak![]()
Evet canım çok teşekkür ederim İnsaAllah evet gebe olupta korona da olabilirdim Rabbimin bir bildiği varmış demek elhamdülillah herşeye sabırla inşallah peki dondurulmuş embriyo transferi yapaacgi zaman nasıl olacak biliyormusun ilaç vs tekrar olacak mı ? Nasıl olacak bilgin varmı canımİnşallah canım benim Allah razı olsun. Çok geçmiş olsun şimdi gördüm . İnşallah kolay atlatırsın koronayı da. Bak bizim bilmediğimiz hayır vardır diyoruz ya belki de korona olacaktın ve kötü gidecekti. Sen hiç üzme kendini şükür ki kenarıda donmuşların var . Daha az yorulacaklacaksın ve İnşallah pozitifi göreceksin![]()
Valla dinleniyorum da eşimde olmuş 2 tane aşı olmasına rağmen ve gebe olan ablamda bizdeydi ya umarım o olmaz çünkü sezaryana hazirlayacaklar benim için geldi kadını hasta ettim inşallah kötü birşey vallahi herşey üstüne geldiDinlen yorma kendini tekrar çok geçmiş olsun![]()
Burada okuduğum kadarıyla adetin 3.günü kontrole gidiyorsun progestan gibi ilaçlara başlayıp 2 kontrole transfer oluyor diye biliyorum ama herkesin bünyesi farklı. Hiç ilaç içmeden doğal da transfer oluyormuş.Evet canım çok teşekkür ederim İnsaAllah evet gebe olupta korona da olabilirdim Rabbimin bir bildiği varmış demek elhamdülillah herşeye sabırla inşallah peki dondurulmuş embriyo transferi yapaacgi zaman nasıl olacak biliyormusun ilaç vs tekrar olacak mı ? Nasıl olacak bilgin varmı canım
Gelsin heyecanlı bekleyiş. Akşam 6 da geçmiş yaAhanda geldi haber canım yarın akşam 18:00de olacakmış transfer. Takı toka deodorant parfüm olmasın 3-4 bardak su için burda da içiricez dediler.
Yaaaa çok geçmiş olsunHadi bakalım hayırlisi olsun maslalah rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsinnbende korona oldum kızlar
![]()
Kuzum çok geçmiş olsun yaaaHadi bakalım hayırlisi olsun maslalah rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsinnbende korona oldum kızlar
![]()