Eylul 2026 trasferleri

1 eylülde 3.gün embriyosu taze transfer oldum bende t+7. Gün evde idrar testim negatif çıktı erken mi

1 eylülde 3.gün embriyosu taze transfer oldum bende t+7. Gün evde idrar testim negatif çıktı erken mi
Bnce erken ben 10. Günde yapmayı düşünüyorum o da işe başlamam gerektiği için yoksa 12. Günü beklerim boşa stres yapmamak için yapmıyorum

3. gün embriyosu olduğu için erken diyebiliriz bence, 5.gün embriyosunun 5.günü gibi düşünmek gerekiyor sanırım
Umarım pozitifi görürsün, böyle erken test yapanlara anlatacak hikayen olur

Bnce erken ben 10. Günde yapmayı düşünüyorum o da işe başlamam gerektiği için yoksa 12. Günü beklerim boşa stres yapmamak için yapmıyorum
Merak ettim çok ama cidden moralim bozuldu araştırdım pozitif gören de var negatif kalanlarda

Merak ettim çok ama cidden moralim bozuldu araştırdım pozitif gören de var negatif kalanlarda
3-4 gün sonra tekrarlayabilirsin çok pozitif örnekleri var bnce moral bozma bn transferden sonraki gün ağır grip oldum hala devam ediyor şiddetli öksürük hapşırık halsizlik moralim bozuldu tam bu zamanda olmadı kışın olmadım tam zamanında grip oldum yapacak bşe yok tutunacağı varsa tutunur olumlu düşünmek lazım dua et istğfar çek sakinleşirsin

Benim 5. Gün embriyosu dün transfer oldum 10 gün sonra kan testi yap dediler idrar testi yapmanı istemiyoruz kesinlikle dediler.. daha erken bence idrar testi için

Bence de erken. Embriyo zaten dollendikten sonra 6-9gun icinde amca tutunurmus. seninki su anda insallah tutunma asamasinda. Pozitif olsan kaanda bile gorunmeme ihtimalin var. 3-4 gune anca kanda görünür, idrara da daha geç cikar

Ben yarin sabah kan testi vermeye gideceğim, 1eylul 5. Gun transferiyim. Insallah güzel haber alcam, grupta pozitifleri duyurmaya baslayalim. :)
Hadi bakalım güzel haberlerimi bekliyoruz Eylül ayının ilk pozitifi senden olsun biz de ardından gelelim :

Ben yarin sabah kan testi vermeye gideceğim, 1eylul 5. Gun transferiyim. Insallah güzel haber alcam, grupta pozitifleri duyurmaya baslayalim. :)
Hiç belirtiniz var mı ? Pgt li mi?

Son düzenleme:
`