Eylul 2026 trasferleri

Bende oldum hayırlı haberler alalım inşallahhhh
Hadi inşallah benim test tarihim 17 Eylül Seninde öyledir muhtemelen , öncesinde erken gebelik testi falan yapmayacağım direkt kandan ogrenicem nasipse

Ben de dün transfer oldum.17 Eylül test günüm.6.gün pgtli embriyo transfer edildi.6.gün olduğu için embriyolog yüzde 50-52 civarı bir oran verdi.Bakalım inşallah pozitif olur sonuç Hayırlısı.Dilerim hepimiz en kısa zamanda pozitif haberler alırız

Merhabalar bende 1 Eylül'de transfer oldum 8.gün bugün ama evde test filan yapmadım 12.gunu kan ver dendi.Belirti pek yok ayakta durunca bel ağrım oluyor sadece oda iğne ve ilaçlardan diye düşünüyorum.

1 eylulde transferli cift 5. Gun embriyosu. 8.gun yani. Sonuc 98
Aynı gün transfer olmuşuz belirtilerin nasıldır göğüs hassasiyetin var mı acaba benim transfer 1 gün kala başlamıştı şişlik ağrı ama sanki biraz hafifledi tutmadı heralde diye düşünüyorum

Selam kızlar benimde 3.trasferim 19 eylül test günüm umarim hepimiz pozitif aliriz sonuçları..

2eylul de 5.gun embriyosu Transfer oldum Transfer gunu haric 6.gunde test yaptim negatif moralim alt ust oldu boyle olup pozitif goren varmi ?

2eylul de 5.gun embriyosu Transfer oldum Transfer gunu haric 6.gunde test yaptim negatif moralim alt ust oldu boyle olup pozitif goren varmi ?
Erken bence biraz bnm de belşrtilerim oluca yapayım dedim negatif 3. Gün embriyosu t+7 inşallah pozitife döner

Selamlar, ben de 15 Eylülde transfer olucam inşallah transfer ücreti ödediniz mi ? Bize birşey söylenmedi ama merak ettim

Kızlarrr transfer olanlar nasıl gidiyor günleriniz neler yapıyorsunuz

`