- Konu Sahibi nupelin123
Sadece dün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum 4 tane ve pozitif çıkıyorduBenimde bat 18 Eylül çok heyecanlıyım yumurtlama günlerini değerlendirdik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece dün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum 4 tane ve pozitif çıkıyorduBenimde bat 18 Eylül çok heyecanlıyım yumurtlama günlerini değerlendirdik
Ben göremedim canımBat 10 eylül ne dersiniz
İnşaallah hamilesinizdirBen kan verdim 10 gibi çıkacak size haber edeceğim dua edin bana![]()
İnşallah inşallahhhhhBen kan verdim 10 gibi çıkacak size haber edeceğim dua edin bana![]()
Ayy ne güzel maşallah sağlıkla artsın canım gözünaydınAynı zamanda tiroid hastası olduğum için hızlıca kan vermek istedim ve bugün akşam üzeri nöbetçi kadın doğumcuya giderek tahlil verdim. Ultrasonda da bakıldı, henüz kese yoktu ama doktor rahim kalınlaşmaya başlamış gebelik olabilir hemen beta HCG ve TSH isteyelim dedi tiroidim için. HCG 77.8 çıkmış, gerçekten hamileymişimyükselişi takip ederek kese görmek için zaman bekleyeceğiz artık. Rabbim bu ay bize nasip etti çok şükür, dilerim burada pozitif bekleyen herkes en tez vakitte güzel haberi alır. Ufak bir bilgi paylaşmak isterim sadece, ilk defa bu ay ovulasyon testi yapmayıp takvimden kontrol ederek ilişki denememiz oldu. Bu denemelerde de Instagram'da birgebeningunlugu hesabındaki Ebru Ceylan'ın tavsiyesi olan 20 saniye kuralını denedik. Belki tesadüf belki fayda, eğer ki sizlere de faydası olacaksa lütfen deneyin. Denemesi bedava sonuçta
buradan güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallahAynı zamanda tiroid hastası olduğum için hızlıca kan vermek istedim ve bugün akşam üzeri nöbetçi kadın doğumcuya giderek tahlil verdim. Ultrasonda da bakıldı, henüz kese yoktu ama doktor rahim kalınlaşmaya başlamış gebelik olabilir hemen beta HCG ve TSH isteyelim dedi tiroidim için. HCG 77.8 çıkmış, gerçekten hamileymişimyükselişi takip ederek kese görmek için zaman bekleyeceğiz artık. Rabbim bu ay bize nasip etti çok şükür, dilerim burada pozitif bekleyen herkes en tez vakitte güzel haberi alır. Ufak bir bilgi paylaşmak isterim sadece, ilk defa bu ay ovulasyon testi yapmayıp takvimden kontrol ederek ilişki denememiz oldu. Bu denemelerde de Instagram'da birgebeningunlugu hesabındaki Ebru Ceylan'ın tavsiyesi olan 20 saniye kuralını denedik. Belki tesadüf belki fayda, eğer ki sizlere de faydası olacaksa lütfen deneyin. Denemesi bedava sonuçta
buradan güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
![]()
Ayy hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzBen kan verdim 10 gibi çıkacak size haber edeceğim dua edin bana![]()
Yaaaa çok sevindimmKızlar hamileyim
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınızaKızlar hamileyim
Cok sevindim canimm saglikla kucagina al insallahKızlar hamileyim
Merhaba canimm test yaptinmi merak ettm7 gün var daha dıye yapmadım hayal kırıklığı olmasın dıye gecıktıkten sonra yapmayı düşünüyorum dayanabılırsemgeçen ay çok ağrı belırtı vardı ama adet oldum o yüzden son zamana kadar beklıcem ıns
![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alKızlar benimde bat bugündğ sabah kan verdim 600 çıktı hamileyim![]()