- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 33
Okudum canım yazmamışım ben listeyi tamamladım. Yeni bir arkadaş eklenmiş henüz onunkini okumadım.Caglunal
EzgininAnnesi @Merveecn
bysgns
Hayalperestttttttt
agustos72 kızlar benim için okumadınız herhalde
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canım yazmamışım ben listeyi tamamladım. Yeni bir arkadaş eklenmiş henüz onunkini okumadım.Caglunal
EzgininAnnesi @Merveecn
bysgns
Hayalperestttttttt
![]()
Hiç kullanmadım neden verdiki doktor canım bu iğneyiGünaydın Güzeller. Aranızda Prolutex25mg kullanan var mı? Benim mi canım yanıyor sadece anlamadım? Gobekten yapıyoruz 1 gün çekiyorum o iğne ağrısını![]()
ilaç rahim mukozası üzerinde etki eder ve gebe kalmanıza ve gebeliğinizin korunmasına yardımcı olur. Yazıyor canım. Sabah yapıyorum akşama kadar ağrı. Akşam yapıyorum sabah kalkınca karnimda ağrıHiç kullanmadım neden verdiki doktor canım bu iğneyi
Canım ben progestan dex 25mg kullanıyorum senin iğnenin muadiliymiş benim doktorum bunu yazdı bende bir sıkıntı olmuyor ağrı vs ama senin kullandığını bir arkadaşım kullanıyor oda ağrı yaşıyormuş doktoruna danışsan değiştirmez mi acabaGünaydın Güzeller. Aranızda Prolutex25mg kullanan var mı? Benim mi canım yanıyor sadece anlamadım? Gobekten yapıyoruz 1 gün çekiyorum o iğne ağrısını![]()
O kadar etkisini görüyorsan doktora bunu söylemen lazım canım. Ne zaman kontrolün var doktor için ne zaman gidicek sinilaç rahim mukozası üzerinde etki eder ve gebe kalmanıza ve gebeliğinizin korunmasına yardımcı olur. Yazıyor canım. Sabah yapıyorum akşama kadar ağrı. Akşam yapıyorum sabah kalkınca karnimda ağrı![]()
Unutmusum kusura bakma okudumCaglunal
EzgininAnnesi @Merveecn
bysgns
Hayalperestttttttt
![]()
Yok canım değiştirmiyor. Zor buldum bı de iğneyi.Canım ben progestan dex 25mg kullanıyorum senin iğnenin muadiliymiş benim doktorum bunu yazdı bende bir sıkıntı olmuyor ağrı vs ama senin kullandığını bir arkadaşım kullanıyor oda ağrı yaşıyormuş doktoruna danışsan değiştirmez mi acaba
Cumartesi transferO kadar etkisini görüyorsan doktora bunu söylemen lazım canım. Ne zaman kontrolün var doktor için ne zaman gidicek sin
Malesef canım çok zor bulunuyor ben dün sekiz tane eczane gezdim ikisinden biri hangisi varsa alacaktım tam kapanırken buldum sekizinci de oda 4 kutu yazmıştı 3 kutu bulabildimYok canım değiştirmiyor. Zor buldum bı de iğneyi.
Az kalmış canım hadi al gel bebişiniCumartesi transfer
Aman ben razıyım.bu hicbirsey herkes neler kullanıyor![]()
internetten tüp bebek merkezlerine bak yakınındaki eczaneleri konumdan bak bul ve onlara sorMalesef canım çok zor bulunuyor ben dün sekiz tane eczane gezdim ikisinden biri hangisi varsa alacaktım tam kapanırken buldum sekizinci de oda 4 kutu yazmıştı 3 kutu bulabildim
Valla çok streyliyim. Olsun da bitsin inşallahAz kalmış canım hadi al gel bebişini![]()
Tam da öyle yaptım canıminternetten tüp bebek merkezlerine bak yakınındaki eczaneleri konumdan bak bul ve onlara sor![]()
Rahat ol canım stres yapma inşallah güzel geçicekValla çok streyliyim. Olsun da bitsin inşallah
Merhaba tekrar herkese, opu sonrası şiddetli ohss geçirdiğim için iki hafta hastanede yattım. Bütün psikolojim alt üst oldu. Sürekli darklı hastalıklar çıkacakmış gibi oluyor artık. Bir hafta boyunca hiç uyumadım. En son ankaiyete krizi geçirince doktor iki adet antidepresan verdi. Şimdi onların sersemliğini yaşıyorum. Kendimi transfer için asla hazır hissetmiyorum. 3-4 aya anca toparlarım sanırım. Güzel haberlerinizi okudum herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallahesraesraesr şimdi yazdı kızlar.
"Eve daha yeni çıkabildimpsikolojik olarak çok etkilendim antidepresan başladım ona alışmaya çalışıyorum evde yatıyorum tüm gün"
İnsallah değer de bebişini bi an önce kucağına alır![]()
Cnm şuanki embriyo kaç adet pekiMerhaba tekrar herkese, opu sonrası şiddetli ohss geçirdiğim için iki hafta hastanede yattım. Bütün psikolojim alt üst oldu. Sürekli darklı hastalıklar çıkacakmış gibi oluyor artık. Bir hafta boyunca hiç uyumadım. En son ankaiyete krizi geçirince doktor iki adet antidepresan verdi. Şimdi onların sersemliğini yaşıyorum. Kendimi transfer için asla hazır hissetmiyorum. 3-4 aya anca toparlarım sanırım. Güzel haberlerinizi okudum herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
İnşallah bir an önce sağlığına kavuşuresraesraesr şimdi yazdı kızlar.
"Eve daha yeni çıkabildimpsikolojik olarak çok etkilendim antidepresan başladım ona alışmaya çalışıyorum evde yatıyorum tüm gün"
İnsallah değer de bebişini bi an önce kucağına alır![]()
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inşallahMerhaba tekrar herkese, opu sonrası şiddetli ohss geçirdiğim için iki hafta hastanede yattım. Bütün psikolojim alt üst oldu. Sürekli darklı hastalıklar çıkacakmış gibi oluyor artık. Bir hafta boyunca hiç uyumadım. En son ankaiyete krizi geçirince doktor iki adet antidepresan verdi. Şimdi onların sersemliğini yaşıyorum. Kendimi transfer için asla hazır hissetmiyorum. 3-4 aya anca toparlarım sanırım. Güzel haberlerinizi okudum herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()