Eylul 2026 trasferleri

Merhaba kızlar. 11 Eylülde transfer olmuştum. Bugün T+10 günündeyim. Pozitif çıktı çok şükür Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin
merhabalar, beta kaç çıktı acaba allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. bende 9 eylülde transfer oldum. 19 eylül test günümdü pozitif çıktı 255 ile öğrendik bugün tekrar kan verdim artış kontrolü için 528 çıktı. doktorum cuma tekrar edelim testi dedi, pazartesi de ultrason kısmetse. sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallah

Arkadaşlar genetik için 5. Gün beklendi bende ama bugün arayacağız dedikleri hala aranmadım. Bu sorun var mı demek 3. Gün aranmadım zaten sadece ilk gün dollenme için aranmıştım.

Sabah mesaj attım dönmediler, aradım açmadılar. Yarın aile hekimime gidip metilfolat formunda bir folik asit yazdırıp allaha dua edicem napiim
merhabalar bildiğim kadarıyla bu tarz takviyeleri devlet karşılamıyor. aynı formda folik asit aldım doktorumun önerisiyle zaten karşılamıyor devlet demişti. bende de pıhtılaşma çıktı.

Arkadaşlar genetik için 5. Gün beklendi bende ama bugün arayacağız dedikleri hala aranmadım. Bu sorun var mı demek 3. Gün aranmadım zaten sadece ilk gün dollenme için aranmıştım.
selam, nerede yaptırıyorsunuz acaba? normalde her gün arayıp bilgi veriyorlar ve vermeleri gerek diye biliyorum. ben özelde yaptırdım, en azından benim öyleydi. bence herhangi bir sorun yoktur lütfen endişelenmeyin

Embriyologlar sırayla arıyorlardır, size henüz sıra gelmemiştir. Olumlu ya da olumsuz illa ki arayacaklar. Beni de sadece 5. Gün aradılar sanırım. Canınızı sıkmayın. İnşallah güzel haberler alırsınız

merhabalar bildiğim kadarıyla bu tarz takviyeleri devlet karşılamıyor. aynı formda folik asit aldım doktorumun önerisiyle zaten karşılamıyor devlet demişti. bende de pıhtılaşma çıktı.
Ben karşılaması için değil de bir tavsiye verir belki diye gidecektim. Hekimin önerdiği bir şey kullanmış olayım diye.

Çok şükür çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. bende 11 Eylül 3. Gün embriyosu transferi oldum ve şimdi kan vermeye gidiyorum babada dua edin lütfen
Rabbim güzel hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah. Haberiniz bekliyoruz

Allah razı olsun sağlıkla sonu güzel olsun inşallah 307 ile öğrendim bende. Çarşamba tekrar artış için verceğim

Merhaba kızlar. 11 Eylülde transfer olmuştum. Bugün T+10 günündeyim. Pozitif çıktı çok şükür Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin
Çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın bizler için de dua edin cuma benim testimmmm

Selam benimki ilk gün 3. Ve 5. Gün aradılar. Köyü birşey olsa anında ararlar içiniz rahat olsun hiç strese girmeyin

Sağlıkla ilerlesin inşallah canım bende 8 eylülde transfer oldum Pazartesi kese randevusu için gideceğim bende nasıl gidiyor var mı bi belirtisi falan

selam, nerede yaptırıyorsunuz acaba? normalde her gün arayıp bilgi veriyorlar ve vermeleri gerek diye biliyorum. ben özelde yaptırdım, en azından benim öyleydi. bence herhangi bir sorun yoktur lütfen endişelenmeyin
Çok sağ olun az önce aradılar sorun yokmuş

Kızlar yarın çıkar mış sonucum üç gibi verdiğim için kanı.. yarın olur mu bana bugün zaman geçmiyor

Sağlıkla ilerlesin inşallah canım bende 8 eylülde transfer oldum Pazartesi kese randevusu için gideceğim bende nasıl gidiyor var mı bi belirtisi falan
göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık ağrısı var benim onun dışında iyiyim. sizde var mı? inşallah önce keseyi sonra kalp atışlarını duyarız

`