Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Acaba daha geç olma şansı yok mu? Ben 13. Günümde ülke dışında olacağım 😕
Bildiğim kadarıyla yok büyüdüğünde çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonra kesinlikle toplanması gerekir bende çalışıyorum mesela izin almam zordu doktora bi keresinde adetimim 4. Günü gittim kızdı bana ama tatlıca benim dediğim gün ve saatte gelmen şart dedi vardır bir bildiği nerde tedaviniz bu arada

Ahh yavrum inşallah ya gittikçe stresim artıyor. Hiçbir belirtim yok ümidimi kaybetmek üzereyim. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲
Hayır sen stres yapma dua et bizlerde dua ediyoruz inşallah bu kadar sabrettin herşey sürpriz olsun insalalh olacak 🤲🤲🤲

Hayır sen stres yapma dua et bizlerde dua ediyoruz inşallah bu kadar sabrettin herşey sürpriz olsun insalalh olacak 🤲🤲🤲
İnşallah canım benim Allah razı olsun. Çok geçmiş olsun şimdi gördüm . İnşallah kolay atlatırsın koronayı da. Bak bizim bilmediğimiz hayır vardır diyoruz ya belki de korona olacaktın ve kötü gidecekti. Sen hiç üzme kendini şükür ki kenarıda donmuşların var . Daha az yorulacaklacaksın ve İnşallah pozitifi göreceksin 🤲🤲

İnşallah canım benim Allah razı olsun. Çok geçmiş olsun şimdi gördüm . İnşallah kolay atlatırsın koronayı da. Bak bizim bilmediğimiz hayır vardır diyoruz ya belki de korona olacaktın ve kötü gidecekti. Sen hiç üzme kendini şükür ki kenarıda donmuşların var . Daha az yorulacaklacaksın ve İnşallah pozitifi göreceksin 🤲🤲
Evet canım çok teşekkür ederim İnsaAllah evet gebe olupta korona da olabilirdim Rabbimin bir bildiği varmış demek elhamdülillah herşeye sabırla inşallah peki dondurulmuş embriyo transferi yapaacgi zaman nasıl olacak biliyormusun ilaç vs tekrar olacak mı ? Nasıl olacak bilgin varmı canım

Dinlen yorma kendini tekrar çok geçmiş olsun 🙏
Valla dinleniyorum da eşimde olmuş 2 tane aşı olmasına rağmen ve gebe olan ablamda bizdeydi ya umarım o olmaz çünkü sezaryana hazirlayacaklar benim için geldi kadını hasta ettim inşallah kötü birşey vallahi herşey üstüne geldi

Evet canım çok teşekkür ederim İnsaAllah evet gebe olupta korona da olabilirdim Rabbimin bir bildiği varmış demek elhamdülillah herşeye sabırla inşallah peki dondurulmuş embriyo transferi yapaacgi zaman nasıl olacak biliyormusun ilaç vs tekrar olacak mı ? Nasıl olacak bilgin varmı canım
Burada okuduğum kadarıyla adetin 3.günü kontrole gidiyorsun progestan gibi ilaçlara başlayıp 2 kontrole transfer oluyor diye biliyorum ama herkesin bünyesi farklı. Hiç ilaç içmeden doğal da transfer oluyormuş.

Hadi bakalım hayırlisi olsun maslalah rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsinn😔 bende korona oldum kızlar 😔😔
Kuzum çok geçmiş olsun yaaa😔 bak vardır herşeyde bir hayır Allah korusun hamileyken covid olup ne kadar ölenleri duyuyoruz🙏🏼😔 önümüzdeki transfeer oldu bu iş inş Rabbim izniyle göreceksin😍

Back
X