Eylul 2026 trasferleri

Evet baya maliyetli oldugunu duydum benimde sanırım uzun sürer 8 sene önce yaptırdım bir aya yakın sürmüştü tşk ederim.

göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık ağrısı var benim onun dışında iyiyim. sizde var mı? inşallah önce keseyi sonra kalp atışlarını duyarız
Ben 5.gündeyim, harici zamanlarda yumurtlama döneminden regl olana kadar hep göğüs hassasiyetim olur şu an hiç yok sıfır

İyi akşamlar herkese 14 Eylül dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. T+7 bugün Regl ağrısı gibi ağrılar ve sabahları bel ağrısı oluyor kanama vs yok sizde nedir durumlar

İyi akşamlar herkese 14 Eylül dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. T+7 bugün Regl ağrısı gibi ağrılar ve sabahları bel ağrısı oluyor kanama vs yok sizde nedir durumlar
Benımde T+7 benımde baya regl agrısı gıbı agrılarım var korkmaya basladım artık

Bugün bende korkmaya başladım baya ağrı gibi giriyor allahtan kısa sürede geçiyor sizin test gününüz ne zaman

göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık ağrısı var benim onun dışında iyiyim. sizde var mı? inşallah önce keseyi sonra kalp atışlarını duyarız
Göğüs hassasiyeti bende de var bazen çok oluyor bazen hiç olmuyor , kasık ağrısı da ara ara yokluyor inşallah inşallah Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin

merhaba arkadaşlar rahim çiziği yaptıran var mı ve ondan sonra transfer yapıldımı

ilk tüp bebeğim tutmadı doktor rahim çiziği yapıp öyle transfer yapalım dedi kararsız kaldım

merhaba arkadaşlar rahim çiziği yaptıran var mı ve ondan sonra transfer yapıldımı
Rahimi canlandırmak adına yapıyorlar ama ne kadar faydası oluyo tartışılır canım onu yapmak yerine eğer yapmadıysa HSG Varsa problem sonrası histereskopi

Merhabalar
Ben yaptırdım. Aslında rahim hsg görüntüsünde hafif yanlardan içe basık ve çok hafif üstten basık olduğu için (birçok kadın doğum doktoru önemsiz bulmuştu) takip doktorumuz histereskopi önerdi. İşlem yapılmışken hem şekil düzeltildi hem çizik atıldı hem de patoloji için örnek alındı, patoloji sonucunda kronik endometrit çıktı ve yoğun bir antibiyotik tedavisi görüp sonraki regl ile transfer oldum
Şükürler olsun kanda pozitif gördüm kese randevusu bekliyorum endişeli bir şekilde dua edin lütfen kızlar zormuş bu bekleyiş

Merhaba hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın bu kronık endometrıtın bı belırtısı varmıydı sızde acaba sadece parca alınıncamı anlasılıyor

`