- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi trenvagonu
-
merhabalar, beta kaç çıktı acaba allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. bende 9 eylülde transfer oldum. 19 eylül test günümdü pozitif çıktı 255 ile öğrendik bugün tekrar kan verdim artış kontrolü için 528 çıktı. doktorum cuma tekrar edelim testi dedi, pazartesi de ultrason kısmetse. sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallahMerhaba kızlar. 11 Eylülde transfer olmuştum. Bugün T+10 günündeyim. Pozitif çıktı çok şükürRabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin
İnşallah pozitif haberini alırızKızlar şimdi kan vermeye gidiyorum bana dua edin.3. Gün çift dondurulmuş transfer 11 Eylül transfer günü..
merhabalar bildiğim kadarıyla bu tarz takviyeleri devlet karşılamıyor. aynı formda folik asit aldım doktorumun önerisiyle zaten karşılamıyor devlet demişti. bende de pıhtılaşma çıktı.Sabah mesaj attım dönmediler, aradım açmadılar. Yarın aile hekimime gidip metilfolat formunda bir folik asit yazdırıp allaha dua edicem napiim
selam, nerede yaptırıyorsunuz acaba? normalde her gün arayıp bilgi veriyorlar ve vermeleri gerek diye biliyorum. ben özelde yaptırdım, en azından benim öyleydi. bence herhangi bir sorun yoktur lütfen endişelenmeyinArkadaşlar genetik için 5. Gün beklendi bende ama bugün arayacağız dedikleri hala aranmadım. Bu sorun var mı demek3. Gün aranmadım zaten sadece ilk gün dollenme için aranmıştım.
Embriyologlar sırayla arıyorlardır, size henüz sıra gelmemiştir. Olumlu ya da olumsuz illa ki arayacaklar. Beni de sadece 5. Gün aradılar sanırım. Canınızı sıkmayın. İnşallah güzel haberler alırsınızArkadaşlar genetik için 5. Gün beklendi bende ama bugün arayacağız dedikleri hala aranmadım. Bu sorun var mı demek3. Gün aranmadım zaten sadece ilk gün dollenme için aranmıştım.
Ben karşılaması için değil de bir tavsiye verir belki diye gidecektim. Hekimin önerdiği bir şey kullanmış olayım diye.merhabalar bildiğim kadarıyla bu tarz takviyeleri devlet karşılamıyor. aynı formda folik asit aldım doktorumun önerisiyle zaten karşılamıyor devlet demişti. bende de pıhtılaşma çıktı.
Rabbim güzel hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah. Haberiniz bekliyoruzÇok şükür çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bende 11 Eylül 3. Gün embriyosu transferi oldum ve şimdi kan vermeye gidiyorum babada dua edin lütfen
Allah razı olsun sağlıkla sonu güzel olsun inşallahmerhabalar, beta kaç çıktı acaba allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. bende 9 eylülde transfer oldum. 19 eylül test günümdü pozitif çıktı 255 ile öğrendik bugün tekrar kan verdim artış kontrolü için 528 çıktı. doktorum cuma tekrar edelim testi dedi, pazartesi de ultrason kısmetse. sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallah
Çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alınMerhaba kızlar. 11 Eylülde transfer olmuştum. Bugün T+10 günündeyim. Pozitif çıktı çok şükürRabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin
Selam benimki ilk gün 3. Ve 5. Gün aradılar. Köyü birşey olsa anında ararlar içiniz rahat olsun hiç strese girmeyinArkadaşlar genetik için 5. Gün beklendi bende ama bugün arayacağız dedikleri hala aranmadım. Bu sorun var mı demek3. Gün aranmadım zaten sadece ilk gün dollenme için aranmıştım.
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım bende 8 eylülde transfer oldum Pazartesi kese randevusu için gideceğim bende nasıl gidiyor var mı bi belirtisi falanmerhabalar, beta kaç çıktı acaba allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. bende 9 eylülde transfer oldum. 19 eylül test günümdü pozitif çıktı 255 ile öğrendik bugün tekrar kan verdim artış kontrolü için 528 çıktı. doktorum cuma tekrar edelim testi dedi, pazartesi de ultrason kısmetse. sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallah
Çok sağ olun az önce aradılar sorun yokmuşselam, nerede yaptırıyorsunuz acaba? normalde her gün arayıp bilgi veriyorlar ve vermeleri gerek diye biliyorum. ben özelde yaptırdım, en azından benim öyleydi. bence herhangi bir sorun yoktur lütfen endişelenmeyin
inşallah güzel haberi vermek nasip olur allahım nasip etsinde pozitif gör 
Evde yaptın mı test nasıldıKızlar yarın çıkar mış sonucum üç gibi verdiğim için kanı.. yarın olur mu bana bugün zaman geçmiyor
göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık ağrısı var benim onun dışında iyiyim. sizde var mı? inşallah önce keseyi sonra kalp atışlarını duyarızSağlıkla ilerlesin inşallah canım bende 8 eylülde transfer oldum Pazartesi kese randevusu için gideceğim bende nasıl gidiyor var mı bi belirtisi falan
Yok 8. Güne girdiğim gecesi yapmıştım negatifti ondan sonra cesaret edemedim çok moralim bozuldu çünküEvde yaptın mı test nasıldı
Rabbim büyük inşallah güzel sonuç alacaksınYok 8. Güne girdiğim gecesi yapmıştım negatifti ondan sonra cesaret edemedim çok moralim bozuldu çünkü
Aminn teşekkür ederimRabbim büyük inşallah güzel sonuç alacaksın